Irodaszerek és iskola

Panasonic Eneloop Pro AAA NiMH 1.2V 930mA BL4 11492

A Panasonic ENELOOP a legjobb Sanyo Eneloop akkumulátorok utódai. A Sanyo márka 2010-es megvásárlása óta a Panasonic új modellekkel rukkolt elő saját neve alatt. A Panasonic ENELOOP a NiMH akkumulátorok új generációja. Eltérő kémiai összetételűek, ami jobb felhasználói tulajdonságokat biztosít…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Ke 07.05
10 200 Ft Áfával 8 031 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 6 vásárló nézi.

A Panasonic ENELOOP a legjobb Sanyo Eneloop akkumulátorok utódai. A Sanyo márka 2010-es megvásárlása óta a Panasonic új modellekkel rukkolt elő saját neve alatt.

A Panasonic ENELOOP a NiMH akkumulátorok új generációja. Eltérő kémiai összetételűek, ami jobb felhasználói tulajdonságokat biztosít számukra. Feltöltve szállítjuk, és a vásárló a vásárlás után azonnal használhatja, akárcsak a hagyományos alkáli elemeket. Az önkisülés jelentősen elnyomott, egy feltöltött akkumulátor 6 hónapos tárolás után maximum 20%-ot veszít kapacitásából, a maradék energiát pedig akár 5 évig is képes tárolni. Mindig készen áll a további használatra. Minden töltőben tölthető NiCd és NiMH akkumulátorokhoz, nem kell hozzá külön töltő. Alkalmas minden szokásos készülékhez, a távirányítóktól a digitális fényképezőgépekig. Tulajdonságainál fogva ez az akkumulátortípus új ökológiai alternatívája az alkáli elemeknek, mivel az alkáli elemekhez hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, de többször is használhatók. Az akkumulátor több mint 500 ciklust tesz lehetővé megfelelő kezelés esetén.

Az ENELOOP akkumulátorok főbb jellemzői:
- nagyon alacsony önkisülés
- kibocsátási hőmérséklet: 0 ° C - 50 ° C
- Előre feltöltve és azonnali használatra készen értékesítjük
- nincs memóriahatásuk
- költséget takarít meg
- egyesíti az AA alkáli (használatra kész) és újratölthető (újrafelhasználható) elemek legjobb tulajdonságait



Kód: 54351033
Cikkszám: 11492
EAN: 5410853064244
Termék : Elemek és akkumulátorok
Márka: PANASONIC
Jótállás: 24 hónap
Akkumulátor kialakítás: Ceruza AAA
Akkumulátor technológia: Újratölthető

Kapcsolódó termékek