Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

A legjobb papír kiválasztása a nyomtatott marketinghez

Milyen papírt válasszon ki a következő nyomtatott marketing projektjéhez? A válasz a nyomtatott marketingeszköz típusától és céljától, tervezési stílusától, költségvetésétől és egyéb tényezőktől függ. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan válasszunk papírt a népszerű nyomdai marketing termékekhez.

 

A legjobb papír névjegykártyákhoz és képeslapokhoz

A névjegykártyákat a kézben tartják, így a kellemes tapintású papírok segítségével erős első benyomást kelthet a potenciális ügyfelekben. A borítékokkal nem védett levelezőlapok esetében a megfelelő papír elég tartós ahhoz, hogy túlélje a postázást, és elég ütős ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet a postafiókban.

C2S 16 pontos fényes fedőanyag: Ez a papírtábla mindkét oldalán bevonattal van ellátva, és elegáns, fényes felületet kínál, amely sima és segít a tervezésben. A vastag papírok ideálisak névjegykártyák és hajtogatott névjegykártyák kivágásához, és maximális tartósságot biztosítanak képeslapok küldésekor.

15 pontos bársony fedőanyag: A bársonypapír rendkívül sima felületet biztosít a fényűző érzés érdekében. Választhat puha tapintású felületet is, hogy emlékezetes névjegykártyákat és képeslapokat nyomtasson, amelyeket az ügyfelek szívesen megtartanak. A bársonypapírra tintatollal lehet írni, így kiváló névjegykártyákat készítenek.

14 pontos fedőanyag: Kiváló szabványos papír, amely vastag és tartós. A fényes felület segít a dizájn ragyogásában, és gyönyörű megjelenést biztosít. A névjegykártyák és képeslapok mindkét oldalukra bevonhatók, vagy csak az egyik oldalukra, ha a hátoldalára kell írni.

14 pontos bevonat nélküli borítópapír: Klasszikus felületkezelés nélküli papír, melyre tintatollal és ceruzával is írhatunk

13 pontos matt fedőanyag: Ideális választás a puha és kifinomult megjelenéshez. A matt bevonat elegáns megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. Ökológiailag akar viselkedni? Választhat egy 13 pontos, 100 százalékban újrahasznosított matt fedőanyagot, amely teljes egészében a fogyasztás utáni hulladékból készül.

100 font súlyú vászonpapír: A texturált, ragyogó fehér színben kapható a klasszikus tapintható érzet érdekében vagy az ultrasima, természetes fehér színben. A vászonpapír fantasztikus választás csúcskategóriás névjegykártyákhoz és képeslapokhoz, amelyeknek le kell nyűgözniük a potenciális vásárlókat.

Ultra kártyák: Prémium képeslap- és névjegykártyapapír az erőteljes prezentációhoz, az ultrakártyák színes maggal rendelkeznek a 120 font súlyú texturált papír rétegei között, amely vizuálisan izgalmas élszínt kölcsönöz.

Színes papír: Használjon fehér tintás technológiát egyedi névjegykártyák és képeslapok nyomtatásához, amelyek kiemelkednek az Ön által választott papírszínen, beleértve a grafitot, ezüstöt, aranyat, pirosat.

 

A legjobb brosúrák és papírlapok értékesítése

A névjegykártyákhoz hasonlóan a prospektusokat és az értékesítési lapokat is a vásárlók dolgozzák fel, így csodálatosan kell kinézniük ahhoz, hogy a legjobb benyomást keltsék.

100 font. Fényes borító: Vastag papír, amely megőrzi a brosúra összetételét, és magas fényű felülettel rendelkezik, amely javítja a termék képét.

80 font. újrahasznosított matt borítás: Környezetbarát alternatíva puha, elegáns matt felülettel, amely ideális szolgáltatásalapú vállalkozások számára.

100 font. fényes szöveg: Jó sokoldalú brosúrapapír, amely szépen néz ki és megfizethető.

70 font. matt szöveg: Könnyű és megfizethető környezetbarát lehetőség szűkös költségvetésű cégek számára.

13 pontos matt borítóanyag: Vastagabb papír matt felülettel, amely 100 százalékban újrahasznosított fedőanyagként kapható; ez egy környezetbarát lehetőség, amely nem áldozza fel a prezentációt. 

