Irodaszerek és iskola

WELL Mairdi MRD-809G, egyfejpánt, arany 10001420

A vadonatúj MRD-809 karcsú fejhallgató professzionális és példátlan megjelenést biztosít, tökéletes megbízhatósággal és nagyszerű kényelemmel a kapcsolattartó központ munkatársai számára. A stílusos színek és a lézergravírozás vonzó vizuális hatást biztosít. Az erőteljes zajszűrő mikrofon…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Hé 29.04
16 190 Ft Áfával 12 748 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 26 vásárló nézi.

A vadonatúj MRD-809 karcsú fejhallgató professzionális és példátlan megjelenést biztosít, tökéletes megbízhatósággal és nagyszerű kényelemmel a kapcsolattartó központ munkatársai számára.

A stílusos színek és a lézergravírozás vonzó vizuális hatást biztosít. Az erőteljes zajszűrő mikrofon kiküszöböli a legtöbb nem kívánt környezeti háttérzajt. Az MRD-809 kiváló hangzást kínál nyílt vagy zajos környezetben

A zajszűrő mikrofon megakadályozza a környezet zavaró zaját. A mikrofon többféle pozícióbeállítást kínál az ideális hangrögzítéshez. A nagy fülhallgatók minden híváskor javítják a kommunikációt.

A plüss műbőr fülhallgatók kényelmet biztosítanak az egész napos kommunikációhoz. A megerősített, könnyű és rozsdamentes acél fejpánt nagy szilárdságot és tartósságot biztosít.

A headset nemzetközi hallásvédelmi technológiával van felszerelve, amely biztonságosan védi hallását. A fejhallgató kényelmes viseletet biztosít az újonnan tervezett T-padnak köszönhetően, a kevlárral megerősített kábel pedig erős és tartós teljesítményt biztosít rögzített fejhallgatóval.

Kód: 55450646
Cikkszám: 10001420
Termék : Fejhallgató
Márka: WELL
Jótállás: 24 hónap
Fejhallgató típusa: A fő híd
Szín: Arany
Vezetékes csatlakozás típusa: Gyors leválasztás
Célja: Hivatal
Vezetékes fejhallgató: Igen
Mikrofon: Igen
Zajcsökkentés (belső forrás): Nem
Igazi vezeték nélküli: Nem
Zajszűrés: Nem
Kivehető kábel: Nem
AAC / AptX támogatás: Nem

Kapcsolódó termékek