Irodaszerek és iskola

A legjobb papír kiválasztása a nyomtatott marketinghez

Milyen papírt válasszon ki a következő nyomtatott marketing projektjéhez? A válasz a nyomtatott marketingeszköz típusától és céljától, tervezési stílusától, költségvetésétől és egyéb tényezőktől függ. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan válasszunk papírt a népszerű nyomdai marketing termékekhez.

 

A legjobb papír névjegykártyákhoz és képeslapokhoz

A névjegykártyákat a kézben tartják, így a kellemes tapintású papírok segítségével erős első benyomást kelthet a potenciális ügyfelekben. A borítékokkal nem védett levelezőlapok esetében a megfelelő papír elég tartós ahhoz, hogy túlélje a postázást, és elég ütős ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet a postafiókban.

C2S 16 pontos fényes fedőanyag: Ez a papírtábla mindkét oldalán bevonattal van ellátva, és elegáns, fényes felületet kínál, amely sima és segít a tervezésben. A vastag papírok ideálisak névjegykártyák és hajtogatott névjegykártyák kivágásához, és maximális tartósságot biztosítanak képeslapok küldésekor.

15 pontos bársony fedőanyag: A bársonypapír rendkívül sima felületet biztosít a fényűző érzés érdekében. Választhat puha tapintású felületet is, hogy emlékezetes névjegykártyákat és képeslapokat nyomtasson, amelyeket az ügyfelek szívesen megtartanak. A bársonypapírra tintatollal lehet írni, így kiváló névjegykártyákat készítenek.

14 pontos fedőanyag: Kiváló szabványos papír, amely vastag és tartós. A fényes felület segít a dizájn ragyogásában, és gyönyörű megjelenést biztosít. A névjegykártyák és képeslapok mindkét oldalukra bevonhatók, vagy csak az egyik oldalukra, ha a hátoldalára kell írni.

14 pontos bevonat nélküli borítópapír: Klasszikus felületkezelés nélküli papír, melyre tintatollal és ceruzával is írhatunk

13 pontos matt fedőanyag: Ideális választás a puha és kifinomult megjelenéshez. A matt bevonat elegáns megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. Ökológiailag akar viselkedni? Választhat egy 13 pontos, 100 százalékban újrahasznosított matt fedőanyagot, amely teljes egészében a fogyasztás utáni hulladékból készül.

100 font súlyú vászonpapír: A texturált, ragyogó fehér színben kapható a klasszikus tapintható érzet érdekében vagy az ultrasima, természetes fehér színben. A vászonpapír fantasztikus választás csúcskategóriás névjegykártyákhoz és képeslapokhoz, amelyeknek le kell nyűgözniük a potenciális vásárlókat.

Ultra kártyák: Prémium képeslap- és névjegykártyapapír az erőteljes prezentációhoz, az ultrakártyák színes maggal rendelkeznek a 120 font súlyú texturált papír rétegei között, amely vizuálisan izgalmas élszínt kölcsönöz.

Színes papír: Használjon fehér tintás technológiát egyedi névjegykártyák és képeslapok nyomtatásához, amelyek kiemelkednek az Ön által választott papírszínen, beleértve a grafitot, ezüstöt, aranyat, pirosat.

 

A legjobb brosúrák és papírlapok értékesítése

A névjegykártyákhoz hasonlóan a prospektusokat és az értékesítési lapokat is a vásárlók dolgozzák fel, így csodálatosan kell kinézniük ahhoz, hogy a legjobb benyomást keltsék.

100 font. Fényes borító: Vastag papír, amely megőrzi a brosúra összetételét, és magas fényű felülettel rendelkezik, amely javítja a termék képét.

80 font. újrahasznosított matt borítás: Környezetbarát alternatíva puha, elegáns matt felülettel, amely ideális szolgáltatásalapú vállalkozások számára.

100 font. fényes szöveg: Jó sokoldalú brosúrapapír, amely szépen néz ki és megfizethető.

70 font. matt szöveg: Könnyű és megfizethető környezetbarát lehetőség szűkös költségvetésű cégek számára.

13 pontos matt borítóanyag: Vastagabb papír matt felülettel, amely 100 százalékban újrahasznosított fedőanyagként kapható; ez egy környezetbarát lehetőség, amely nem áldozza fel a prezentációt. 

