Hordozható emlékek és olvasók

Hordozható memóriakártyák és olvasók irodai és otthoni használatra

A tárolási megoldások számára dedikált kategóriánkban a termékek teljes skáláját mutatjuk be, amelyek minden digitális igényt kielégítenek. Azok számára, akik kényelmes és gyors megoldást keresnek kisebb fájlok átvitelére, USB-meghajtóink a kompaktság és a sebesség ideális kombinációját képviselik. Különböző kapacitásukkal és kialakításukkal ezek a kis szerszámok a mindennapi élet szerves részét képezik.

Memóriakártyáink gyors olvasási és írási sebességet biztosítanak a fotósok, filmesek és bárki számára, akinek gyors hozzáférésre van szüksége a nagy fájlokhoz útközben, így egyetlen pillanatról sem marad le. A digitális fényképezőgépektől a drónokig számos eszközzel kompatibilis kártyáink megbízható társ a terepen.

Végül pedig azok számára, akik megbízható megoldást keresnek nagy mennyiségű adat hosszú távú tárolására vagy biztonsági mentésére, merevlemezeink robusztus védelmet és nagy kapacitást kínálnak. Az otthoni irodáknak megfelelő megoldásoktól a vállalkozások számára készült professzionális megoldásokig mindenki számára találunk valamit.

Kínálatunkban minden terméket a megbízhatóság, a teljesítmény és a vásárló számára nyújtott érték alapján választunk ki. Bármi is legyen digitális igénye, kategóriánkban megtalálja a megfelelő tárolási megoldást, amely nemcsak menti az adatait, hanem meg is védi azokat.


Infoline (HÉ-PÉ: 8:00-15:30)