Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Üzleti feltételek

I. cikkely 

Fogalom meghatározás

 
1. A webáruház üzemeltetője (web-áruház) a Soft-Tech, s.r.o., Cégjegyzékszám: 45917272, vállalkozás, székhelye: Breznica 288, 091 01 Breznica, Szlovákia.
2. Soft-Tech, s.r.o., Cégjegyzékszám: 45917272, vállalkozás, székhelye Breznica 288, 091 01 Breznica, Szlovákia mint eladó szerepel.
3. Az www.tonerdepot.hu webáruház web felületén kínált áruk és szolgáltatások szállítója Soft-Tech, s.r.o., Cégjegyzékszám: 45917272, székhelye Breznica 288, 091 01 Breznica, Szlovákia.
4. Vásárlóként nyilvántartjuk minden olyan webáruház webfelületét felkereső látogatót, aki a megrendelést küldött és adott le a internetes webrendszerben. A 102/2014 számú törvény értelmében minden olyan természetes személy, aki a vásárlási megkötés menete folyamán nem cselekszik saját vállalkozása, munkaadója vagy megbízója ellen.
5. A webaruház alatt értendő, egy számítógépes rendszert, ami belecsatlakozva az internet világába, lehetővé téve az áru és szolgáltatás megrendelését.
6. Szolgáltatásnak és árunak értendő minden olyan termék ami a webáruhaz weboldalán elérhető.
7. Csak teljesen, tökéletesen kitöltött megrendelőlap kitöltése és visszaigazolósa után jön létre a megrendelés a webáruház megrendelési folyamatában.   
8. A vásárló teljes mértékben belelegyezik a kommunikáció módjában, ami a webfelületen keresztül történik, telefonon egy e-mail elküldésével. 

II. cikkely 

Vételár

 
1. Minden feltüntetett termékára  végleges és 27% Áfa-t  tartalmaz. 
2. Az eladó kötelezi magát a megrendelés időpontjában az webáruház eladási árát betartani.  
 

III. cikkely 

Megrendeles 

 
 
1. A megrendelt áru és szolgáltatáshoz a megrendelés tökéletes kivitelezéséhez érdekében, szükséges a megrendelő által, tökéletesen kitölteni a kért adatokat, megválasztania szállítás módját és  fizetés feltételeit. 
 
2. A vásárló a megrendelés elküldésével beleegyezik a megrendelt áru és szolgáltatás feltüntetett értékesítési árával, vagyis a megrendelő kőtelezettséget vállal a megrendelése mellett. 
 
3. Az eladó a megrendelés visszaigazolásával megkötöttnek tekinti az adásvételi szerződést. Az eladó és vásárló között a megkötött szerződést változtatni, felmondani vagy kiegészíteni csak közös megegyezés útján lehetséges, ha más jogi előírás nem  rendelkezik másképpen.  Az eladó részéről az áru kiszállításával igazolja vissza a megrendelés megerősítését.
 
4. A megrendelés kitöltése után a vásárló egy automatikus  értesítést kap a webáruházból e-mail formában a megrendelés elfogadásáról. Ez az e-mail értesítés nem minősül megrendelés visszaigazolásának. a 3 sz. bekezdés értelmében. 
 
5. A vásárló az áru kiszállítása után köteles a vételár teljes kifizetésére. 
 
6. Ha az eladó nem képes a megrendelést teljesíteni, teljesen vagy részlegesen, minden igyekezete ellenére, abban az esetben például ha az árut már nem gyártják, nincs a gyártó raktárában, vagy a kereskedő külső raktárán, a gyártó olyan jelentős változtatást kivitelezett, amiért nem lehet a megrendelést teljesíteni,  esetleges Vis Major eseménykor, megrendelés teljesítése visszamondható.    Ha a vásárló pénzelőleget fizetett, akkor ezt az eladó 14 napon belül visszatéríti. Az eladó visszamondhatja a megrendelést akkor is, ha a vásárló valótlan adatokat adott meg a megrendelésben, amelyeket nem lehet hitelesíteni, például helytelen e-mail vagy telefon szám. 
 