80 font. bevonat nélküli szöveg: 100 százalékban újrahasznosított fogyasztás utáni hulladékból készült; ez a vékonyabb papír gazdaságos és környezetbarát is.

80 font. vászonszöveg: Válasszon a texturált ragyogó fehér szín közül a kellemes tapintásért, vagy a krémes, sima, természetes fehéret a versenytársak közül kiemelkedõ prospektusokhoz.

100 font. fényes borító UV vagy AQ bevonattal: Ideális eladói lapokhoz, ez a vastag papír élénkséget és tartósságot kölcsönöz a magasfényű UV- vagy vízbázisú bevonatnak.

 

 

 

A legjobb brosúrák és katalógusok

A prospektusok és katalógusok vastag, tartós borítóval és vékonyabb, megfizethető belső oldalakkal nyomtathatók. Vagy nyomtathat prospektusokat és katalógusokat teljes egészében belső papírkészletekből, ami költséghatékony megoldás.

100 font. fényes borító: Népszerű lehetőség, amely a vastag papír súlyát a gyönyörű magas fényességgel ötvözi.

13 pontos matt borító: Ez a fedőanyag kifinomult matt felülettel rendelkezik, és a vastagabb papír tartósságával rendelkezik. Választhat környezetbarát, 100 százalékban újrahasznosított matt huzatot is.

15 pontos bársony puha tapintású felülettel: egy luxus papír, amely kiemeli katalógusait és prospektusait. A bevonat puha, ultra-sima, puha felületet ad, amely csodálatos érzést nyújt a kézben.

100 font súlyú fényes szöveg: Vastag papír, amely éles fényével minőségi érzetet kölcsönöz katalógusainak és prospektusainak.

70 font. matt szöveg: Standard opció, amely klasszikus megjelenést és hangulatot kölcsönöz katalógusa és prospektusa belső oldalainak, ideális a költséghatékony nyomtatáshoz.

80 font. fényes szöveg: Megfizethető és gyönyörű, ez a világosabb papír megkönnyíti a lapozást, és éles, tiszta termékképeket készít.

80 font. bevonat nélküli szöveg: 100 százalékban fogyasztás utáni hulladékból készült, ez a bevonat nélküli opció környezetbarát és pénztárcabarát. Remek választás olyan prospektusokhoz, amelyekre írni kell.

 

Tippek a papír kiválasztásához

Prezentáció: A dolgozatnak meg kell egyeznie az ajánlat hangvételével és stílusával. Kifinomult vagy luxus megjelenést szeretne? Válasszon bársonyos vagy matt felületű papírt. Ragyogó, izgalmas esztétikát szeretne? Menjen a fény után.

Érzés: Fontolja meg, hogyan fognak kinézni a nyomtatott anyagok. Ha puha és fényűző érzést szeretne, a bársonypapír nagyszerű választás. Elegáns befejezésre vágyik? A fényesség a legjobb. Klasszikus textúrájú érzésre van szüksége? Próbálja ki a ragyogó fehér vászonpapírt. Ne felejtse el, hogy UV- vagy AQ-bevonatot adhat sokféle papírhoz a fényességi tényező növelése érdekében.

Tartósság: A vastag, bevonatos papírok nyújtják a legjobb tartósságot, ami különösen fontos képeslapok és prospektusok küldésekor. Adjon hozzá egy extra védőréteget UV vagy AQ bevonattal.

Célzatosság: Önnek vagy ügyfeleinek kell írnia névjegykártyáira, névcímkéire, prospektusaira vagy képeslapjaira? Ha igen, a bevonatlan papír lehet a legjobb választás; vagy válasszon olyan papírt, amely csak az egyik oldalán van bevonva.

Költségkeret: A vékonyabb papírok olcsóbbak, még akkor is, ha nem néznek ki vagy nem olyan jól, mint a vastagabb papírok. Találja meg az egyensúlyt a költségvetés és a prezentáció között a befektetés megtérülésének maximalizálása érdekében.

Ökológiasság: Vállalatának van zöld programja? Ha igen, válasszon környezetbarát papírokat, amelyek 100 százalékban fogyasztás utáni hulladékból készülnek.