Irodaszerek és iskola

Dell WM126/Travel/Optikai/Vezeték nélküli USB/fekete 570-AAMH

A Dell WM126 optikai vezeték nélküli egér mindennapi vezeték nélküli teljesítményt és kiváló akkumulátor-élettartamot biztosít. Megbízható plug-and-play vezeték nélküli rádiókapcsolattal problémamentes használatra tervezték. Ez a vezeték nélküli egér megbízható teljesítményt és stabil vezeték…
A termék már nem szerepel az ajánlatunkban
eye Ezt a terméket jelenleg 13 vásárló nézi.

A Dell WM126 optikai vezeték nélküli egér mindennapi vezeték nélküli teljesítményt és kiváló akkumulátor-élettartamot biztosít. Megbízható plug-and-play vezeték nélküli rádiókapcsolattal problémamentes használatra tervezték. Ez a vezeték nélküli egér megbízható teljesítményt és stabil vezeték nélküli kapcsolatot kínál az USB interfészhez csatlakoztatott vezeték nélküli rádiókulcson keresztül. Támogatja a szabványos plug and playt az egyszerű telepítés érdekében. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy percek alatt elkezdjék használni az egeret anélkül, hogy bonyolult szoftver telepítése vagy beállítás miatt kellene aggódniuk. A kompakt méret és a vezeték nélküli teljesítmény ideális választássá teszi a WM126 vezeték nélküli optikai egeret az úton lévő felhasználók számára.

Élvezze a tiszta munkahelyet vezeték nélküli kapcsolattal
A Dell-WM126 vezeték nélküli egérrel elkerülheti a kábelzsűrűséget, amely kábelek nélkül kínálja a szükséges szolgáltatásokat.

Ideális mindennapi használatra otthon és az irodában
Dolgozzon útközben is a Dell-WM126 vezeték nélküli optikai egér megbízható vezeték nélküli kapcsolatával. Ezen kívül akár hat kompatibilis eszköz is csatlakoztatható egyetlen vevőegységhez, így vezeték nélkül csatlakoztathat billentyűzeteket és egereket otthon, az irodában és útközben.

A hosszú akkumulátor-élettartamnak köszönhetően tovább dolgozhat és játsszon
Az akár 1 éves akkumulátor-élettartam garantálja, hogy hosszabb ideig és gyakorlatilag bárhol lesz energiája.

Kényelmes kialakítás
A formázott kialakításnak köszönhetően, amely mindkét kézre alkalmas, kényelmesen dolgozhat. Az egér három kattintógombbal (bal, jobb és középső) és görgővel van felszerelve, ami megkönnyíti a használatát.

Gyors beállítás és egyszerű telepítés
Az egér plug and play támogatással rendelkezik a mellékelt vevőegységhez. Nincs szükség semmilyen szoftverre vagy illesztőprogramra. Ha azonban teljes mértékben ki szeretné használni a Dell univerzális párosítási technológiát, és egyetlen vevőkészülékkel akár 6 kompatibilis eszközt szeretne csatlakoztatni, keresse fel a Dell.com/pair webhelyet, és töltse le a szükséges szoftvert.

Kompatibilitás
Windows 7/8 / 8.1 / 10 / Szerver, Linux, Android, Chrome

Csomag tartalma
* Dell-WM126 vezeték nélküli egér
* 1 db AA elem
* USB vevő
* Dokumentáció

Kód: D-N-570-AAMH
Cikkszám: 570-AAMH
EAN: 5397063811762
Termék : Számítógép egerek
Márka: Dell
Jótállás: 24 hónap
Egér felbontás (dpi): 1000
Végrehajtás: Egyetemes
Egér színe: Fekete
Négy vagy több egérgomb: Nem
Összecsukható egérkerék: Nem
Egér szkennelési technológia: Optikai
Egér típusa: Utazás
Egér interfész: Vezeték nélküli USB

Kapcsolódó termékek