Irodaszerek és iskola

Natec hátizsák ELAND 15,6" fekete NTO-1386

IDEÁLIS NAPI UTAZÁSHOZ A Natec Eland hátizsák egy funkcionális és robusztus hátizsák, amelyet 15,6"-os laptopokhoz terveztek. Kompakt méretei, bár tágas belseje, kiválóan alkalmas munkához, iskolához vagy utazáshoz. A hátizsák fekete, tartós anyagból készült piros elemekkel, és finom kialakítást…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Cs 02.05
7 390 Ft Áfával 5 819 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 17 vásárló nézi.

IDEÁLIS NAPI UTAZÁSHOZ

A Natec Eland hátizsák egy funkcionális és robusztus hátizsák, amelyet 15,6"-os laptopokhoz terveztek. Kompakt méretei, bár tágas belseje, kiválóan alkalmas munkához, iskolához vagy utazáshoz. A hátizsák fekete, tartós anyagból készült piros elemekkel, és finom kialakítást kínál rengeteg hellyel a napi szükségletek tárolására.

OPTIMÁLIS KAPACITÁS

A hátizsák egy nagy rekesszel rendelkezik, benne egy párnázott laptop zsebbel tépőzárral és egy másik kisebb, visszahúzható tablet zsebbel. Nagyobb tárgyak, például könyvek, dokumentumok és tartozékok is tárolhatók a tárolórekeszben. A kisebb kiegészítők, mint például a toll, okostelefon, pénztárca, az elülső, gyors hozzáférésű zsebben tárolhatók egy dedikált munkaállomás-rendezőben.

KÉNYELMRE TERVEZVE

A vállpántok párnázottak és állíthatók az állítható kényelem érdekében. A hátoldalt vastag habréteg borítja hálóval, amely javítja a szellőzést és növeli a viselési kényelmet. Ezen kívül a hátizsák kényelmes, megerősített fogantyúval és akasztási fogantyúval rendelkezik. Az oldalán található két hálós zseb tökéletes választás kedvenc italának vagy esernyőjének egy esős napon.

MŰSZAKI ADATOK:

Típus: hátizsák
Szakterület: Laptopok
Speciális méret: 15,6"
Rekeszek: 4
Zsebek: 3
Külső zsebek száma: 3
Űrtartalom: 17 liter
Anyaga: poliészter
Fekete szín
Maximális statikus terhelés: 15 kg
Rekeszek: Tartozékok, Dokumentumok, Laptop, Mobiltelefon
Hossz: 310 mm
Szélesség: 180 mm
Magasság: 440 mm
Súly: 430 g

Kód: 23100000514
Cikkszám: NTO-1386
EAN: 5901969417630
Termék : Táskák, hátizsákok és tokok
Márka: NATEC
Jótállás: 24 hónap
Táska színe: Fekete
Táska 14" ntb: Igen
Táska 15" ntb: Igen
Táska anyaga: Poliészter
Táska típus: Táska

Kapcsolódó termékek