Irodaszerek és iskola

Töltőtoll Stabilo Easybuddy Pastel M felhős kék Buborékfólia

A csúszásmentes anyagból készült, ergonomikus puha markolatzónának köszönhetően a STABILO EASYbuddy egyaránt alkalmas jobb- és balkezes felhasználók számára, és kényelmesen ül. Tokja strapabíró műanyagból készült, így jól bírja a mindennapi iskolai élet kihívásait. - Puha csúszásgátló zóna,…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Ke 30.04
6 060 Ft Áfával 4 772 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 6 vásárló nézi.

A csúszásmentes anyagból készült, ergonomikus puha markolatzónának köszönhetően a STABILO EASYbuddy egyaránt alkalmas jobb- és balkezes felhasználók számára, és kényelmesen ül. Tokja strapabíró műanyagból készült, így jól bírja a mindennapi iskolai élet kihívásait.

- Puha csúszásgátló zóna, alkalmas bal- és jobbkezesek számára.
-A STABILO EASYbuddy ergonomikus, csúszásmentes puha markolatának zónája támogatja a tiszta írást és biztos tartást biztosít.
-2 normál utántöltővel újratölthető.
- 1 db királykék letörölhető tintapatron jár hozzá.
-Extra nagy ablak, ahová a gyerekek leírhatják a nevüket. A két patron töltöttségi szintje mindig látható egy extra nagy ablakon keresztül.
- Maximális védelem a tintaszivárgás ellen. A speciálisan kifejlesztett technológia minimalizálja a túlcsordulás kockázatát, és így megakadályozza a kék ujjak megjelenését.
- Lágy érzés gépelés közben. Az integrált irídium hegyes toll lágy érzést biztosít írás közben – csíkok és karcolások nélkül.

Kód: B-58772-5
Cikkszám: 4006381587723
EAN: 4006381587723
Termék : Tollak, patronok, utántöltők
Márka: Stabilo
Jótállás: 24 hónap
Mennyiség a csomagban: 1 DARAB
Valamire tervezve: egyetemes
Testszín: kék
Olyasmi: töltőtoll

Kapcsolódó termékek