Irodaszerek és iskola

Karácsonyi ajándék tippek azoknak, akik szeretnek nyomtatni

Hamarosan itt van a karácsony, és ha még mindig nincs ajándéka, van néhány tippünk. Nem csak a melegzoknival és papuccsal lehet örömet szerezni, habár nagyon praktikus ajándék ez is. Alapvetően kevesen fognak neki  igazán örülni, de mindenki fel tudja használni őket. Mi praktikus termékeket tartogatunk azok számára, akik szeretnek családi fotókat nyomtatni, vagy folyamatosan elfelejtenek utántöltőket vásárolni, még mielőtt kifogynának. Költségvetésétől és még attól függően, hogy kit szeretne megajándékozni, választhat valamit a nyomtatási termékek közül. Ha elmulasztotta a Black Friday nagy kiárusítási akcióját, akkor se búsúljon, nincs semmi sem veszve. A karácsony előtti kedvezmények továbbra is aktuálisak, és ott van a népszerű Cashback is.

 

Ajándék serdülőnek

Van otthon tizenéves családtagja? Nem könnyű meglepni valamivel, hogy igazán örüljön az ajándéknak. Ami azonban garantáltan felkelti az érdeklődését, az bizonyosan egy modern kütyü. Az elmúlt években kis, zsebméretű hordozható fotónyomtatók is kerültek a piacra. Ezek az úgynevezett azonnali nyomtatók, érdekesek, nemcsak kis méretükben, hanem a nyomtatás módjában is, patronok használata nélkül. Általában ZINK technológiás nyomtatóknak nevezik őket. A zsebméretű fotónyomtatók kínálata változatos. Választhat tehát a gyártó alpján, de nyugodtan a stílusosabb kialakítás szerint és az eredetibb színskála kivitel alapján is.

Minket érdekeltek a népszerű HP Sprocket 200 (2. generációs) hordozható zsebméretű nyomtatók, amelyek atraktív kivitelűek, AR felülettel. Említést érdemelnek még a 2020-as fotónyomtató újítások a Canon vállalattól friss pasztell színekkel díszítve. Ezeket jelenleg Canon SELPHY Square QX10 név alatt találja meg. Kiváló minőségű fényképeket nyomtatnak a festék szublimációs módszerrel, amely kicsit hasonlít a ZINK technológiához. Újdonság a kis hordozható nyomtatók portfóliójában a Kodak Printer Mini 3 Retro modell. Ahogy a modell neve is sugallja, a retro dizájn különkiadása. Kivételes minőségű fényképeket nyomtat a 4PASS / D2T2 technológiával. Ezeknek a modelleknek egy közös vonása van. Nagyon kicsi, csak valamivel nagyobb, mint egy mobiltelefon, vezeték nélküli kapcsolattal, kényelmes Bluetooth-kapcsolattal a mobil eszközhöz, és azonnal nyomtat. A fényképeket közvetlenül a mobiljára szerkesztheti a gyártó alkalmazásával, és különféle szűrőket, matricákat vagy szöveget adhat hozzá. A nyomtatók méretéből adódóan nem nyomtatópatronokat használnak, hanem speciális hengerrel ellátott patronokat, amelyek a festéket átviszik a papírra vagy a speciális fotópapírokra, a nyomtatási technológiától függően. A kínálat modellek tekintetében valóban gazdag.

 

A HP, CANON, KODAK vállalatok kis fotónyomtatói mellett a BROTHER, POLAROID és FUJIFILM vállalatok medelleit is megtalálhatja az üzletekben. Sikerült a karácsony előtti ajánlatba bevonni a nagyon vonzó Fujifilm Instax Mini Link modellt kellemes színes verziókban. Érdekes, körülbelül 100 eurós árcédulával stílusos eszközt kínál, amely hihetetlen 12 másodperc alatt képes kiváló minőségű, 62 x 46 mm-es téglalap alakú fényképeket kinyomtatni.

Ha úgy dönt, hogy valakit egy kis, hordozható fotónyomtatóval ajándékoz meg, akkor nagyon érdekes modellek közül választhat. Egy ilyen ajándék biztosan tetszeni fog, és azonnal elkészítheti, valamint kinyomtathatja a közös fotót a karácsonyfánál.

 

Ajándék az egész családnak

Ha régóta keres új nyomtatót a háztartásba, elintézheti azt a 2 az 1-ben stílussal. Vásárol egy nagyszerű ajándékot családjának és egyben praktikus felszerelést, amelyre szintén szüksége van. Otthoni használatra kiválaszthatja a nyomtató modelljét annak alapján, hogy milyen dokumentumokat nyomtatnak leginkább. A legtöbb háztartás a többfunkciós készülékekre támaszkodik, egy eszközben. Ha színes dokumentumokat és fényképeket nyomtat, akkor az opció egyértelmű, hogy színes multifunkciós készülék lesz a választás. Manapság a vezeték nélküli csatlakoztatással és a mobil eszközök nyomtatásának támogatásával is élni kíván mindenki. Ez gyakorlatilag szinte minden modellben benne van. Ne felejtse el a nyomtatási technológia kiválasztását . Színes nyomtatónál inkább a tintasugaras technológiát választanánk, amely megfizethető áron használja a patronokat. A tintatartály-rendszerrel rendelkező nyomtatók ma nagyon jó választás, ami garantálja az alacsony nyomtatási költségeket. Végignéztük az idei újdonságokat, és érdekes multifunkciós készülékeket találtunk Önnek.

