Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Ultra-koncentrátumok tisztítása

Ultra-koncentrátum irodai, céges és háztartási tisztításhoz

Ultra-koncentrátumok tisztítása

Az ügyfelek is vásároltak

Irodai papír A4-es méretű, 80g
Irodai papír A4-es méretű, 80g
1 905 Ft
Öntapadós blokk kocka-76x76x mm, 320 lap, neon színű
Öntapadós blokk kocka-76x76x mm, 320 lap, neon színű
1 365 Ft
Tisztító törlőkendők képernyőhöz és üvegfelületekhez - 50 db
Tisztító törlőkendők képernyőhöz és üvegfelületekhez - 50 db
1 270 Ft
Szűrő
Raktáron 100+ db

Cleanfit tisztító ultra koncentrátumok - 4 db-os készlet

Jellemzők WC-k és fürdőszobák. Rendkívül hatékony, 11 komponensű tisztító ultrakoncentrátum szaniterhelyiség tisztítóoldat elkészítéséhez a napi tisztaság fenntartására és mélytisztításra. Hatóanyag-tartalom kb. 60%. Erős emulgeáló hatása van a zsírokra. A narancs illatával "Orangine" és gyümölcssav tartalmával. Könnyedén eltávolítja még a nagyon ellenálló kalciumlerakódásokat, húgyköveket, a vizeletszagot és a zsírt is az alkalmazás helyén. Napi használat mellett védelmet nyújt a kezelt felületnek a penészképződés ellen. A termék környezetbarát. Benzalkónium-kloridot és fényesítőt tartalmaz a helyiségek tökéletes tisztaságáért. Fényes felületek. Rendkívül hatékony 10 komponensű tisztító ultrakoncentrátum tisztítóoldat készítéséhez minden fényes és sima felület tisztításához és a napi karbantartáshoz. Hatóanyag-tartalom kb. 50%. Finom citrom aromájú készítmény "Limonádé". Könnyedén eltávolítja az ujjlenyomatokat, valamint a zsíros és olajos foltokat, és csíkmentes fényt biztosít. A koncentrátum kíméli az anyagot, ezért érzékeny felületek tisztítására is alkalmas. Képes elnyomni az ujjlenyomatokat, így a felület a lehető leghosszabb ideig tiszta marad. Speciális összetételének köszönhetően fényes vízlepergető réteget hagy a kezelt felületen, ami csökkenti a szennyeződés képződését. A termék környezetbarát. Fényes padlók. Rendkívül hatékony univerzális tisztító ultrakoncentrátum csökkentett habzású minden típusú vízálló padlóhoz praktikus mérőpohárral. "Bouquet of Flowers" illat. Felmosókkal és gépi tisztítással való tisztaság fenntartására szolgál. Habképződés elleni hatóanyaggal. Könnyedén eltávolítja a régebbi szennyeződéseket is. Kiváló felhordási és nedvesítő képességgel rendelkezik, és lehetővé teszi a felületek tökéletes tisztítását. Mélyen behatol a pórusokba. Speciális összetételének köszönhetően enyhén fényes vízlepergető réteget hagy a kezelt felületen, ami csökkenti a szennyeződés kialakulását. A termék környezetbarát. Univerzális zsíroldó. Rendkívül hatékony, 11 komponensű alacsony habzású zsírtalanító ultrakoncentrátum minden típusú felület zsírtalanítására és a napi tisztaság fenntartására. Hatóanyag-tartalom kb. 40%. Hidegben működik. Könnyedén eltávolítja a zsírt tartalmazó szennyeződéseket. Alkalmas nagynyomású készülékekkel és gépi tisztításra. Nem tartalmaz maró hidroxidot, biztonságos a személyzet számára. Környezetbarát. Kézikönyv Öntse az ultrakoncentrátumot egy 1 literes üvegbe, és hígítsa fel 1 liter vízzel. (100 ml készítményhez adjunk hozzá vizet 1 l térfogatig).

