Irodaszerek és iskola

Karton borítékok gyűrűs kötéshez GBC HighGloss A4 kék

A dokumentumok kötése még soha nem volt ilyen egyszerű. A HiGloss™ borítékok színes, egyoldalas dokumentumlapok modern választékát jelentik, 6 élénk szín közül választhat. A borítékok lakkozottak, hogy szokatlanul fényes, gazdag felületet kapjanak, amely élettel telivé teszi dokumentumait. A merész…
A termék már nem szerepel az ajánlatunkban
eye Ezt a terméket jelenleg 7 vásárló nézi.

A dokumentumok kötése még soha nem volt ilyen egyszerű. A HiGloss™ borítékok színes, egyoldalas dokumentumlapok modern választékát jelentik, 6 élénk szín közül választhat. A borítékok lakkozottak, hogy szokatlanul fényes, gazdag felületet kapjanak, amely élettel telivé teszi dokumentumait. A merész színek népszerű választássá teszik őket az oktatási intézményekben, valamint a kreatív hatást kereső progresszív tervező- és médiacégekben. Szín: kék. Súly: 250 g/m2. Formátum: A4. Kiszerelés: 100 db.
Feltűnő: A HiGloss™ borítékok ideálisak olyan dokumentumokhoz, amelyeknek kitűnniük kell
6 élénk szín közül választhat: fehér, fekete, kék, piros, zöld és sárga
Tartós: A HiGloss™ borítékok tartós, 250 g/m2-es kartonból készülnek, egyik oldalán fényes felülettel, és friss, modern megjelenést kölcsönöznek a dokumentumoknak, miközben megóvják őket a sérülésektől.

Kód: GB020020
Termék : Borítók spirálkötéshez
Márka: GBC
Jótállás: 24 hónap
Darabszám a csomagban: 100 darab
Mennyiség a csomagban: 100 LE

Kapcsolódó termékek