Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Az Epson vállalat a MyQ céggel együttműködve

Az Epson a MyQ-val együttműködve egy zöldebb megoldást mutatott be a digitális munkahelyek számára, amely bemutatta a fenntarthatóbb nyomtatás legegyszerűbb módját.

Az Epson HEAT-FREE technológia és a MyQ X megoldás kombinációja gyors és fenntarthatóbb nyomtatást kínál magas szintű személyre szabással.

A MyQ X új funkciókkal rendelkezik a nyomtatás kezeléséhez és digitalizálásához, továbbfejlesztett biztonsági intézkedésekkel, valamint egyszerű nyomtatási és szkennelési lehetőséggel, személyi számítógép használata nélkül.

A MyQ X segít a szervezeteknek az erőforrások megtakarításában és a hulladék mennyiségének csökkentésében.

A MyQ X Mobile Client mobilalkalmazás biztonságos érintés nélküli bejelentkezést és nyomtatást tesz lehetővé az irodából és kívülről.

A MyQ X interfész megfelel a WCAG akadálymentesítési szabványainak, így a fogyatékkal élő felhasználók számára is elérhető.

 

 

Innovatív és fenntarthatóbb termékeinek köszönhetően az Epson mindig is vezető szerepet töltött be a nyomdaiparban. Most egy teljesen új szintre emelte elkötelezettségét a fenntarthatóság előmozdítása mellett. A MyQ céggel együttműködve tökéletes megoldást kínál a fenntarthatóbb nyomtatáshoz. Az Epson által szabadalmaztatott Heat-Free technológiájának, valamint a MyQ X fejlett nyomtatáskezelési és digitalizálási funkcióinak kombinációja forradalmi változást jelent azon szervezetek számára, amelyek minimalizálni kívánják környezeti lábnyomukat, miközben egyszerűsítik a szervezeten belüli dokumentummunkát.

A tökéletes nyomtatáskezelési megoldás A MyQ X egy hatékony nyomtatáskezelési és digitalizálási megoldás, amely kiterjeszti az Epson többfunkciós nyomtatóinak képességeit. A MyQ X megoldások új generációja a gép vezérlésének személyre szabásának lehetőségén túl számos új funkcióval, fejlesztéssel és vonzó látványelemekkel rendelkezik, amelyek tökéletes megoldást jelentenek bármely szervezet számára. A felhasználóbarát környezettel a MyQ X megkönnyíti az alkalmazottak számára a dokumentumok gyors, hatékony és mindenekelőtt környezetbarát nyomtatását, szkennelését és kezelését.

 

Az alkalmazottak különösen értékelni fogják a gyorsaságot

A WorkForce Enterprise AM-C és MyQ X nyomtatók új generációja forradalmi változást hoz a nyomtatás és szkennelés során végzett munka sebességében és hatékonyságában, ami messze meghaladja a versenytársak lehetőségeit. A MyQ X az anyaszervezettel, az EPSON-nal együttműködve fejlesztette ki a megoldások legújabb generációját az Epson gépekhez, és sikeresen implementálta a megoldásokat oly módon, hogy a felhasználó azonnal felismeri a gép indításakor, egy nyomtatási vagy szkennelési művelet megkezdésekor, beleértve a befejezést is. A felhasználó így szó szerint néhány másodpercet tölt a gépnél munka közben.

Erőforrások megtakarítása és a hulladék mennyiségének csökkentése

Az új funkciókkal a MyQ X segít a szervezeteknek az erőforrások megtakarításában és a hulladék mennyiségének a csökkentésében, ami az EPSON kulcsfontosságú filozófiája. A fő újdonság a "Job Preview" nyomtatási feladat előnézet, amely megakadályozza a dokumentumok hibás verzióinak vagy maguknak a dokumentumoknak a szükségtelen kinyomtatását. A felhasználónak így lehetősége van a gép paneljén megtekinteni a nyomtatási feladatot, lapozgatni a dokumentum oldalait, a zoom funkciónak köszönhetően felmérni a részleteket, végül eldönteni, hogy kinyomtatja vagy eldobja az adott dokumentumot. A felhasználó megváltoztathatja a nyomtatási paramétereket, mint például a kétoldalas nyomtatás, a fekete-fehér nyomtatás, a tintatakarékosság vagy a befejező funkciók, mint például a fűzés vagy a lyukasztás. A rendszer olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek az ökológiai terhelés bejelentésével felhívják a figyelmet a konkrét cselekvések környezetre gyakorolt hatására. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy ne használjon fel szükségtelenül fogyóeszközöket.

