Irodaszerek és iskola

Forever Blix 5 BS-800/5W/narancs BLUHFPB5BS800FORE

Bluetooth hangszóró Forever Blix 5 BS-800 piros A zene szerelmesei imádni fogják a Forever Speaker Blix 5 BS-800 vezeték nélküli hangszórót. Hasznos lesz otthon, a kertben, útközben és edzés közben. Különösen vonzó lesz a fitnesz és az erősítő edzés szerelmeseinek. Lejátszhatja kedvenc dalait a…
A termék már nem szerepel az ajánlatunkban
eye Ezt a terméket jelenleg 26 vásárló nézi.

Bluetooth hangszóró Forever Blix 5 BS-800 piros
A zene szerelmesei imádni fogják a Forever Speaker Blix 5 BS-800 vezeték nélküli hangszórót. Hasznos lesz otthon, a kertben, útközben és edzés közben. Különösen vonzó lesz a fitnesz és az erősítő edzés szerelmeseinek. Lejátszhatja kedvenc dalait a világ bármely pontjáról. Tekintse meg a Forever Blix 5 BS-800 Bluetooth hangszóró előnyeit, válassza ki a színét és élvezze a zenét!

Mindig veled
A Forever Speaker Blix 5 BS-800 vezeték nélküli hangszóró ergonomikus, strapabíró és könnyű burkolattal rendelkezik, így bármilyen kisebb hátizsákba elfér. Két színben kapható: fekete és piros. Modern és elegáns dizájnjával örömet okoz. Mérete 96x80x36 mm. Előnye a fröccsenő vízzel szembeni ellenállás. Nem kell attól tartania, hogy megsérülhet a készülék, például ha egy üveg ital kinyitásakor egy kis vizet kiönt. Emellett nagyon jó hangminőséget élvezhet a Forever Speaker Blix 5 BS-800 Bluetooth hangszóróból még gyenge esőben is. Nyújtson olyan készüléket, amelyet barátai is értékelni fognak!

A szükséges megbízhatóság
A Forever Speaker Blix 5 BS-800 vezeték nélküli hangszóró 5 W teljesítményű, és kiváló hangminőséget biztosít – sima teljesítménye biztosan tetszeni fog. További előnyök, amelyeket a mindennapi használat során értékelni fog, a beépített mikrofon és az akár tíz méteres hatótáv. Vidd el ezt a Forever Speaker Blix 5 BS-800 Bluetooth hangszórót barátaidhoz és élvezd a közös zenehallgatást!

A hosszú működés az előnye
A Forever Blix 5 BS-800 vezeték nélküli hangszórója beépített akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása akár 800 mAh. Az energiatakarékos akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készülék akár öt órán keresztül folyamatosan működjön. Mindössze két és fél óra töltés után újra használatra kész. Bluetooth hangszóró Forever Speaker Blix 5 BS-800 - válassza ki azt a készüléket, amelyik feldobja a napját!

Kulcstulajdonságok

* Piros szín
* Gyártó: TelForceOne
* Töltési idő: 2,50 óra
* Az akkumulátor élettartama: 5 óra
* Védettségi fokozat (IP): IPX7
* Akkumulátor kapacitása: 800 mAh
* Hatótávolság: 10 m
* Bluetooth: v5.0
* Márka: Forever
* A készlet tartalma: használati útmutató
* USB kábel
* 3,5 mm-es jack kábel
* Kimeneti port típusa: Micro USB
* Memóriakártya támogatás: igen
* Bemeneti feszültség: 5V DC 1A
* Frekvenciaválasz: 180 - 20 000 Hz
* Hangszóró teljesítménye: 5 W
* Hangszóró impedancia: 4 ?
* Jel-zaj arány (SNR): > 80 dB

Kód: 9589400163
Cikkszám: BLUHFPB5BS800FORE
EAN: 5900495829894
Termék : Hangfalak és hangszórók
Márka: FOREVER
Jótállás: 24 hónap
Vezetékes csatlakozás típusa: 3,5 mm-es jack + USB
Teljes teljesítmény [W]: 5
Vezeték nélküli kapcsolat típusa: Bluetooth
Modell: C-tech SPK-16WH
USB nyílás: Igen
MicroSD foglalat: Igen
Vezeték nélküli hangszóró: Igen
Szín: narancssárga
NFC: Nem
Hangkártya interfész: USB
Konnektor: USB Type-C

Kapcsolódó termékek