Irodaszerek és iskola

NATEC power bank TREVI SLIM 10000 mAh 2X USB-A + 1X USB-C, fekete NPB-1921

Extra teljesítmény, ahol szüksége van rá A Natec Trevi Slim power bank egy univerzális és pótolhatatlan eszköz a készülék töltéséhez. Ez biztosítja a nagy akkumulátorkapacitást, a több eszköz egyidejű töltését lehetővé tevő portokat, valamint az ultravékony kialakítást és a könnyű súlyt, amely…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Hé 22.04
7 140 Ft Áfával 5 622 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 26 vásárló nézi.

Extra teljesítmény, ahol szüksége van rá

A Natec Trevi Slim power bank egy univerzális és pótolhatatlan eszköz a készülék töltéséhez. Ez biztosítja a nagy akkumulátorkapacitást, a több eszköz egyidejű töltését lehetővé tevő portokat, valamint az ultravékony kialakítást és a könnyű súlyt, amely lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával viheti.

Több eszközt tölt egyszerre? Lehetséges

A Natec Trevi Slim segítségével nem kell lemondania több eszköz egyidejű töltéséről. Ez a 3 USB portnak köszönhetően lehetséges. Közülük kettő univerzális USB-A port (5V/1A, 5V/2.1A), nem feledkeztünk meg a modern USB-C portról (5V/2.1A). Az eszköz töltéséhez használja a Micro USB portot (5V/2.1) vagy az USB-C portot. Felejtsd el, hogy egy csomó kábelt cipelsz magaddal. Kényelmesen töltheti okostelefonját és a power bankot ugyanazzal a kábellel. A Natec Trevi Slim segítségével ez lehetséges.

Ideális utazáshoz

A terjedelmes power bankok gyakran nem tartoznak a legkisebb és legkönnyebb eszközök közé. Natec Trevi Slim azonban kivétel. Kis méretének (148 x 67 x 16 mm) és kis súlyának (228 g) köszönhetően könnyedén elfér táskában, hátizsákban vagy akár egy kisebb zsebben is. Mostantól már nem kell búcsút vennie a tartalék áramforrástól. Mindig tartsa magadnál.

Energia több tucat órára

Ha megbízható, nagy energiaellátású készüléket keres, akkor a Natec Trevi Slim pont Önnek való. A 10 000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor több töltési ciklust tesz lehetővé anélkül, hogy aggódnia kellene az idő előtti energiaveszteség miatt. A megbízhatóság a második neve.

Az elektronikus készülékek gondozása

A töltési folyamat szorosan összefügg a biztonsággal. A Natec Trevi Slim teljesen intelligens töltést kínál, amely automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat az éppen töltendő eszközökhöz. Mindezt azzal a céllal, hogy ne befolyásolja negatívan az elektronika állapotát, és biztonságos módon vigye át az áramot, hogy még tovább élvezhesse készülékét!

Jellemzők, amelyek számítanak

A Natec Trevi Slim egy powerbank, amely sokoldalúságával meglep. Kompakt és könnyű, így szinte bárhová magával viheti. A LED-ek gondoskodnak arról, hogy mindig tudja, mennyi áram van még hátra. Az automatikus be- és kikapcsolás funkció pozitív hatással van az energiahatékonyságra. A Natec Trevi Slim töltővel a töltés minden eddiginél egyszerűbbé válik.

Egy power bank, sok eszköz

Az intelligens töltés, a számos bemeneti és kimeneti port teszi a Natec Trevi Slim-et igazán sokoldalú és biztonságos eszközzé. Töltse fel okostelefonját, táblagépét, okosóráját, vezeték nélküli fejhallgatóját és még sok mást. Mindezt egyetlen power bankból. Gyors és kényelmes.

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
Micro USB
USB A típusú
USB Type-C
A típusú USB portok száma: 2
USB verzió: 2.0
Maximális port áram: 2.1A
Maximális port feszültség: 5V
Akkumulátor kapacitása: 10000 mAh
Akkumulátor: Li-Polymer
Működési jel: LED
Fekete szín
Mellékelt tartozékok: USB kábel - USB C típusú
Hossz: 148 mm
Szélesség: 67 mm
Magasság: 16 mm
Súly: 228 g

Kód: 23100000529
Cikkszám: NPB-1921
EAN: 5901969434866
Termék : PowerBankok
Márka: NATEC
Jótállás: 24 hónap
Akkumulátor kapacitása (mAh): 20000
Adat/táp csatlakozó: C típusú USB
Készülék színe: Fekete
Állapot dióda: Igen
Töltő/táp csatlakozó: USB-A

Kapcsolódó termékek