Irodaszerek és iskola

Natec hangszórók COUGAR/Stereo/6W/Black NGL-1641

A Natec COUGAR 2.0 hangszórók gazdag és tiszta hangzást tesznek lehetővé. A készlet minden térbe tökéletesen illeszkedik, a kicsi és elegáns hangszórók minimális helyet foglalnak el az asztalon. A kiváló minőségű felület és a Bass Reflex rendszer egyedülálló zenei érzeteket biztosít. KOMPAKT MÉRET,…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Hé 29.04
6 900 Ft Áfával 5 433 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 6 vásárló nézi.

A Natec COUGAR 2.0 hangszórók gazdag és tiszta hangzást tesznek lehetővé. A készlet minden térbe tökéletesen illeszkedik, a kicsi és elegáns hangszórók minimális helyet foglalnak el az asztalon. A kiváló minőségű felület és a Bass Reflex rendszer egyedülálló zenei érzeteket biztosít.

KOMPAKT MÉRET, RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY

A Natec COUGAR hangszórók 6 W kimeneti teljesítménnyel, 40 mm átmérővel és egy további Bass Reflex rendszerrel biztosítják a kiváló minőségű hangzást mély és dinamikus basszussal. Ideális játékokhoz, filmekhez és zenéhez sok halk hanggal.

HANG ÖRÖM

A Natec COUGAR hangszóróház a műanyag és a fa kifinomult kombinációja a jobb rezonancia-elnyomás érdekében. Az elért hang így teltebb, melegebb és természetesebb. A 90 cm-es kábelnek köszönhetően bárhol kényelmesen elhelyezheti a hangszórókat.

KÉNYELMES MŰKÖDÉS

Nagyon kevés is elég a Natec COUGAR hangszórók használatának megkezdéséhez. Csatlakoztassa a hangszórókat az audioforráshoz USB-kábelekkel (tápegység) és 3,5 mm-es Jack csatlakozóval (audio), és tartsa kéznél a vezetékes vezérlőpanelt, hogy könnyen hozzáférhessen a hangerőszabályzóhoz. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű hangot élvezze bármely, a szükséges csatlakozókkal felszerelt eszközről.

BASS REFLEX RENDSZER

A Natec COUGAR hangszórók egyedülálló Bass Reflex rendszerrel vannak felszerelve, amely dinamikusan növeli a basszust, és mélyebb és erősebb basszushangzást biztosít. A hangszóró rezgése sugárirányban terjed, és így minden mély hang hűen reprodukálódik. Fedezze fel a szórakozás új dimenzióját – legyen olyan, mint egy igazi koncert.

MŰSZAKI ADATOK:

Audiorendszer: 2.0
Kommunikáció: kábel
RMS teljesítmény: 6 W.
Frekvenciaválasz: 80 - 20 000 Hz
Hangerőszabályzó: Integrált kábel
Háttérvilágítás: Nem.
Csatlakozók: Mini Jack, USB A típusú
Fekete szín
Teljes RMS kimeneti teljesítmény: 6 W

Kód: 23100000444
Cikkszám: NGL-1641
EAN: 5901969426113
Termék : Hangfalak és hangszórók
Márka: NATEC
Jótállás: 24 hónap
Vezetékes csatlakozás típusa: 1x Jack 3,5 mm
Térhangzás (hangszóró): 2.0 (sztereó)
Teljes teljesítmény [W]: 6
Szín: Fekete
Konnektor: USB

Kapcsolódó termékek