80 font. bevonat nélküli szöveg: 100 százalékban újrahasznosított fogyasztás utáni hulladékból készült; ez a vékonyabb papír gazdaságos és környezetbarát is.

80 font. vászonszöveg: Válasszon a texturált ragyogó fehér szín közül a kellemes tapintásért, vagy a krémes, sima, természetes fehéret a versenytársak közül kiemelkedõ prospektusokhoz.

100 font. fényes borító UV vagy AQ bevonattal: Ideális eladói lapokhoz, ez a vastag papír élénkséget és tartósságot kölcsönöz a magasfényű UV- vagy vízbázisú bevonatnak.

 

 

 

A legjobb brosúrák és katalógusok

A prospektusok és katalógusok vastag, tartós borítóval és vékonyabb, megfizethető belső oldalakkal nyomtathatók. Vagy nyomtathat prospektusokat és katalógusokat teljes egészében belső papírkészletekből, ami költséghatékony megoldás.

100 font. fényes borító: Népszerű lehetőség, amely a vastag papír súlyát a gyönyörű magas fényességgel ötvözi.

13 pontos matt borító: Ez a fedőanyag kifinomult matt felülettel rendelkezik, és a vastagabb papír tartósságával rendelkezik. Választhat környezetbarát, 100 százalékban újrahasznosított matt huzatot is.

15 pontos bársony puha tapintású felülettel: egy luxus papír, amely kiemeli katalógusait és prospektusait. A bevonat puha, ultra-sima, puha felületet ad, amely csodálatos érzést nyújt a kézben.

100 font súlyú fényes szöveg: Vastag papír, amely éles fényével minőségi érzetet kölcsönöz katalógusainak és prospektusainak.

70 font. matt szöveg: Standard opció, amely klasszikus megjelenést és hangulatot kölcsönöz katalógusa és prospektusa belső oldalainak, ideális a költséghatékony nyomtatáshoz.

80 font. fényes szöveg: Megfizethető és gyönyörű, ez a világosabb papír megkönnyíti a lapozást, és éles, tiszta termékképeket készít.

80 font. bevonat nélküli szöveg: 100 százalékban fogyasztás utáni hulladékból készült, ez a bevonat nélküli opció környezetbarát és pénztárcabarát. Remek választás olyan prospektusokhoz, amelyekre írni kell.

 

Tippek a papír kiválasztásához

Prezentáció: A dolgozatnak meg kell egyeznie az ajánlat hangvételével és stílusával. Kifinomult vagy luxus megjelenést szeretne? Válasszon bársonyos vagy matt felületű papírt. Ragyogó, izgalmas esztétikát szeretne? Menjen a fény után.

Érzés: Fontolja meg, hogyan fognak kinézni a nyomtatott anyagok. Ha puha és fényűző érzést szeretne, a bársonypapír nagyszerű választás. Elegáns befejezésre vágyik? A fényesség a legjobb. Klasszikus textúrájú érzésre van szüksége? Próbálja ki a ragyogó fehér vászonpapírt. Ne felejtse el, hogy UV- vagy AQ-bevonatot adhat sokféle papírhoz a fényességi tényező növelése érdekében.

Tartósság: A vastag, bevonatos papírok nyújtják a legjobb tartósságot, ami különösen fontos képeslapok és prospektusok küldésekor. Adjon hozzá egy extra védőréteget UV vagy AQ bevonattal.

Célzatosság: Önnek vagy ügyfeleinek kell írnia névjegykártyáira, névcímkéire, prospektusaira vagy képeslapjaira? Ha igen, a bevonatlan papír lehet a legjobb választás; vagy válasszon olyan papírt, amely csak az egyik oldalán van bevonva.

Költségkeret: A vékonyabb papírok olcsóbbak, még akkor is, ha nem néznek ki vagy nem olyan jól, mint a vastagabb papírok. Találja meg az egyensúlyt a költségvetés és a prezentáció között a befektetés megtérülésének maximalizálása érdekében.

Ökológiasság: Vállalatának van zöld programja? Ha igen, válasszon környezetbarát papírokat, amelyek 100 százalékban fogyasztás utáni hulladékból készülnek.