2 380 Ft Áfával 1 874 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
100+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultra parfüm - Lavender Provence 100 ml

Koncentrált belső parfüm Provence levendula illatával háztartások és szakemberek számára. A kellemes illatok megnyugtatnak és önbizalmat keltenek. És nem csak a bőrünkön. Ennek a gondosan válogatott rózsaillatú parfümnek a segítségével kivételes hangulatot varázsol tereinek. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: propán-2-ol, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, 2-benzilidén-heptanal, kumarin Jellemzők Ideális WC-terek szagtalanítására, alkalmazható: -autó - cipész -ruhásszekrény Kézikönyv Azonnali használatra kész belső térben. Permetezzen permetezővel 30 cm távolságból szőnyegekre, függönyökre (lehetőleg sötétebb helyekre), csempére, a WC alsó kerámia részére, a WC mögé és egyéb rejtett helyekre. Permetezze a terméket a függönyökre az alsó részen és nagyobb távolságból (kb. 50 cm), hogy a permet minél nagyobb legyen. Autókban használva alkalmazzuk pl. a hátsó utasszőnyegen vagy az autók kombi változatának csomagtartójában. Ne használja fehér és világos árnyalatú textíliákon. Nem alkalmas műanyag, fa és lakkozott felületekre.

2 600 Ft Áfával 2 047 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultra parfüm - Rose Art Deco 100 ml

Koncentrált belső parfüm az Art Deco rózsa illatával háztartások és szakemberek számára. A kellemes illatok megnyugtatnak és önbizalmat keltenek. És nem csak a bőrünkön. Ennek a gondosan válogatott rózsaillatú parfümnek a segítségével kivételes hangulatot varázsol tereinek. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: propán-2-ol Jellemzők Ideális WC-terek szagtalanítására, alkalmazható: -autó - cipész -ruhásszekrény Kézikönyv Azonnali használatra kész belső térben. Permetezzen permetezővel 30 cm távolságból szőnyegekre, függönyökre (lehetőleg sötétebb helyekre), csempére, a WC alsó kerámia részére, a WC mögé és egyéb rejtett helyekre. Permetezze a terméket a függönyökre az alsó részen és nagyobb távolságból (kb. 50 cm), hogy a permet minél nagyobb legyen. Autókban használva alkalmazzuk pl. a hátsó utasszőnyegen vagy az autók kombi változatának csomagtartójában. Ne használja fehér és világos árnyalatú textíliákon. Nem alkalmas műanyag, fa és lakkozott felületekre.

2 600 Ft Áfával 2 047 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultrakoncentrátum - Benzalkónium Chloride fertőtlenítő 100 ml

Széles spektrumú fertőtlenítő makromolekuláris ultrakoncentrátum citrom illattal professzionális és fogyasztói használatra praktikus mérőpohárral. Nem párolog el, ezért védő nanoréteget hoz létre a felületeken, amely hatékonyan megakadályozza a keresztszennyeződést akár 10 napig. Nagyon erős biocid hatás jellemzi, akkreditált laboratóriumban végzett vizsgálatok szerint kimutathatóan elpusztítja a kórokozók 99,99%-át. Nem tartalmaz alkoholt, klórt, peroxidokat vagy kockázatos PolyHMG-hidrokloridot, amely belélegzéskor károsítja a tüdőt1). Megfelel az EN 1276:2019, EN 1650:2019, EN 13704:2018 biocid európai szabványoknak. A termék összetétele kvaterner ammóniumvegyületek, C12-16-alkil (benzil), dimetil-ammónium-kloridok, 250 g/kg Kézikönyv Hatékony fertőtlenítő oldatot készíthet 1 rész ultrakoncentrátumból és 100 rész vízből (1:100 hígítás). Használja a hígított oldatot közvetlenül felületek fertőtlenítéséhez (padlók, bútorok, ágyak, ajtók és WC-k stb.), zárt terek párásítással történő fertőtlenítéséhez az irritáló ózon helyettesítőjeként (beltérben, tömegközlekedésben, autókban stb.). ). A klímaberendezések és légkondicionáló rendszerek fertőtlenítésekor a hígított oldatot szórással vagy nedves kendővel/felmosóval vigye fel a kezelt felületekre. Kenjük szét alaposan és hagyjuk megszáradni. A főmosási folyamatban a mosás során végzett ruhanemű fertőtlenítésekor 5 kg ruhaneműhez használjon 100 ml készítményt, majd a szokásos módon mossa ki a ruhaneműt. 1:100 arányú hígítás után a készítmény alkalmas arra is, hogy visszaszorítsa a baktériumok és a penészgombák kialakulását a wellness részlegben lévő vízben (pl. lábtisztító kádak). A fürdőkádak tisztítása után alaposan öblítse le az oldatot, az el nem távolított terméktől a víz enyhén habosodhat. Fertőtlenítő szappan elkészítésekor az ultrakoncentrátumot 1:100 arányban (10 ml/1 liter szappan) adjuk hozzá a normál folyékony kézszappanhoz, és alaposan keverjük össze. Így teljes cserét kap a drága kereskedelmi termékekhez.