IV. cikkely 

Fizetési feltételek

 

1. A webáruház  árukiszállításáért  és szolgáltatásaiért  a következő formában lehet fizetni:
 
Utánvétel (az áru a futárszolgálat képviselőjének az áru átvételekor fizetendő)
Előre átutalással a VÚB bank e-fizetési rendszerén keresztül  
Fizetés személyes átvételkor az eladó üzlethelyén
Előzetes banki átutalással előlegszámra ellenében (az áru a pénz számlára jóváírása után lesz kiszállatva)
Számla elleni átutalással figyelembe véve a számla lejártának napját 
Fizetés ajándékutalvánnyal 
 
2. Az ajándékutalvány előre fizetett összeget jelent, amit a vásárló a vásárlásnál felhasznál mit szabad vásárlási keretet. Az ajándékutalványon az érvényesség időtartalma is fel van tüntetve. Az ajándékutalvány névértékének összegét az eladóval lehet megegyezni. 
3. A pótlékok fizetése az egyes fizetési módokhoz ezen általános szerződés VI. cikkelyben  van feltüntetve.  
4. Az eladó a következő típusú kedvezményeket biztosíthatja a vásárlónak : 
 
a weboldalra való sikeres regisztráció után nyújtott kedvezmény 
ismétlődő vásárlás esetén nyújtott kedvezmény
egyszeri kedvezményutalvány 
 
5. Kedvezmények összevonására, halmozására nincs lehetőség.  

V. cikkely 

Szállítási feltételek 

 
1. Az eladó kötelezi a megrendelés időpontjától számított 30 napon belül kiszállítani vásárlónak az árút, ha más megegyezés közöttük nem jött létre, például hosszabb szállítási időtartam.  
2. A raktáron megtalálható árú és szolgáltatás kiszállítása, a kiszállítási kapacitás szerint a lehető legrövidebb idő alatt történik.   
3. Ha a megrendelés egyszerre több áru és szolálltásból csak részlegesen lehet kiszállítani, áruhiány okából kifolyólag, az eladó értesíti a vásárlót, hogy több részletben fog teljesíteni.    
4. Az áruhoz mellékeli az eladó a számlát (adójogi bizonylatot), használati utasítást vagy más a gyártó által mellékelt dokumentumokat. 
5. A teljesítés helyének értetődő, az a hely ahová az áru ki lett szállítva. 
6. Az eladó a kővetkező kiszállítási módokat kínálja a vásárlónak: 
 
futárszolgálat GLS Hungary 
a megrendelésben feltűntetett telephelyen személyesen
a vásárló saját szállítási módja

VI. cikkely 

Áruszállítás díjai, csomagolás és fizetés

 
1. Előfizetés és bankátutalás esetén az áru kiszállításáért a következő költségeket számoljuk fel:
 
GLS Hungary által, saját raktárból való kiszállításkor, történő kiszállítás esetén, 1-2 munkanapon belüli házhozszállításkor - 1600 HUF
 
2. Utánvétel esetében (az áru átvételénél a futárszolgálat ügyintézőjének fizetendő)
 
GLS Hungary által történő kiszállítás,  saját raktárból, 1-2 munka napon belüli házhozszállításkor - 1959 HUF
 
3. Az eladó és vevő között létrejöhet egy más fajta áru kiszállítási megegyezés, mi alapján a kiszállatási költség eltérő a standard megegyezéstől.
 
4. Az eladónak jogában áll az azonnal raktárában elérhető árut részlegesen kiszállítani, és a maradék szállítást a szerződéses határidőn belül a vásárlónak utólagosan kiszállítani. Ebben az esetben csak a megrendelésben feltűntetett szállítási költséggel kell a vasalónak számolnia, nem fog többletköltség felmerülni.
 

VII. cikkely 

A tulajdonjog átruházása

 
1. Megrendelő tulajdonjogot csak akkor szerez, ha a szállító felé fennálló valamennyi fizetési kötelezettségének maradéktalanul eleget tett. 
 
2. Áru vagy szolgáltatás esetében, amire eddig nem történt meg a tulajdonjog átruházása, az eladó fenntartja a tulajdon jogot a vásárló által benyújtott reklamációs eljárás kérelem időszakában, a termék végleges kifizetéséig.
 

VIII. cikkely

Szerződéstől való visszalepés

 
1. A megrendelés létrejöttétől a vásárló 24 órán belül visszamondhatja a megrendelt áru vagy szolgáltatást, a vásárló pótdíjat ebben az esetben nem fizet, amely egyéni megrendelésre alapján egyedülálló igények szerint lett legyártva vagy egy adott megrendelő számára.
 

