Irodaszerek

iF Design Awards 2021 díjak az Epson számára

A hannoveri székhelyű vállalat az iF International Forum Design GmbH kihirdette a 2021-es év nyerteseit. A díjat az Epson nyomtatók és projektorok nyerték el. Az iF Design Award díj megalkotása 1953-ban jött létre, és világszerte elismert és az egyik legrangosabb formatervezési díjról van szó az innovatív ipari termékek területén. Az értékelt termékeket sokféle kritérium alapján hasonlítják össze. Figyelemmel kísérik a gyakorlati oldalt, a kivitelezés minőségét, a funkcionalitást, a használhatóságot, a biztonságot, az esztétikai oldalt, az általános kialakítást. A környezeti normák betartását is figyelembe veszik, és az innovációt is. 2021-ben összesen 52 ország és régió 10 000 javaslata került a versenyre. A zsűri 98 tagból állt, a világ minden tájáról érkező szakértők közül. Az Epson vállalat számos termékéért díjat kapott.

 

A díjnyertes Epson termékek közé tartozik

Az Epson SC-P900/ SC-P906/ SC-P700/ SC-P706 professzionális fotónyomtatók

Ezek olyan tintasugaras fotónyomtatók, amelyek támogatják az A2 extra és az A3 extra formátumú nyomtatást. Kiváló fényképnyomtatási minőséget, kiváló kompakt méreteket és kivételes kifejezőerőt biztosítanak a professzionális fotósok és a minőségi fényképezés rajongói számára. A gyártó a minőségre, az eszköz méretére és a használhatóságra összpontosított. Ezek a nyomtatók a vállalat kiemelkedő modelljei.

 

 

Epson R5000/ R5000L, SCR5070/ SCR5070L nagyformátumú nyomtatók

Ezek a nyomtatók az első modellek a forradalmi Resin tintával ellátva a víz és a szerves gyanta alapján. A kényelmes nyomathordozó-kezeléssel és a kivételes nyomtatásiminőséget biztosító technológiával vannak kialakítva. Az eszköz környezetbarát teljesítménye és a termelékenysége is javult. A kiváló környezetkímélő eredmények elérése érdekében a gyártó vízalapú rendszert és alacsony illékonyságú szerves vegyületet (VOC) tartalmazó szerves gyantát használt. A patronok költséghatékony csomagolásban kerülnek forgalomba, és a szokásos tintapatronokhoz képest mintegy 80% -kal csökkentik a hulladék mennyiségét. A nagyobb termelékenység érdekében a gyantás tinta nemcsak kiváló nyomtatási minőséget és széles színválasztékot biztosít, hanem gyorsan megszárad, így rövidebb idő alatt megy végbe a nyomtatás. Ez a tinta kiváló adathordozó kompatibilitással is büszkélkedhet, és a PVC mellett a hordozók széles skáláját is támogatja. A nyomtatókhoz szoftver tartozik, amely hozzáférést biztosít a letölthető "EMX" fájlokhoz a gyártás felgyorsítása érdekében. A PrecisionCore nyomtatófejeket a folyamatos, egyenletes és pontos színek üzemeltetéséhez használják.

 

Számlanyomtató táblagép csatlakozással

Ez a számlanyomtató lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy táblagéphez, és egyszerűen beállíthatja a táblagép POS-rendszerét. A nyomtatót úgy tervezték, hogy a kábelek szépen legyenek elhelyezve a fő egységben kompakt magassággal, amely nem zavarja az ügyfelekkel való interakciókat.

 

Mini lézer projektor EF-12

Ez a mai generáció aktívan néz online filmeket és videókat. A most díjazott EF-12 modellt ennek a generációnak tervezték. A mini projektor letisztult és egyszerű stílusának köszönhetően sok felhasználó inkább a minimalizmust választja azzal, hogy otthona egyszerű és tiszta marad. Minimalista, modern kialakításával és kompakt méretével bármilyen térbe illeszkedik, és szinte bármilyen felületen 150 hüvelykes átlójú terület méreteiben vetíthet. A gyártó egy lépést tudott tenni azon felhasználó felé, aki nem komplex eszközt keres, de egyszerű és kényelmes használattal rendelkezik, nemcsak a kialakítás, hanem a gyakorlati működés terén is. A Plug and Play  funkció ishozzájárul ehhez.

 

 

Az Epson EpicVision EH-LS300B / EH-LS300W intelligens lézer projektor

Az Epson EpicVision EH-LS300 otthoni projektor nagyon rövid vetítési távolságú objektívvel van felszerelve. A legfeljebb 120 hüvelykes képernyős otthoni vetítés létrehozásához egyszerűen helyezze a kivetítőt a fal elé. 3600 lumenes lézerfényforrással élénkebb képeket élvezhet még világosabb térben is. Ezen felül 2,1 csatornás hangszórórendszer, kiváló hangminőségben, valósághű 3D térhatású hangzással. Mindezt a gyártó egyedi dizájnban és letisztult stílusban hozta létre.

 

Digitális jelző projektor EB-L255F/ EB-L250F/ EB-L200W

Ezek a projektorok éles és élénk képeket vetíthetnek jól megvilágított terekben. A korábbi modellek lámpa fényforrást használtak, amely valamilyen módon korlátozta a vetítési szögeket. Az EB-L255F/ EB-L250F/ EB-L200W modellek lézeres fényforrással rendelkeznek, amely kiküszöböli az ilyen korlátozásokat. Ezért lehetővé teszi más formákban történő felhasználást, például a térbeli elosztást. A projektor 4500 lumen fényáramot biztosít 3LCD technológiával. A pozitívum a kivételes kompakt méret és a méretezhető terület, akár 500 hüvelyk átlóval, Full HD felbontással. Előnye, hogy a lézerfényforrás sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, ezért alkalmas hosszú távú üzemeltetésre.