3 470 Ft Áfával 2 732 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 50+ db

Cleanfit ultrakoncentrátum - Fényes felületek 1+1=11 l

Rendkívül hatékony 10 komponensű tisztító ultrakoncentrátum tisztítóoldat készítéséhez minden fényes és sima felület tisztításához és a napi karbantartáshoz. Hatóanyag-tartalom kb. 50%. Finom citrom aromájú készítmény "Limonádé". Könnyedén eltávolítja az ujjlenyomatokat, valamint a zsíros és olajos foltokat, és csíkmentes fényt biztosít. A koncentrátum kíméli az anyagot, ezért érzékeny felületek tisztítására is alkalmas. Képes elnyomni az ujjlenyomatokat, így a felület a lehető leghosszabb ideig tiszta marad. Speciális összetételének köszönhetően fényes vízlepergető réteget hagy a kezelt felületen, ami csökkenti a szennyeződés képződését. A termék környezetbarát. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: 5-15% anionos felületaktív anyagok, parfüm (limonén, citrál, metilundekanal, citronellol), tartósítószer (benzil-alkohol). 1 liter ultrakoncentrátumból akár 10 L alkalmazási tisztítóoldatot is készíthet. Kézikönyv Az ultrakoncentrátum rendkívül hatékony és gazdaságos épülethigiéniai tisztítószer készítésére szolgál. Tisztításra szánták pl. ablakok, üvegek, tükrök, csempe, asztalok, világítás stb. Mielőtt bútoron használná, próbálja meg kis területen. AZ ALKALMAZÁSI MEGOLDÁS ELKÉSZÍTÉSE Permetezze a felhordó oldatot a kezelt területre, majd alaposan és egyenletesen tisztítsa meg. A felhordó oldat felhasználása után az 1 l-es, tapadókoronggal ellátott palack ultrakoncentrátumát öntse az adagolópalackba, és hígítsa fel vízzel 1:40-1:10 arányban (25-100 ml készítményhez adjon hozzá vizet 1 l térfogatra a palackon lévő vonalnak megfelelően). Ne haladja meg Az ajánlott adagolás mellett csíkok keletkezhetnek a mosószer-maradványokból. Polírozás nem szükséges.

6 500 Ft Áfával 5 118 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
50+ db
Raktáron 1+ db

Cleanfit ultrakoncentrátum - Fényes padlók 1 l

Rendkívül hatékony univerzális tisztító ultrakoncentrátum csökkentett habzású minden típusú vízálló padlóhoz praktikus mérőpohárral. "Bouquet of Flowers" illat. Felmosókkal és gépi tisztítással való tisztaság fenntartására szolgál. Habképződés elleni hatóanyaggal. Könnyedén eltávolítja a régebbi szennyeződéseket is. Kiváló felhordási és nedvesítő képességgel rendelkezik, és lehetővé teszi a felületek tökéletes tisztítását. Mélyen behatol a pórusokba. Speciális összetételének köszönhetően enyhén fényes vízlepergető réteget hagy a kezelt felületen, ami csökkenti a szennyeződés képződését. A termék környezetbarát. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: <5% nemionos felületaktív anyagok, <5% anionos felületaktív anyagok, tartósítószer (benzil-alkohol), parfüm (hexil-cinnamal, benzil-szalicilát, citronellol, linalool, limonén, nopil-acetát). 1 liter ultrakoncentrátumból akár 200 L alkalmazási tisztítóoldatot is készíthet. Kézikönyv Az ultrakoncentrátumot 1 literes, mérőpohárral ellátott palackból adagoljuk vödörbe vagy gépbe, hígítsuk fel vízzel 1:400-1:100 arányban (25-100 ml készítményt adjunk hozzá vízzel 10 l térfogatra) és alaposan keverjük össze. Ezután a tisztító oldatot felmosóval vigye fel a padlóra, ill gépi tisztításhoz használja, és a szokásos módon mossa ki. Porózus felületeken lévő régi szennyeződések vagy rendkívül erős szennyeződések esetén a koncentráció növelhető és a készítmény 1:100 arányban hígítható (100 ml készítményhez 10 l térfogatig vizet adunk. A termék jellemzői Az ultrakoncentrátum rendkívül hatékony és gazdaságos tisztító oldatok készítésére szolgál kézi ill minden típusú padló gépi tisztítása, mint például: laminált, csempe, linóleum, parketta, gumipadló, fa, kő, márvány stb.

