Irodaszerek és iskola

Korrekciós görgő PILOT White Line RT BG, korrektor 4mm x 6m

A Whiteline RT egy korrekciós szalag modern kivitelben - környezetbarát, visszahúzható mechanizmussal és cserélhető patronnal. Szalag méretei: 4 mm széles és 6 m hosszú. A Whiteline RT a Begreen sorozat része, újrahasznosított műanyagból készül. Együtt sok mindent megváltoztathatunk, és…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Ke 30.04
1 770 Ft Áfával 1 394 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 19 vásárló nézi.

A Whiteline RT egy korrekciós szalag modern kivitelben - környezetbarát, visszahúzható mechanizmussal és cserélhető patronnal. Szalag méretei: 4 mm széles és 6 m hosszú. A Whiteline RT a Begreen sorozat része, újrahasznosított műanyagból készül. Együtt sok mindent megváltoztathatunk, és hozzájárulhatunk bolygónk nyersanyagainak védelméhez. A Whiteline RT Corrector újrahasznosított műanyagból való elkészítésével a Pilot csökkenti a toll szénlábnyomát, összehasonlítva az újrahasznosított műanyag felhasználása nélkül gyártott tollal. De ez nem ér véget: ha legalább háromszor cseréli a patront, kompenzálja a szén-dioxid-kibocsátást. A becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig ennek a Begreen tollnak a megvásárlása és háromszori újratöltése -72%-kal** csökkenti a toll teljes környezetre gyakorolt hatását 3 további új toll vásárlásához képest. Már egy apró gesztus is nagy változást hozhat a klímaváltozás elleni harcunkban!
88,4%-ban* újrahasznosított műanyagból készült (kivéve a cserélhető alkatrészeket) a környezetterhelés csökkentése érdekében.
Behúzható m

Kód: 8020
Cikkszám: 4902505346194
EAN: 4902505346194
Termék : Hibajavítók
Márka: Pilot
Jótállás: 24 hónap
Mennyiség a csomagban: 1 DARAB
Szalag szélessége: 4 milliméter
Tekercs: 6 méter
Tervezés: henger
Meghatározás: korrekciós cserélhető

Kapcsolódó termékek