Irodaszerek

Az Epson vállalat a MyQ céggel együttműködve

Az Epson a MyQ-val együttműködve egy zöldebb megoldást mutatott be a digitális munkahelyek számára, amely bemutatta a fenntarthatóbb nyomtatás legegyszerűbb módját.

Az Epson HEAT-FREE technológia és a MyQ X megoldás kombinációja gyors és fenntarthatóbb nyomtatást kínál magas szintű személyre szabással.

A MyQ X új funkciókkal rendelkezik a nyomtatás kezeléséhez és digitalizálásához, továbbfejlesztett biztonsági intézkedésekkel, valamint egyszerű nyomtatási és szkennelési lehetőséggel, személyi számítógép használata nélkül.

A MyQ X segít a szervezeteknek az erőforrások megtakarításában és a hulladék mennyiségének csökkentésében.

A MyQ X Mobile Client mobilalkalmazás biztonságos érintés nélküli bejelentkezést és nyomtatást tesz lehetővé az irodából és kívülről.

A MyQ X interfész megfelel a WCAG akadálymentesítési szabványainak, így a fogyatékkal élő felhasználók számára is elérhető.

 

 

Innovatív és fenntarthatóbb termékeinek köszönhetően az Epson mindig is vezető szerepet töltött be a nyomdaiparban. Most egy teljesen új szintre emelte elkötelezettségét a fenntarthatóság előmozdítása mellett. A MyQ céggel együttműködve tökéletes megoldást kínál a fenntarthatóbb nyomtatáshoz. Az Epson által szabadalmaztatott Heat-Free technológiájának, valamint a MyQ X fejlett nyomtatáskezelési és digitalizálási funkcióinak kombinációja forradalmi változást jelent azon szervezetek számára, amelyek minimalizálni kívánják környezeti lábnyomukat, miközben egyszerűsítik a szervezeten belüli dokumentummunkát.

A tökéletes nyomtatáskezelési megoldás A MyQ X egy hatékony nyomtatáskezelési és digitalizálási megoldás, amely kiterjeszti az Epson többfunkciós nyomtatóinak képességeit. A MyQ X megoldások új generációja a gép vezérlésének személyre szabásának lehetőségén túl számos új funkcióval, fejlesztéssel és vonzó látványelemekkel rendelkezik, amelyek tökéletes megoldást jelentenek bármely szervezet számára. A felhasználóbarát környezettel a MyQ X megkönnyíti az alkalmazottak számára a dokumentumok gyors, hatékony és mindenekelőtt környezetbarát nyomtatását, szkennelését és kezelését.

 

Az alkalmazottak különösen értékelni fogják a gyorsaságot

A WorkForce Enterprise AM-C és MyQ X nyomtatók új generációja forradalmi változást hoz a nyomtatás és szkennelés során végzett munka sebességében és hatékonyságában, ami messze meghaladja a versenytársak lehetőségeit. A MyQ X az anyaszervezettel, az EPSON-nal együttműködve fejlesztette ki a megoldások legújabb generációját az Epson gépekhez, és sikeresen implementálta a megoldásokat oly módon, hogy a felhasználó azonnal felismeri a gép indításakor, egy nyomtatási vagy szkennelési művelet megkezdésekor, beleértve a befejezést is. A felhasználó így szó szerint néhány másodpercet tölt a gépnél munka közben.

Erőforrások megtakarítása és a hulladék mennyiségének csökkentése

Az új funkciókkal a MyQ X segít a szervezeteknek az erőforrások megtakarításában és a hulladék mennyiségének a csökkentésében, ami az EPSON kulcsfontosságú filozófiája. A fő újdonság a "Job Preview" nyomtatási feladat előnézet, amely megakadályozza a dokumentumok hibás verzióinak vagy maguknak a dokumentumoknak a szükségtelen kinyomtatását. A felhasználónak így lehetősége van a gép paneljén megtekinteni a nyomtatási feladatot, lapozgatni a dokumentum oldalait, a zoom funkciónak köszönhetően felmérni a részleteket, végül eldönteni, hogy kinyomtatja vagy eldobja az adott dokumentumot. A felhasználó megváltoztathatja a nyomtatási paramétereket, mint például a kétoldalas nyomtatás, a fekete-fehér nyomtatás, a tintatakarékosság vagy a befejező funkciók, mint például a fűzés vagy a lyukasztás. A rendszer olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek az ökológiai terhelés bejelentésével felhívják a figyelmet a konkrét cselekvések környezetre gyakorolt hatására. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy ne használjon fel szükségtelenül fogyóeszközöket.

