Irodaszerek és iskola

HP Instant Ink

HP Inc. vállalat kibővítette az Instant Ink előre fizetett szolgáltatását más piacokra, beleértve Szlovákiát is. Globálisan ez elérhető már 35 piacon. Ez a típusú szolgáltatás a HP lézer- és tintasugaras nyomtatóihoz készült. Ily módon a HP vállalat reagál ügyfeleinek igényeire, akiknek intelligens, produktív és fenntartható nyomtatási megoldásra van szükségük.

 

 

Mi az Instant Ink

Havi előfizetés részeként ez a szolgáltatás kiterjed a nyomtató tinta vagy festék állapotának figyelemmel kísérésére és az új patronok későbbi leszállítására. A felhasználó, a HP nyomtató tulajdonosa, átalány havi díjat fizet, amely garantálja számára az új festékkazetta vagy tintapatron használatát. Előnye, hogy az ilyen típusú előfizetéseket a felhasználó bármikor megváltoztathatja vagy lemondhatja. És anélkül, hogy fel kellene bontani a szerződéseket, vagy éves díjat kellene fizetni. A fel nem használt oldalakat át lehet vinni egy új hónapra, vagy egyik hónapról a másikra. A teljes szolgáltatási rendszer a felhasználó nyomtatójára épül, amely üzenetet küld a HP Instant Ink számára egy újabb új patronkészlet szállításához. Költséghatékonyabb tintapatron vagy festékkazetta már 0,99 eurótól kapható. A szerződés bármikor megváltoztatható díjmentesen. A felhasználó ingyenes újrahasznosítást kap a szolgáltatásért az üres patronokra.

 

     

 

Csak válasszon egy tervezetet

Az első lépés a nyomtató regisztrálása és a szolgáltatásba való regisztrálás. Mivel ez a szolgáltatás online állapotban van, csatlakoznia kell az internethez, és el kell fogadnia, hogy távolról figyelemmel kísérik a készüléken lévő patronok állapotát. Ha úgy találják, hogy a kazetták tintaszintje alacsony, új kazettakészletet (a nyomtató, a tintapatronok, a festékkazetták típusától függően) az Ön számára házhoz szállítják. Ez a szolgáltatás a kinyomtatott oldalak számán alapul. Az előfeltétel a vezeték nélküli nyomtatás, amelynél a HP kiszámítja a kinyomtatott oldalak számát, és így pontosan szabhatja meg a fogyóeszközök kínálatát.

 

A tinta- és festékpatronok árképzési tervei a következők:

Tintára szabott tervek

Havi 15 oldal 0,99 euróért

50 oldal havonta 2,99 euróért

100 oldal havonta 4,99 euróért

300 oldal havonta 11,99 euróért

Havi 700 oldal 24,99 euróért

 

Festékre szabott tervek

 Havi 50 oldal 1,99 euróért

100 oldal havonta 3,99 euróért

Havonta 400 oldal 13,99 euróért

800 oldal havonta 19,99 euróért

1500 oldal havonta 25,99 euróért

 

Ennek a szolgáltatásnak megvannak az előnyei, azonban nem minden felhasználó kap két kézzel utána.  Minden attól függ, hogy valaki ezt az alternatívát részesíti-e előnyben egy másik előtt. Egyrészt ez hosszabb választási folyamatot jelent a felhasználó számára. Egyes régebbi HP nyomtatómodellekkel való inkompatibilitás szintén problémát okozhat. Azt is meg kell fontolni, hogy a felhasználó azonosul-e azzal az elképzeléssel, hogy valaki folyamatosan figyeli az eszközét. Mindenesetre a HP vállalattól ez egy kellemes, üdvözlő lépés az ügyfelek felé. Ma csökkentheti a költségeket azáltal, hogy költséghatékony alternatív patronokat vásárol, amelyek teljesen kompatibilisek a nagyszámú HP nyomtatóval.