6 720 Ft Áfával 5 291 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
1+ db
Raktáron 50+ db

Cleanfit ultrakoncentrátum - Univerzális zsíroldó 1+1=11 l

Rendkívül hatékony, 11 komponensű, alacsony habzású zsírtalanító ultrakoncentrátum minden típusú felület zsírtalanítására és a napi tisztaság fenntartására. Hatóanyag-tartalom kb. 40%. Hidegben működik. Könnyedén eltávolítja a zsírt tartalmazó szennyeződéseket. Alkalmas nagynyomású készülékekkel és gépi tisztításra. Nem tartalmaz maró hidroxidot, biztonságos a személyzet számára. Környezetbarát. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: 2-amino-etanol, 2-metil-, polimer oxiránnal, mono[2-(6,6-dimetil-biciklo[3.1.1]hept-2-én-2-il)-etil]-éter, oxirán, 12-14 szénatomos alkil-alkoholok , etoxilezett, 5-15% nemionos felületaktív anyagok, tartósítószer (benzil-alkohol). 1 liter ultrakoncentrátumból akár 10 L alkalmazási tisztítóoldatot is készíthet. Kézikönyv Az ultrakoncentrátum hatékony és energiatakarékos tisztítóoldat készítésére szolgál a zsír feloldására és eltávolítására minden mosható felületről és tárgyról, például munka- és főzőfelületről, padlóról, falról, tűzhelyről, páraelszívóról, grillről, mikrohullámú sütőről, rozsdamentes acélról. acél edények stb. A műhely területén a szennyeződések helyi zsírtalanítására ásványolajokkal és kenőanyagokkal. Alkalmas zsírokkal és olajos anyagokkal szennyezett ruhanemű mosására, mint pl dízel és kenőanyagok. ALKALMAZÁSI OLDAT ELKÉSZÍTÉSE A felhordó oldat felhasználása után az ultrakoncentrátum 1 l-es palackot tapadókoronggal töltse az adagolópalackba, és hígítsa fel vízzel 1:40-1:10 arányban (25-100 ml készítményhez adjunk hozzá vizet 1 l térfogat a palackon lévő vonal szerint). Permetezze a felhordó oldatot szennyezett felületekre és tárgyakra, hagyja egy ideig hatni, tisztítsa meg, végül öblítse le tiszta vízzel. Vigyen fel hígítatlan ultrakoncentrátumot az erősen égett területekre. Alumínium felületeken történő felhasználáskor azonnal öblítse le vízzel. Konyhai padlók zsírtalanításakor az ultrakoncentrátumot a CleanFit For padlók tisztítóoldattal 1:100 arányban egy vödörbe öntjük (100 ml zsíroldó 10 l-es vödör részleges oldattal). Az így elkészített tisztító- és zsíroldó oldatot felmosóval vigye fel a padlóra, és a szokásos módon mossa le. Zsírral és kenőanyaggal szennyezett ruhanemű mosásakor adjon hozzá 100 ml terméket a főmosáshoz 5 kg ruhaneműhöz.

7 810 Ft Áfával 6 150 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
50+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultrakoncentrátum - WC-k és fürdőszobák 1+1=11 l