IX. cikkely

Ok nélküli áruvisszaküldés joga, fogyasztói útmutatás

 
1. A fogyasztó a 102/2014–es számú fogyasztóvédelmi törvény összhangban, az áru eladásánál vagy szolgáltatásnyújtásnál, amelyek távolról történt szerződéskötés alapján, vagy az eladó üzemeltetési helyén kívül kötött szerződések alapján jöttek létre, (a továbbiakban: „Törvény”) a § 7 értelmében jogosult a megkötött vásárlási szerződéstől az áru átvételétől számított 14 napon belül, visszalépni és a szerződést felmondani. Ha a szerződés tárgyát áruszállítás alkotja, a fogyasztónak jogában áll még az áru kiszállatása előtt a szerződéstől visszalépni.  
 
2. Ha a fogyasztó a szerződés felmondási jogát akarja igénybe venni, köteles a már korábban megkötött szerződéshez, a legkésőbbi felmondási határidőig, írásbeli felmondását személyesen benyújtani az eladó által megnevezett kapcsolati helyen vagy levélben postázva a feltüntetett kapcsolati helyre. A fogyasztó köteles a szerződés felmondása után minden számla bizonylatot visszaküldeni vagy személyesen visszaadni például a számla eredeti bizonylatát, használati utasítást és az áru más bizonylatát ami az áru mellékletét képezte. A törvény értelmében legkésőbb 14 napon belül a szerződés felmondásától számítva (§10 bekezdés 1 Törvény). A vásárlóinknak ajánljuk, saját szükségletükre számlafénymásolatot készítsenek és az árut mint biztosított csomagot küldjék vissza az eladónak. A megrendelés felmondásához a következő nyomtatványt töltsék ki: A vásárlási szerződés felmondása, amiben minden „*“ jelölt adatot töltsenek ki.
3. Kérjük Önöket, hogy az árut utánvétellel ne küldjék vissza, az ilyen árut nem fogadjuk.
4. A webáruház üzemeltetője a 102/2014 számú törvény §9 bekezdés 3) alapján, a felmondástól számított 14 napon belül az áru vagy szolgáltatás vételárát, beleértve a szállítási díjakat visszaadja a megrendelőnek. Abban az esetben ha vásárló nem szolgáltatta vissza az árut nem köteles a vételárat visszafizetni, kivéve ha más ha az eladóval más megegyezés nem történt. Az áru visszaszolgáltatási, visszaküldési költségeit a fogyasztó állja.
5. A szerződéshez tartozó felmondási jog nem érvényes olyan áruhoz és szolgáltatáshoz ami a102/2014 számú törvény §7 bekezdés 6 pontja a) és l) alapján lett megszabva.
6. A fogyasztó elvisel minden olyan áru értékcsökkenését, ami az áru túlzott üzemeltetési igénybevételéből keletkezett.
 

X. cikkely 

A szerződéses felek kötelezettségei

 
1. Szerződéses feleknek számít, az eladó és a vásárló.
 
2. A vásárló köteles:
 
az általa megrendelt árút átvenni
kifizetni az áru értékét az eladónak a közös megegyezésük szerint
ellenőrizni az áru átvételekor az áru csomagolását és maga az áru sértetlenségét   kicsomagoláskor
 
3. Az eladó köteles:
 
kiszállítani a vásárló által  megrendelt árút minőségben, mennyiségben és megrendelt áron
az áruhoz mellékelni, csatolni minden olyan kiserő okmányt mint például az áru számlája, jótállási igazolás, áru használati utasítását magyar nyelven.
 

XI. cikkely

Adatvédelmi irányelvek

 
1. A személyes adatok feldolgozása a 122/2013 számú törvény szabályozása és annak későbbi mellékletei
alapján kerülnek feldolgozásra.
2. Az üzemeltető nem nyújt adattájékoztatást adathozzáféréshez nem jogosult személyeknek, kivéve az áru kiszállításával megbízott  fuvarozót vagy futárszolgálatot ügyintézőjének, az állami szerveknek akik felügyeletet és kontrolt végeznek.
3. Az webáruház üzemeltetője a vásárlótól a következő személyes adatokat kéri feldolgozásra: név, vezetéknév, postacím, átvételi cím, telefonszám,  e-mail, cím, 
4. Az önök által megadott adatok a megrendelés tökéletes feldolgozásához szükségesek.
 
