Irodaszerek és iskola

Natec optikai egér TOUCAN/1600 DPI/Utazás/Optikai/Vezeték nélküli USB/Fehér-kék NMY-1651

A Natec TOUCAN egy ergonomikus vezeték nélküli optikai egér, amelynek formája biztosítja az egér természetes fogását és abszolút kényelmet biztosít a hosszú munkanapokon. Az egér kompakt méretű, és könnyedén behelyezheti bármelyik táskába, és kiválaszthatja a három közül színes tervek.…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Sz 24.04
2 590 Ft Áfával 2 039 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 22 vásárló nézi.

A Natec TOUCAN egy ergonomikus vezeték nélküli optikai egér, amelynek formája biztosítja az egér természetes fogását és abszolút kényelmet biztosít a hosszú munkanapokon.
Az egér kompakt méretű, és könnyedén behelyezheti bármelyik táskába, és kiválaszthatja a három közül
színes tervek.

VEZETÉKNÉLKÜLI KAPCSOLAT

Szabaduljon meg a kényelmetlen kábelektől! A Natec TOUCAN egér teljes szabadságot biztosít a vezeték nélküli mozgásban. Az egér 2,4 GHz-es kommunikációval rendelkezik, amely akár 10 méteres távolságig is lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot.A Plug & Play funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia az illesztőprogramok telepítésével sem. Nem kell mást tenni, mint a vevőegységet a számítógép USB-portjához csatlakoztatni, és az egér automatikusan csatlakozik hozzá.

ERGONÓMIKUS FORMA

A Natec TOUCAN egér ergonomikus és különféle alkalmazásokhoz igazodik. Profilozásának köszönhetően kényelmesen illeszkedik bármely kézbe anélkül, hogy elfáradna akár több órás használat után is.

GUMIZOTT TEKERCS

A legmagasabb szintű kényelem és pontosság biztosítása érdekében gumírozott tekercset adtunk hozzá az ujjfogás javítása érdekében.

A NANO VEVŐ MINDIG KÉZI

Nano vevője biztonsága érdekében az egér praktikus tárolóhellyel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a munka befejezése után könnyedén elrejtse a vevőt az egérben, és az nem vész el. Használja a Natec TOUCAN-t bárhol, és szabaduljon meg a munkahelyi mozgáskorlátozásoktól.

precíz SZENZOR

Az egér precíz, akár 1600 dpi felbontású optikai érzékelővel rendelkezik, és bármilyen felületet kezel, amelyen használni fogja.


DPI VÁLTOZÁS

A Natec TOUCAN testreszabása az Ön igényei szerint! Az érzékelő lehetővé teszi a DPI ismételt megváltoztatását 3 módban, 800 és 1600 DPI között.

KOMPAKT ÉS ELEGÁNS

Kompakt formájának és kis súlyának köszönhetően az egér tökéletesen mozgatható. Gyönyörű és egyedi borító textúrája van, amely tökéletesen kiemeli stílusát üzleti találkozók során. A Natec TOUCAN három színben kapható: kék, púderrózsaszín és fekete.

MŰSZAKI ADATOK:

Maximális felbontás: 1600 DPI
Szakterület: Univerzális
Felbontás: 800 - 1600 DPI
Érzékelő: Optikai
Csúszófelület típusa: Teflon
Kommunikáció: 2,4 GHz vezeték nélküli
Hatótávolság: 10 m
A gombok száma: 3
Programozható gombok: Nem.
Szín: fehér, kék
Háttérvilágítás: Nem.
Tápellátás: 1x AA
Csatlakozók: A típusú USB
Támogatott operációs rendszerek:
Android 4.2.2
Linux
Windows 10
Windows 7
Windows 8
Windows Vista
Windows XP
Hossz: 100 mm
Szélesség: 60 mm
Magasság: 38 mm
Súly: 49 g

Kód: 23100000476
Cikkszám: NMY-1651
EAN: 5901969426212
Termék : Számítógép egerek
Márka: NATEC
Jótállás: 24 hónap
Egér felbontás (dpi): 1600
Egér színe: Fehér kék
Egér szkennelési technológia: Optikai
Egér típusa: Utazás
Egér interfész: Vezeték nélküli USB

Kapcsolódó termékek