Rendkívül hatékony, 11 komponensű tisztító ultrakoncentrátum szaniterhelyiség tisztítóoldat elkészítéséhez a napi tisztaság fenntartása és mélytisztítás érdekében. Hatóanyag-tartalom kb. 60%. Erős emulgeáló hatása van a zsírokra. Narancs illattal "Orangine" és gyümölcssav tartalmával. Könnyedén eltávolítja még a nagyon ellenálló kalciumlerakódásokat, húgyköveket, a vizeletszagot és a zsírt is az alkalmazás helyén. Napi használat mellett védelmet nyújt a kezelt felületnek a penészképződés ellen. A termék környezetbarát. Benzalkónium-kloridot és fényesítőt tartalmaz a helyiségek tökéletes tisztaságáért. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: trihidrofoszforsav, <5% kationos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, parfüm (limonén, hexil-cinnamal, citronellol, linalool, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát). 1 liter ultrakoncentrátumból akár 10 L alkalmazási tisztítóoldatot is készíthet. Kézikönyv Az ultrakoncentrátum rendkívül hatékony és fogyasztáskímélő tárgyhigiéniai tisztítószer készítésére szolgál nedves területek, tárgyak és felületek tisztítására, amelyeken a vízi környezet hatására vízkő képződik, mint például fürdőszoba, WC/WC, piszoárok, zuhanyzók, csaptelepek, mosogatók, csempe stb. ALKALMAZÁSI OLDAT ELKÉSZÍTÉSE Permetezze a felhordó oldatot a kezelt területre, majd alaposan és egyenletesen tisztítsa meg. A felhordó oldat felhasználása után az 1 l-es, tapadókorongos flakon ultrakoncentrátumát öntse az adagolópalackba, és hígítsa fel vízzel 1:40-1:10 arányban (25-100 ml készítményhez adjon hozzá vizet 1 l térfogatra a palackon lévő vonalnak megfelelően). Használja fel az így elkészített felhordó oldatot, vigye fel a kezelt felületre és hagyja rövid ideig hatni, majd tisztítsa meg és öblítse le alaposan tiszta vízzel. Rendkívül erős szennyezés esetén a koncentráció növelhető és a készítmény max. 1:5 arányban (200 ml készítményhez 1 liter vizet adunk) és 5-10 percig hagyjuk hatni. A burkolólapok és csempék illesztésein történő felhasználás előtt ezeket előzetesen meg kell nedvesíteni.

8 890 Ft Áfával 7 000 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultra parfüm - Citrus Gold 550 ml

Koncentrált belső parfüm Citrus Gold illatával háztartások és szakemberek számára. A kellemes illatok megnyugtatnak és önbizalmat keltenek. És nem csak a bőrünkön. Ennek a gondosan válogatott rózsaillatú parfümnek a segítségével kivételes hangulatot kölcsönöz tereinek. Az 550 ml-es kiszerelés 365 egyedi adag parfüm elkészítését teszi lehetővé, amely akár 25 m²-es belső teret is illatosítja néhány napon keresztül, és elnyomja a nem kívánt szagokat. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: propán-2-ol, limonén, citrál, cineol Jellemzők Ideális WC-terek szagtalanítására, alkalmazható: - kerámia szaniterek -csempék - szőnyegek - függönyök - függönyök Kézikönyv Azonnali használatra kész belső térben. Permetezzen permetezővel 30 cm távolságból szőnyegekre, függönyökre (lehetőleg sötétebb helyekre), csempére, a WC alsó kerámia részére, a WC mögé és egyéb rejtett helyekre. Permetezze a terméket a függönyökre az alsó részen és nagyobb távolságból (kb. 50 cm), hogy a permet minél nagyobb legyen. Autókban használva alkalmazzuk pl. a hátsó utasszőnyegen vagy az autók kombi változatának csomagtartójában. Ne használja fehér és világos árnyalatú textíliákon. Nem alkalmas műanyag, fa és lakkozott felületekre.

9 980 Ft Áfával 7 858 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultra parfüm - Lavender Provence 550 ml

Koncentrált belső parfüm Provence levendula illatával háztartások és szakemberek számára. A kellemes illatok megnyugtatnak és önbizalmat keltenek. És nem csak a bőrünkön. Ennek a gondosan válogatott rózsaillatú parfümnek a segítségével kivételes hangulatot varázsol tereinek. Az 550 ml-es kiszerelés 365 egyedi adag parfüm elkészítését teszi lehetővé, amely akár 25 m²-es belső teret is illatosítja néhány napon keresztül, és elnyomja a nem kívánt szagokat. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: propán-2-ol, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, 2-benzilidén-heptanal, kumarin Jellemzők Ideális WC-terek szagtalanítására, alkalmazható: - kerámia szaniterek -csempék - szőnyegek - függönyök - függönyök Kézikönyv Azonnali használatra kész belső térben. Permetezzen permetezővel 30 cm távolságból szőnyegekre, függönyökre (lehetőleg sötétebb helyekre), csempére, a WC alsó kerámia részére, a WC mögé és egyéb rejtett helyekre. Permetezze a terméket a függönyökre az alsó részen és nagyobb távolságból (kb. 50 cm), hogy a permet minél nagyobb legyen. Autókban használva alkalmazzuk pl. a hátsó utasszőnyegen vagy az autók kombi változatának csomagtartójában. Ne használja fehér és világos árnyalatú textíliákon. Nem alkalmas műanyag, fa és lakkozott felületekre.

