Irodaszerek és iskola

Dell KB216/Wired USB/GER-Layout/Black 580-ADHE

A Dell vezetékes billentyűzet kényelmes megoldás a mindennapi otthoni vagy irodai számítástechnikához. A teljes billentyűzetkiosztás a chiclet-stílusú billentyűkkel hatékony és kényelmes gépelést tesz lehetővé – ideális mindennapi használatra, különféle alkalmazásokban. Multimédiás gombok a gyors…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Hé 29.04
7 320 Ft Áfával 5 764 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 23 vásárló nézi.

A Dell vezetékes billentyűzet kényelmes megoldás a mindennapi otthoni vagy irodai számítástechnikához. A teljes billentyűzetkiosztás a chiclet-stílusú billentyűkkel hatékony és kényelmes gépelést tesz lehetővé – ideális mindennapi használatra, különféle alkalmazásokban.

Multimédiás gombok a gyors műveletekhez és parancsokhoz
A kényelmes multimédiás gombok egyszerű hozzáférést biztosítanak az olyan funkciókhoz, mint a lejátszás, szünet, gyors vissza- vagy előretekerés, valamint a hangerőszabályozás.

Kényelmes kialakítás minden asztalhoz
A Dell vezetékes billentyűzet kompakt kialakítású, amely továbbra is teljes billentyűzetet és számbillentyűket tartalmaz. Ideális otthoni és irodai környezetbe. A strapabíró kialakítás és a csendes billentyűk lehetővé teszik, hogy napi szinten kényelmesen dolgozhasson asztali számítógépével. A Dell vezetékes billentyűzet kiegészíthető csuklótámaszsal, amely külön vásárolható meg.

Csomag tartalma
* Dell vezetékes billentyűzet - KB216

Kód: D-D-580-ADHE
Cikkszám: 580-ADHE
EAN: 5397063704460
Termék : Billentyűzet
Márka: Dell
Jótállás: 24 hónap
Kulcs típusa: Alacsony
Billentyűzet színe: Fekete
Billentyűzetkiosztás: GER elrendezés
Billentyűzet típusa: Hivatal
Multimédiás gombok: Igen – külön
Technológia: Membrán
Billentyűzet háttérvilágítás: Nem
Billentyűzet interfész: Vezetékes USB

Kapcsolódó termékek