5. Az üzemeltető köteles bebiztosítani a személyes adatvédelmet nem jogosult személyek hozzá nem
féréséhez, a vállalkozás adatbiztonsági előírásai értelmében.
6. Az érintett személy adatvédelmi jogai a 122/2013 számú § 28 adatvédelmi törvényben vannak meghatározva.
7. A vásárló beleegyezik, hogy a Soft-Tech, s.r.o. társaság az e-mail címét névtelen webfelmérés céljából a következő webportálnak Heureka.sk / Pricemania.sk továbbítja . Ezen felmérés eredményéről, a vásárló a megrendelés visszaigazolásától számolt 10 napon belül automatikus tájékoztatást kap e-mailen.
 

XII. cikkely

Adatvédelmi irányelvek

 
1. Az eladó kártérítésre jogosult (§ 420, Ptk alapján), abban az esetben ha a megrendelt árut , amit nem mondott a vásárló vissza és nem bontotta fel a üzleti szerződést, és nem vette át a szállítótól az árut, vagy az eladó felszólítása alapján személyes elvitelnél, nem vette át a megadott időpontig az árut. A vásárló ezzel a cselekvésével megszegte a X pont 2. Bekezdés a) kötelességeit, ami alapján a vásárló köteles átvenni a megrendelt árút.
 
2. A kártalanítás összegének meghatározásakor, az eladó főleg figyelembe veszi a szállítás költségeit és vele kapcsolatos díjakat, az áru csomagolásával felmerülő költségek, a megrendelés kiszállítása és adminisztrációja, és minden más felmerülő költséget ami az áru értékesítésével kapcsolatosan keletkezett. Ezen felül jogában áll kötbért és nyereségvesztést felszámolni.
 
3. Az eladó fenntartja ezen jogát teljes mértékben vagy részben érvényesíteni.
 
XIII. cikkely

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

 
1. Az eladó fenntartja a jogot az áltanos üzleti szerződés és a jótállási feltételek egyoldalú módosítására.  A vásárlót nem köteles előzetesen ezen változtatásokról értesíteni. Ha az általános szerződéses feltételek és jótállási feltételek a megrendelés menete közben megváltoznak, érvényes az a változat, amelyik időpontban megtörtént az áru elküldése és a eladó weboldalán elérhető volt.
2. A szerződés szerveres részét képezik a reklamációs feltételek. 
3. A megrendelt áru elküldésével a vásárló elolvasta az általános üzleti szabályokat úgymint a jótállási reklamációs feltételeket.
4. Ezen általános üzleti feltételek és jótállási, reklamációs  feltételek megtekinthetők a vállalkozás székhelyén és elérhetőek a vállalkozás webáruház internetes web felületén.
5. Ha a vásárló úgy gondolja, hogy nem elégedett a termékszavatossági folyamat módjával, vagy az eladó megsértette fogyasztói jogait, ebben az esetben kérvényezheti az eladót az eljárás módosítására és változtatására.  Ha a kérelem elutasításra kerül, vagy 30 napon belül nem kerül elbírálásra, ebben az esetben a fogyasztó a §12 cikkely 391/2015 sz. törvény alapján más módon való elbírálási jogorvoslatot kezdeményezhet.  A vásárló – fogyasztó választási joga van a Szlovák kereskedelmi felügyelet (www.soi.sk), mint illetékes szervezet, vagy más a fogyasztóvédelmi nyilvántartási listába bejegyzett, a szlovák gazdasági minisztérium felügyelete alatt álló fogyasztóvédelemmel foglalkozó  jogi személyt választani.    
6. A jelen általános szerződéses feltételekben nem szabályozott rendelkezésekre, beleértve minden elválaszthatatlan mellékletét, a következő jogszabályok és törvényi rendelkezések az irányadóak:  40/1964 sz. törvény,  250/2007 sz. törvény,  102/2014 sz. törvény, 122/2013 sz. törvény,    22/2004 sz. törvény, 513/1991 sz. törvény. 
7. Jelen általános szerződési feltételek beleértve minden elválaszthatatlan mellékletét,   2016 november 01.-től jogerősen érvényes.