Irodaszerek és iskola

Hogyan készítsünk (majdnem) ingyenes esküvői meghívót

Ha betartja ezeket a tippeket, gyorsan, egyszerűen és szinte ingyen elkészítheti saját esküvői meghívóit, és így is professzionális, minőségi eredményeket érhet el.

 

Minden esküvő más, és mindig az egyedi helyzethez kell igazítania a sajátját. Ha a menyasszony és a vőlegény szülei segítenek a költségekben, akkor mindketten jelentsék be az esküvőt. Ha csak maga szervezi az esküvőt, akkor maga jelentse be az esküvőt. Hiszen ez az Ön esküvője, és az esküvői meghívók kijelölt személyei olyan emberek legyenek, akik fontosak az Ön számára. Ha tisztában van az esküvő témájával és stílusával, igazítsa hozzá az értesítéseket.

 

Tervezzen olyan meghívót, amely hangolódik az esküvő témájához

A mai technológiák megkönnyíthetik a saját esküvői meghívók nyomtatását. Használhat olyan tervezőprogramokat, mint a Photoshop, ingyenes és fizetős esküvői meghívó sablonokat tölthet le a gyors testreszabás érdekében. Kezdje mindig egy ingyenes esküvői meghívó-elrendezési sablonnal, hogy megkönnyítse az esküvői meghívók megfelelő elkészítését. Ha a saját módján szeretné csinálni, válassza a hozzáillő grafikai elemeket és betűtípusokat. Az interneten inspirációt találhat hozzá.

 

A hagyományos esküvői meghívók általában RSVP-t is tartalmaznak. A probléma az, hogy sokan soha nem szánnak időt arra, hogy e-mailt küldjenek vagy felhívják a leendő ifjú párt, hogy tudassák velük, hogy jelen lesznek az esküvőn. Ezt orvosolhatja azzal, ha különleges RSVP-kártyákat vagy borítékokat küld lebélyegezve, a postaköltséggel, együtt az esküvői meghívóval. Tartalmazhat nyomtatott mágneseket is az esküvő dátumával, amelyeket a meghívott vendégek a hűtőszekrényükre helyezhetnek, hogy emlékeztesse őket a válaszadásra.

 

Az esküvői meghívó kötetlen vagy formális megfogalmazása közül választhat

Ha kötetlen vagy formális esküvőt szeretne, válassza ki a megfelelő meghívás szövegét. Az esküvői meghívón mindennek meg kell egyeznie az esküvői témájával. Például, ha Ön egy hétköznapi ember, aki szabadtéri esküvőt szeretne piknikkel és nyugodt környezetben, akkor érdemes lehet kötetlen megfogalmazást választani. Ha az esküvője extravagáns lesz, sok koszorúslány, vőfély, drága ruhák és teljes fogású ételek, akkor érdemes elegáns esküvői meghívó szöveget választani. A vintage stílusú bejelentések ma nagyon népszerűek.

 

Hozzáadhat olyan idézetet vagy verset is, amely fontos Önnek és a párjának. Például írhat egy verset, amely kifejezi egymás iránti szerelmüket. Alternatív megoldásként hozzáadhat szöveget kedvenc szerelmes dalához. Az értesítések gyakran tartalmaznak fotókat az ifjú párról.

 

Mit kell tartalmaznia az értesítőnek

Szerkesztéskor gondolja át, milyen információkat tartalmaz majd az értesítés. A grafikákon vagy fényképeken kívül ez természetesen alapvető információ. Ez tartalmazza a pár nevét, az esemény dátumát és helyét. Az értesítés tartalmazhat mottót vagy egyéb rövid információt. Ne felejtse el a szívélyes meghívást.

 

 

Nyomtasson profi módon

A saját esküvői meghívók elkészítésének utolsó és talán legfontosabb lépése, hogy minőségi professzionális nyomtatást találjon online, vagy nyomtassa ki a értesítőket saját nyomtatóján. Keressen prémium meghívóanyagokat, beleértve a megfelelő papírt, és ne feledkezzen meg a minőségi tintákról a nyomtatóhoz.

 

A legnépszerűbb papírtípusok esküvői étresítőkhöz: bevont, fényes fehér papír, bevont matt fehér papír, finom textúrájú fehér papír, finom textúrájú krémpapír, fehér vászon texturált papír és krémszínű gyöngyházfényű papír. Ez alól a színes texturált és fémes papírok sem kivételek,