9 980 Ft Áfával 7 858 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 10+ db

Cleanfit ultra parfüm - Rose Art Deco 550 ml

Koncentrált belső parfüm az Art Deco rózsa illatával háztartások és szakemberek számára. A kellemes illatok megnyugtatnak és önbizalmat keltenek. És nem csak a bőrünkön. Ennek a gondosan válogatott rózsaillatú parfümnek a segítségével kivételes hangulatot varázsol tereinek. Az 550 ml-es kiszerelés 365 egyedi adag parfüm elkészítését teszi lehetővé, amely akár 25 m²-es belső teret is illatosítja néhány napon keresztül, és elnyomja a nem kívánt szagokat. AKTÍV ÖSSZETEVŐK: propán-2-ol Jellemzők Ideális WC-terek szagtalanítására, alkalmazható: - kerámia szaniterek -csempék - szőnyegek - függönyök - függönyök Kézikönyv Azonnali használatra kész belső térben. Permetezzen permetezővel 30 cm távolságból szőnyegekre, függönyökre (lehetőleg sötétebb helyekre), csempére, a WC alsó kerámia részére, a WC mögé és egyéb rejtett helyekre. Permetezze a terméket a függönyökre az alsó részen és nagyobb távolságból (kb. 50 cm), hogy a permet minél nagyobb legyen. Autókban használva alkalmazzuk pl. a hátsó utasszőnyegen vagy az autók kombi változatának csomagtartójában. Ne használja fehér és világos árnyalatú textíliákon. Nem alkalmas műanyag, fa és lakkozott felületekre.

9 980 Ft Áfával 7 858 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
10+ db
Raktáron 5+ db

Cleanfit ultrakoncentrátum - Benzalkónium-klorid fertőtlenítőszer 1+1=101 l

Széles spektrumú fertőtlenítő makromolekuláris ultrakoncentrátum citrom illattal professzionális és fogyasztói használatra praktikus mérőpohárral. Nem párolog el, ezért védő nanoréteget hoz létre a felületeken, amely hatékonyan megakadályozza a keresztszennyeződést akár 10 napig. Nagyon erős biocid hatás jellemzi, akkreditált laboratóriumban végzett vizsgálatok szerint kimutathatóan elpusztítja a kórokozók 99,99%-át. Nem tartalmaz alkoholt, klórt, peroxidokat vagy kockázatos PolyHMG-hidrokloridot, amely belélegzéskor károsítja a tüdőt1). Megfelel az EN 1276:2019, EN 1650:2019, EN 13704:2018 biocid európai szabványoknak. A termék összetétele kvaterner ammóniumvegyületek, C12-16-alkil (benzil), dimetil-ammónium-kloridok, 250 g/kg Kézikönyv Hatékony fertőtlenítő oldatot készíthet 1 rész ultrakoncentrátumból és 100 rész vízből (1:100 hígítás). Használja a hígított oldatot közvetlenül felületek fertőtlenítéséhez (padlók, bútorok, ágyak, ajtók és WC-k stb.), zárt terek párásítással történő fertőtlenítéséhez az irritáló ózon helyettesítőjeként (beltérben, tömegközlekedésben, autókban stb.). ). A klímaberendezések és légkondicionáló rendszerek fertőtlenítésekor a hígított oldatot szórással vagy nedves kendővel/felmosóval vigye fel a kezelt felületekre. Kenjük szét alaposan és hagyjuk megszáradni. A főmosási folyamatban a mosás során végzett ruhanemű fertőtlenítésekor 5 kg ruhaneműhez használjon 100 ml készítményt, majd a szokásos módon mossa ki a ruhaneműt. 1:100 arányú hígítás után a készítmény alkalmas arra is, hogy visszaszorítsa a baktériumok és a penészgombák kialakulását a wellness részlegben lévő vízben (pl. lábtisztító kádak). A fürdőkádak tisztítása után alaposan öblítse le az oldatot, az el nem távolított terméktől a víz enyhén habosodhat. Fertőtlenítő szappan elkészítésekor az ultrakoncentrátumot 1:100 arányban (10 ml/1 liter szappan) adjuk hozzá a normál folyékony kézszappanhoz, és alaposan keverjük össze. Így teljes cserét kap a drága kereskedelmi termékekhez.

17 790 Ft Áfával 14 008 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
5+ db
Tételek 1 - 12 a 12-ból