Irodaszerek és iskola

Vezeték nélküli optikai egér Natec STORK, 1600DPI, fekete NMY-2000

Felejtse el a kusza kábeleket, és fogadjon a Natec Stork teljesen vezeték nélküli egér által garantált szabadságra. Hatékonyabban dolgozzon az optikai érzékelőnek köszönhetően, és állítsa be a DPI felbontást igényei szerint. Kényelem? Egy jól átgondolt test és profilozás biztosítja ezt, és ez még…
A termék már nem szerepel az ajánlatunkban
eye Ezt a terméket jelenleg 6 vásárló nézi.

Felejtse el a kusza kábeleket, és fogadjon a Natec Stork teljesen vezeték nélküli egér által garantált szabadságra. Hatékonyabban dolgozzon az optikai érzékelőnek köszönhetően, és állítsa be a DPI felbontást igényei szerint. Kényelem? Egy jól átgondolt test és profilozás biztosítja ezt, és ez még csak a kezdet.

Szabaduljon meg a felesleges kábelektől

A Natec Stork egér minden helyzetben cselekvési szabadságot jelent. A 2,4 GHz-es rádiókapcsolat segítségével elfelejtheti a problémás kábeleket. Stabil kapcsolat? Hatótávolság akár 10 méter? A Natec Storkkal ez lehetséges.

Egy optikai érzékelő, amely megfelel az elvárásoknak

Használjon bevált megoldásokat, és használja ki a Natec Stork egér optikai érzékelőjét, amelynek maximális felbontása 1600 DPI. Könnyedén hozzáigazíthatja igényeihez, mindezt az érzékenység menet közbeni megváltoztatásának és a három érték (800 - 1200 - 1600) egyikének beállításának köszönhetően. Egyszerű és gyors.

Hosszabb időre

Eleged van a több gombbal kapcsolatos problémákból, amelyek a legegyszerűbb műveleteket is megnehezítik számodra? Nincs félelem. A Natec Stork egeret strapabíró mikrokapcsolókkal láttuk el, tapintható aktiválási ponttal. Ez a készülék egyik legnagyobb erőssége, így számíthat a megbízhatóságra, akár munkára, akár játékra használja a Natec Stork egeret.

Vidd magaddal bárhová

Ne mondjon búcsút kedvenc kiegészítőinek, és kényelmesen dolgozzon bármilyen környezetben. Ebben nem csak a készülék egyszerű formája és perforált oldalai segítenek. Méreteinek (97 x 61 x 35 mm) köszönhetően a Natec Stork egér könnyedén elfér egy táskában vagy akár egy kisebb zsebben is. Az USB-rádió beépített rekesze a szállítást is megkönnyíti. Mindig legyen nálad kedvenc egered.

Az energiafogyasztás intelligens kezelése

A Natec Stork egér egyszerűen és hosszú ideig egyetlen AA elemmel működik. Így nem kell aggódnia az áramforrás gyakori cseréje miatt. Erről az intelligens energiagazdálkodás gondoskodik, amely automatikusan elaltatja az egeret, ha hosszabb ideig nem használja. A készüléket manuálisan is kikapcsolhatja egy kis kapcsoló segítségével.

Műszaki adatok:

Kommunikáció: Vezeték nélküli kapcsolat
Interfész: 2,4 GHz
Szakterület: Otthoni iroda
Érzékelő: Optikai
Maximális felbontás: 1600 DPI
Felbontás: 800 - 1600 DPI
A gombok száma: 3
Hatótávolság: 10 m
Háttérvilágítás: Nem
Siklás típusa: Teflon
Csatlakozók: A típusú USB
Támogatott operációs rendszerek:
Android
Linux
Windows 10
Windows 11
Windows 7
Windows 8
Windows Vista
Windows XP
Fekete szín
Tápellátás: 1x AA
Mellékelt tartozékok: USB vevő
Elemek mellékelve: sz
Hossz: 97 mm
Szélesség: 61 mm
Magasság: 35 mm
Súly: 49 g

Kód: 23100000554
Cikkszám: NMY-2000
EAN: 5901969437959
Termék : Számítógép egerek
Márka: NATEC
Jótállás: 24 hónap
Egér felbontás (dpi): 1600
Végrehajtás: Egyetemes
Egér színe: Fekete
Egér típusa: Hivatal
Márka és modell megjelölés: Logitech M510
Négy vagy több egérgomb: Nem
Háttérvilágítású egér: Nem
Egér szkennelési technológia: Optikai
Egér interfész: Vezeték nélküli USB

Kapcsolódó termékek