Egyszerű, kényelmes nyomtatás és szkennelés

A MyQ X másik újdonsága az EPSON többfunkciós nyomtatókon az egyszerű és kényelmes nyomtatás és szkennelés személyi számítógép használata nélkül. Az „Easy Print" funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a többfunkciós nyomtatópanelről böngészhessék például a felhőalapú tárhelyet és nyomtathassanak ki dokumentumokat. A szkennelés beépíthető az ügyfél folyamataiba, és az „Easy Scan" gombnak köszönhetően a szkennelt fájlok egy kattintással elküldhetők egy adott e-mail fiókba, válasszon mappát a felhőtároláshoz vagy dokumentumkezelő rendszert.

Továbbfejlesztett biztonsági intézkedések

A felhasználóbarátság mellett a biztonság a MyQ vállalat elsődleges prioritása. A teljes nyomtatási és szkennelési folyamat a felhasználó, a szerver és a nyomtató között titkosított, így ideális olyan szervezetek számára, amelyek érzékeny dokumentumokkal és információkkal dolgoznak. A rendszer emellett támogatja a többféle bejelentkezési módot, a többtényezős hitelesítést a nagyobb biztonság érdekében, valamint a beszkennelt vagy nyomtatott dokumentumok vízjeles védelmét.

Gyorsan és egyszerűen használható

A MyQ X használata egyszerűen és gyorsan elkezdhető a távoli telepítésnek és beállításnak köszönhetően. A rendszer automatikusan megkeresi és csatlakoztatja az új nyomtatóeszközöket a hálózaton, az informatikai rendszergazdák pedig a szervezet házirendjei szerint állíthatják be a nyomtatóeszközöket. A rendszer részletes könyvelési és jelentéskészítési funkciókat is biztosít, beleértve a költséghelyeket, a csoportos elszámolási módokat, a kvótákat és jóváírásokat, a projektkönyvelést és a fejlett jelentéskészítési lehetőségeket harmadik féltől származó eszközökkel, például az MS Power BI-vel.

Testreszabás és személyre szabás

A MyQ X könnyen testreszabható minden felhasználóhoz, részleghez vagy MFP-csoporthoz. A beépített terminál számos témát támogat, széles szín- és ikonválasztékkal, vagy a rendszergazdák saját témát tervezhetnek a MyQ témaszerkesztő segítségével. Az egyes gombok úgy definiálhatók, hogy az a lehető legjobban megfeleljen a felhasználóknak, és lehetővé tegye a gép és a feladatok egy gombnyomással történő vezérlését.

 

 

Mobilitás és hozzáférhetőség

A MyQ X Mobile Client egy iOS és Android platformokhoz készült mobilalkalmazás, amely biztonságos érintés nélküli bejelentkezést vagy extra biztonságos bejelentkezést tesz lehetővé a biometrikus adatok használatával az EPSON gépekre, az irodából és kívülről történő nyomtatásra. Ezenkívül a felhasználók kényelmesen használhatják az alkalmazást az infrastruktúrával vagy a nyomtatási flottával kapcsolatos problémák bejelentésére. A webes felhasználói felület szigorú WCAG akadálymentesítési szabványok szerint tanúsított, így a látási vagy egyéb fogyatékkal élő felhasználók számára is elérhető.

Tökéletes megoldás egy környezetbarát digitális munkahelyhez

A MyQ X és az Epson megoldások új generációinak kombinációja tökéletes megoldást jelent a gyors és fenntarthatóbb nyomtatáshoz. Legyen szó kis vagy nagy szervezetről, amely egyetlen vagy különböző beszállítóktól származó nyomtatóeszköz-flottával rendelkezik, ez a partnerség tökéletes megoldást kínál az ökológiai lábnyom minimalizálására, ugyanakkor felhasználóbarát vezérlésre és a papír- és digitális dokumentumok kezelési folyamatainak egyszerűsítésére.