Egyszerű, kényelmes nyomtatás és szkennelés

A MyQ X másik újdonsága az EPSON többfunkciós nyomtatókon az egyszerű és kényelmes nyomtatás és szkennelés személyi számítógép használata nélkül. Az „Easy Print" funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a többfunkciós nyomtatópanelről böngészhessék például a felhőalapú tárhelyet és nyomtathassanak ki dokumentumokat. A szkennelés beépíthető az ügyfél folyamataiba, és az „Easy Scan" gombnak köszönhetően a szkennelt fájlok egy kattintással elküldhetők egy adott e-mail fiókba, válasszon mappát a felhőtároláshoz vagy dokumentumkezelő rendszert.

Továbbfejlesztett biztonsági intézkedések

A felhasználóbarátság mellett a biztonság a MyQ vállalat elsődleges prioritása. A teljes nyomtatási és szkennelési folyamat a felhasználó, a szerver és a nyomtató között titkosított, így ideális olyan szervezetek számára, amelyek érzékeny dokumentumokkal és információkkal dolgoznak. A rendszer emellett támogatja a többféle bejelentkezési módot, a többtényezős hitelesítést a nagyobb biztonság érdekében, valamint a beszkennelt vagy nyomtatott dokumentumok vízjeles védelmét.

Gyorsan és egyszerűen használható

A MyQ X használata egyszerűen és gyorsan elkezdhető a távoli telepítésnek és beállításnak köszönhetően. A rendszer automatikusan megkeresi és csatlakoztatja az új nyomtatóeszközöket a hálózaton, az informatikai rendszergazdák pedig a szervezet házirendjei szerint állíthatják be a nyomtatóeszközöket. A rendszer részletes könyvelési és jelentéskészítési funkciókat is biztosít, beleértve a költséghelyeket, a csoportos elszámolási módokat, a kvótákat és jóváírásokat, a projektkönyvelést és a fejlett jelentéskészítési lehetőségeket harmadik féltől származó eszközökkel, például az MS Power BI-vel.

Testreszabás és személyre szabás

A MyQ X könnyen testreszabható minden felhasználóhoz, részleghez vagy MFP-csoporthoz. A beépített terminál számos témát támogat, széles szín- és ikonválasztékkal, vagy a rendszergazdák saját témát tervezhetnek a MyQ témaszerkesztő segítségével. Az egyes gombok úgy definiálhatók, hogy az a lehető legjobban megfeleljen a felhasználóknak, és lehetővé tegye a gép és a feladatok egy gombnyomással történő vezérlését.

 

 

Mobilitás és hozzáférhetőség

A MyQ X Mobile Client egy iOS és Android platformokhoz készült mobilalkalmazás, amely biztonságos érintés nélküli bejelentkezést vagy extra biztonságos bejelentkezést tesz lehetővé a biometrikus adatok használatával az EPSON gépekre, az irodából és kívülről történő nyomtatásra. Ezenkívül a felhasználók kényelmesen használhatják az alkalmazást az infrastruktúrával vagy a nyomtatási flottával kapcsolatos problémák bejelentésére. A webes felhasználói felület szigorú WCAG akadálymentesítési szabványok szerint tanúsított, így a látási vagy egyéb fogyatékkal élő felhasználók számára is elérhető.

Tökéletes megoldás egy környezetbarát digitális munkahelyhez

A MyQ X és az Epson megoldások új generációinak kombinációja tökéletes megoldást jelent a gyors és fenntarthatóbb nyomtatáshoz. Legyen szó kis vagy nagy szervezetről, amely egyetlen vagy különböző beszállítóktól származó nyomtatóeszköz-flottával rendelkezik, ez a partnerség tökéletes megoldást kínál az ökológiai lábnyom minimalizálására, ugyanakkor felhasználóbarát vezérlésre és a papír- és digitális dokumentumok kezelési folyamatainak egyszerűsítésére.