Irodaszerek és iskola

Dell EcoLoop Essential Bag 14-16" (CC3624) 460-BDST

technikai paraméterek Terméktípus: Dell EcoLoop Essential Case 14-16 Fekete szín Méretek (Sz x Mé x Ma): 380 mm x 275 mm x 50 mm Súly: 0,3 kg Űrtartalom: 7 liter Laptop kompatibilitás: Alkalmas a legtöbb laptophoz, legfeljebb 16"-os átlóval (a laptop maximális méretei: 360 x 255 x 25 mm) Funkció A…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Hé 29.04
9 000 Ft Áfával 7 087 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 27 vásárló nézi.

technikai paraméterek
Terméktípus: Dell EcoLoop Essential Case 14-16
Fekete szín
Méretek (Sz x Mé x Ma): 380 mm x 275 mm x 50 mm
Súly: 0,3 kg
Űrtartalom: 7 liter
Laptop kompatibilitás: Alkalmas a legtöbb laptophoz, legfeljebb 16"-os átlóval (a laptop maximális méretei: 360 x 255 x 25 mm)

Funkció
A gyártás során poliészter festést alkalmaznak, amely a hagyományos festéshez képest akár 97%-kal is csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását, a vízterhelést és a fosszilis tüzelőanyag-fogyasztást.
A fő külső anyag 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, ami körülbelül hat újrahasznosított műanyag palacknak felel meg.
A csomagolóanyagok, például a címkék, fogantyúk és műanyag zacskók 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek.
Átfogó habbetét laptopokhoz.
Tartós 400D szövet a fő szerkezethez.
Elülső zseb cipzárral és beépített rendszerezővel.
Fényvisszaverő elemek a tok elején.
Csomagszíj.
Könnyű, állítható vállpánttal.

Vásárolja meg a Dell EcoLoop vízálló tokot átfogó habpárnával, karcolásgátló nylex bevonattal és több rekesszel.
A külső fő héj 100%-ban óceáni eredetű műanyagból készült, körülbelül 8 újrahasznosított műanyag palackból, amelyet a partokról vagy a főbb vízi utakról nyernek ki. Ez a tartós és fenntartható szövet csökkenti a környezetre gyakorolt hatást, miközben megóvja a műszaki és utazási alapokat.
Poliészter festési eljárással állítják elő, amely akár 97%-kal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátást, kisebb vízterhelést és fosszilis tüzelőanyag-fogyasztást eredményez, mint a hagyományos festés.
A szállítótáska 100%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmazó csomagolásban, címkében, akasztóhurokban és műanyag zacskóban kerül forgalomba.
A kiegészítőket a beépített tárolózsebekkel ellátott, zárható, bővíthető rekeszbe rendezheti. A könnyen hozzáférhető elülső cipzáras zsebben remekül tárolhatod a kisebb tárgyakat, és szükség esetén gyorsan elérheted őket.
Kényelmesen tárolhatja a nagyobb fájlokat és tartozékokat a tágas, cipzárral ellátott fő rekeszben. Speciális párnázott táblagép borítás védi technológiáját.
A technológiát biztonságosan tárolja és védje a tok párnázott, zárható hátsó rekeszében.
360o-os habpárnázás karcálló nylex béléssel veszi körül a dedikált laptoprekeszt, míg a hátlapon található EVA+ hab párnázás ütésállóságot és maximális védelmet biztosít útközben.
A táska mindkét oldalán található fényvisszaverő elemeknek köszönhetően még csökkent látási viszonyok között is biztonságosan közlekedhet.
A szállítótáskák szigorú minőségi teszteken mennek keresztül, beleértve a vízállóságot, a hevederek és cipzárak szilárdságát vagy az anyag kopását, így robusztusságuk és hosszú élettartamuk bizonyítottan megóvja holmiját. Az aktatáska víz- és szennyeződésálló anyagból készült. Könnyen karbantartható a sima alsó rétegnek köszönhetően, és az egyes tárgyakat szárazon és jól védve tartja.
A vállszíj segítségével tartsa szabadon a kezét, vagy vegye le a pántot, és használja a praktikus fogantyúkat vagy az utazókocsi pántját.

Kód: D-N-460-BDST
Cikkszám: 460-BDST
EAN: 5397184821244
Termék : Táskák, hátizsákok és tokok
Márka: Dell
Jótállás: 24 hónap
Táska színe: Fekete
Táska 14" ntb: Igen
Táska 15" ntb: Igen
Táska 16" ntb: Igen
Táska típus: Válltáska
A külső tasak vízállósága: Vízálló

Kapcsolódó termékek