 

A legújabb HP modellek

A HP bemutatta az új 2020-as modelleket, amelyek pontosan azok a típusok, amelyek alkalmasak a háztartásba. Elegendő teljesítménnyel rendelkeznek egy többtagú háztartáshoz. Ezek a HP DeskJet Advantage 6475, a HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 és a HP Deskjet 4120 multifunkciós készülékek All-in-One. A közös jellemzők közé tartozik a modern, stílusos fehér kivitel, a nyomtatási, másolási és beolvasási funkcióval rendelkező készülék, vezeték nélküli csatlakoztatással, valamint a mobil eszközökről történő nyomtatással és a kényelmes kezelés támogatásával. Az elérhető ár pedig nagy pozitívum.

Canon PIXMA G2420

A Canon vállalat készített egy újdonságot a karácsony előtti vásárra, amely egy szép karácsonyi ajándék lehet a háztartások számára, ahol több színes nyomtatás történik. Ez az új Canon PIXMA G2420 modell, a tintatartály-rendszerrel ellátott nyomtató sorozatból. Ez a tinta utántöltő-rendszer számos előnyt kínál a patronok utántöltésével szemben. Ezek az alacsonyabb nyomtatási költségek, nagykapacitású tintatartály használat és könnyű veszteségmentesen újratöltési folyamat. A Canon PIXMA G2420 képes A4-es papír kezelésére. Színesen nyomtat és támogatja a szegély nélküli fotónyomtatást. A nyomtatás mellett használhatja a másolás és szkennelés funkciót is. A többfunkciós készülék 100 lapos bemeneti adagolótálcával rendelkezik, és percenként 6 oldalt nyomtat színesben, illetve 9,1 oldalt monokróm módban. Modern kialakítású és egyszerű kezelhetőségű. Az egyetlen hátránya az, hogy nincs támogatva a vezeték nélküli és a mobil eszközökről történő nyomtatás.

 

EPSON EcoTank L3156

Ha inkább az Epson gyártót részesítené előnyben, annak is van elegendő modellje a kínálatában, alkalmasak az otthoni használatra. Nagyon érdekes az Epson EcoTank L3156 színes multifunkciós készülék, amely egy stílusos kivitelben két színváltozatban kínálkozó jelenség, friss fehér és matt fekete színben. A szilárd műanyagok a sima felület és a finom textúra kombinációja. Ez a modell is integrált különálló tintatartály-rendszert tartalmaz, amelynek köszönhetően könnyen utántölthető és jó tintahozamú nyomtatót kap. Pozitívum az alacsony nyomtatási költségek és a multifunkcionalitás. Nyomtatót, fénymásolót és szkennert kap egy eszközben. Ezenkívül a nyomtató vezeték nélkül csatlakoztatható Wi-Fi-n keresztül, és támogatja a mobil eszközökről történő nyomtatást.

 

 

Mindezek a multifunkciós készülékek alkalmasak olyan háztartásokba, ahol több felhasználó nyomtat, és családi karácsonyi ajándékként mindenképpen örömet szereznének. Ez csak az Ön személyes igényeitől és az elkölteni kívánt összeg értékétől függ.

 

Ajándék a felejtőknek, akiknek állandóan váratlanul fogy ki a töltése

A legváratlanabb pillanatokban fog bekövetkezni az utántöltések kimerülése. Ki kell nyomtatnia egy sürgős dokumentumot, és éppen akkor kell megállapítania, hogy elfogyott a tinta a tartályban. A legrosszabb esetben pedig nincs tartalék palackozott tintája. Ennek megakadályozása érdekében a legjobb ha tartalék újratöltéseket vásárol. A festékkazettákkal ezt gond nélkül megteheti. Még a nagyobb készletek is sokáig eltartanak. A tintapatronok esetében célszerű a készleteket folyamatosan pótolni. Ha úgy dönt, hogy több utántöltetet vásárol több nyomtatóba a család számára, akár pénzt is megtakaríthat a már jól ismert akciós Cashback vásárlás folyamán. A mi e-boltunkban visszatérítésre jogosult a vásárlás összege alapján, legfeljebb 50 euróig. Érdemes nagyobb megrendelést készítenie.

 

 

Ajándék időseknek

Ismerős ugye, amikor a nagyszülők felhívják, hogy le kellene másolniuk egy orvosi jelentést? Orvosuk egészségügyi dokumentumai mellett ők otthon saját orvosi nyilvántartást készítenek. A nagymamának meg kell néznie a vényt, de számára nehéz megtalálni az interneten, és a papírról történő olvasás formája elfogadhatóbb. Ilyen esetekben az eszköz vásárlásnál nem kell foglalkoznia a funkciókkal, és nem kell nagy összeg a vásárláshoz. Csak a kényelmes és legegyszerűbb kezelést kell figyelembe vennie. Megfizethető tintasugaras nyomtató vagy multifunkciós készülék alkalmas időnként történő nyomtatásra. Ha talál egy modellt, amely emellett támogatja az alternatív utántöltéseket nyert ügye van. Ebben a kategóriában számos nyomtatót kínálunk egyszerű kezeléssel és alacsony áron, 30 - 40 € között.