Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Eredeti vagy kompatibilis patronok?

Az a dilemma, amely szinte minden nyomtató-felhasználót meglep a patronok kiürülése után, az új patronok vásárlása. Az eredeti újratöltések ára, függetlenül attól, hogy tintapatronok vagy lézerfestékek - továbbra is meglehetősen magas a pénztárcánk számára. A gyártók árait szigorúan egy bizonyos árszinten tartják, így elkerülhetetlenül van hely más nyomtatópatron-változatok számára. Ezek alternatív megoldások, amelyek a legtöbb esetben az eredetikkel egy szinten biztosítják a minőséget. Ha lehetőségünk lenne a forráshoz jutni, és keresnénk az utántöltő festékek gyártóit és az új technológiák használatát, meglepődhetnénk, hogy mennyire kevés ilyen van. Szóval hogyan döntsünk? Vásároljon magas áron a gyártó által ajánlott patronokat, minőséggarancia mellett, vagy kövesse a pénztárcáját, és pénzt takarítson meg a nyomtató típusával kompatibilis patronok vásárlásával?

 

Mi vezeti a felhasználókat az alternatív, kompatibilis patronok és tonerek vásárlásához

Ha felhasználóként, aki egy egyszerű nyomtatómodellet vásárolt 50-70 euró értékben, függetlenül attól, hogy tintasugaras- vagy lézernyomtatót, biztosan meglepődik a cserefesték-patronok vagy a toner árán. Ez körülbelül 50–60% -a az eszköz eredeti árának. Ha hat hónap alatt kétszer cseréli a patronokat, akkor ez egyenlő a nyomtató árával. Ezért gyorsan elkezd keresni egy olcsóbb lehetőséget. Ez a megoldás pedig a kompatibilis toner és tinta a nyomtatók számára, az alternatív gyártóktól. Az eredeti patronokat közvetlenül a nyomtató gyártója szállítja, egy kompatibilis harmadik gyártó, aki nem növeli az eredetiségi jelölés használatával a költségeket.

 

Marketing és reklám, a gyártók nagy fegyverei

És itt más árakhoz jutunk.  A neves gyártótól származó eredeti termék ára gyakran magába foglalja a marketing és a reklám költségeit. Vagy egyszerűen árat alkot a márkájának értékére, annak ellenére, hogy a gyártási költség még az árrés mellett is jóval alacsonyabb. Az árat növeli a vonzó csomagolás is, amitől az alternatív gyártó gyakran megfoszt, hogy ne dráguljon feleslegesen  az ár. A piacon a nyomtatógyártók az alapvető berendezések (egyszeri nyereség) és további alkatrészek, azaz fogyóeszközök (hosszú távú haszon a berendezés élettartama alatt) értékesítésének modellje szerint viselkednek. Semmi esetre sem akarják elveszíteni ezt a jövedelmet.

 

Ár vs minőség

Ha fogyasztóként tisztában van azzal az árral, amelyet hajlandó befektetni a nyomtatópatronokba, akkor biztosan érdekelni fogja a minőség. Valóban kompatibilisek-e a patronok jó minőségben? Nem károsítja a készüléket? Egy olcsóbb nyomtatónál könnyebben leküzdheti aggodalmait, de ha néhány száz eurós  nyomtatóval rendelkezik, akkor nem érdektelen, ha nem megfelelő patronok használatával eszközét megrongálná. Mindegyik gyártó ezt a kézikönyvben kiemeli egy kiegészítéssel az eredeti patronok használatáról, és nem vállal felelősséget a károkért, ha más patronokat használ. Figyelembe véve, ez egy klasszikus formula, amely visszatarthatja Önt. Tekintettel azonban arra, hogy a kompatibilis patronok mennyi ideje vannak már a piacon, nem kell aggódnia. Az alternatív patrongyártók túlnyomó többsége megfelel minden nemzetközi szabványnak, és a patronjaikkal garantálják a magas színvonalú nyomtatást. Néhány gyártó még a patronokat és a tonerokat márkás tintával és lézerporral is töltik, amely garantálja a lehető legmagasabb minőséget, ugyanúgy, mint az eredeti patronok.

 

A kompatibilis patronok előnyei

 - alacsony vételár (az ár akár 60 - 80% -át megtakaríthatja az eredeti patronokhoz és tonerhez képest)

- hosszú távú felhasználás nagy nyomtatási mennyiség mellett csökkenti az összes nyomtatási költséget

- a nyomtatási minőség 99% -kal összehasonlítható az eredeti patronok nyomtatási minőségével (a kompatibilis toner és a márkás tintával töltött tintapatronok 100% -os megfelelést biztosítanak)

 - nagy választék a piacon

- költséghatékony nagy kapacitású XL patronok és dupla - hármas csomagolásban kedvezményes áron

 

A kompatibilis patron hátrányai

- egyes nyomtatók védelmet élveznek a kompatibilis patronok használata ellen (a használat lehetőségét mindig előre kell ellenőrizni a kereskedőnél)

- gyengébb színek, csak egyes gyártók által alkalmanként (egy jó eladónak garantálnia kell az eladott patronok nyomtatási minőségét)

 

Utolsó szava a felhasználónak van

Nem számít, mennyire erős a reklám és a gyártók figyelmeztetései is  az utasításokban, az utolsó szó továbbra is a végsõ fogyasztónál, azaz a nyomtató felhasználójánál marad. Pénzügyi lehetőségei alapján maga dönti el, hogy milyen patronokat fog használni a nyomtatóhoz. Akár magasabb áron választja meg az eredeti patronok vásárlását, és ha lehetséges, pénzt takarít meg a nyomtatás során, vagy alternatív kompatibilis tintákat és tonerokat próbál ki. Számos lézernyomtató és tintapatron kompatibilis tonerjeivel gazdag tapasztalataink alapján, amelyeket nemcsak teszteltünk, hanem rendes ügyfeleink egy része is, a kompatibilis patronokat csak ajánlani tudjuk. A márkás festékeket és tintákat a TonerDepot Premium márkával ellátva az egyik legmagasabb minőségnek értékeljük. Az eredeti fogyóeszközök szintjén vannak, azonos kapacitással. A gyártás során teljesítették a nyomtatási minőségi tesztet, és teljesítik a nyomtatópatronok gyártására vonatkozó összes szigorú kritériumot.

Tipp az Ön számára

Vásároljon kompatibilis festékeket és tintákat neves és jó hírű kereskedőktől. E-üzletünkben gazdag kompatibilis patronokat és tonerokat talál számos nyomtató és többfunkciós készülék számára. A legújabb nyomtatómodellekhez tartozó patronok mellett olyan tintapatronokat és tonerokat is kínálunk régebbi modellekhez, amelyeket már nem forgalmaznak a piacon. Folyamatosan bővítjük az ajánlatokat, és az újratöltéseket bevált gyártóktól szerezzük be, akik nagyon jó preferenciákkal rendelkeznek a piacon. Örömmel adunk tanácsot a nyomtatójához a legmegfelelőbb megoldásokkal.