Irodaszerek

Kingston Canvas Select Plus A1/micro SDHC/32GB/100MBps/UHS-I U1 / Class 10/+ adapter SDCS2/32GB

A Kingston memóriakártya használható okostelefonokban, táblagépekben vagy hordozható fényképezőgépekben. Megnövelt sebességet és kapacitást kínál az alkalmazások gyorsabb betöltéséhez. Sebességének köszönhetően Full HD felbontásban rögzíthet videót, és alkalmas külső körülmények közötti használatra…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Ke 12.12
2 520 Ft Áfával 1 984 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 13 vásárló nézi.

A Kingston memóriakártya használható okostelefonokban, táblagépekben vagy hordozható fényképezőgépekben. Megnövelt sebességet és kapacitást kínál az alkalmazások gyorsabb betöltéséhez. Sebességének köszönhetően Full HD felbontásban rögzíthet videót, és alkalmas külső körülmények közötti használatra is. A kapacitások széles skálájában, 16 GB-tól 512 GB-ig biztosan a megfelelőt választja.

Alkalmas extrém körülményekhez

Ezt a strapabíró SDHC memóriakártyát nem csak a mindennapi használat során fogja értékelni, hanem akkor is, ha valami előre nem látható dolog történik, ami károsíthatja a kártyát. A kártyát úgy tervezték, hogy működés közben ellenálljon a röntgensugárzásnak, a rezgéseknek, a magas és alacsony hőmérsékleteknek a -25 °C és 85 °C közötti tartományban, valamint vízálló az IPX7 szabvány előírásai szerint.

Élvezze a szilárd sebességet

Class 10 sebességosztályának és az UHS-I specifikáció támogatásának köszönhetően a kártya akár 100 MB/s olvasási sebességet is képes biztosítani. A kártyával nincs probléma, például Full HD-ben rögzíti a videót. A minimális átviteli sebesség ismerete különösen fontos a videórögzítéshez szükséges kártya kiválasztásánál, de a gyors felvételeknél is.

SDHC kártyák használata

Az SDHC típusú memóriákat elsősorban tabletekben, mobiltelefonokban, digitális fényképezőgépekben, notebookokban stb. használják, és természetesen normál számítógépen is használhatók, de ehhez szükséges a megfelelő adapter/olvasó használata, operációs rendszer alatt a memória kártya úgy néz ki, mint egy másik merevlemez, és ezzel is lehet dolgozni.

Kód: 205517502
Cikkszám: SDCS2/32GB
EAN: 740617298680
Termék : Memóriakártyák
Márka: Kingston
Jótállás: 24 hónap
Pontos olvasási sebesség (MB/s): 1700
Memóriakártya kapacitása: 32 GB
Olvasási sebesség (MB/s): 51-100 MB/s
Adapter (redukció) mellékelve: Igen
Memóriakártya típusa: micro SDHC
SD-kártya sebességosztálya: UHS-I U1 / 10. osztály

Kapcsolódó termékek