Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Kedvező árú laptop fejhallgatót választunk

Kényeztesse magát egy tisztességes fejhallgatóval laptopjához vagy számítógépéhez. Ma már megfizethető áron lehet minőségi fejhallgatóhoz jutni sok funkcióval. Akár otthon dolgozik, mint Home Office, vagy olyan irodában, ahol több alkalmazott van, és a hangfelvételre kell összpontosítania, vagy egy PC-alkalmazáson keresztül telefonálnia kell, a jó fejhallgató megfizethetetlen. Nem tudja, hogyan döntsön, amikor kiválasztja őket?

Először is gondolja át, mire fogja használni, és milyen típusú fejhallgató felel meg Önnek a legjobban. Csak hallgatáshoz vagy kommunikációhoz is szüksége van fejhallgatóra? A vezetékes fejhallgatókat részesíti előnyben, vagy jobban szereti a vezeték nélküli modelleket? Ezek nem feltűnő füldugók, vagy nem baj, ha kicsit nagyobbak? Szereti a nagy DJ-stílusú, teljes füles fejhallgatót vagy van kedvenc márkája? 

Manapság elsöprő számú különböző típusú fejhallgató található a piacon, amelyekből biztosan választani fog, legyen szó dizájnról, típusról, funkcióról vagy árról. 

Különböző árú fejhallgatókat néztünk meg, amelyeket laptoppal vagy PC-vel használhatunk. És miért ezek a modellek? Arra törekedtünk, hogy naponta több órát használjuk, kényelmesek és jó hangminőségűek legyenek. A vezeték nélküli fejhallgatók esetében ellenőriztük a laptopokkal és PC-kkel való kompatibilitásukat, és figyelembe vettük a konstrukció tartósságát is.

Ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy nem csúcskategóriás Hi-Fi minőségű fejhallgatókat keresünk, hanem a teljesítmény, a minőség és az ár legjobb arányát preferáló átlagfelhasználó fejhallgatóját.

 

Fejhallgató alacsony áron, jó hanggal és kihangosítóval Sony MDR-EX110AP

Ezek egyszerű, klasszikus Sony fülbe helyezhető fejhallgatók kábellel és beépített mikrofonnal. Szilikon füldugókat tartalmaz, amelyek jól illeszkednek a fülbe. A kábel 1,2 m hosszú, ami elég egy laptophoz vagy PC-hez való csatlakoztatáshoz. A kábelen található a vezérlő (start, stop) és egy mikrofon. A gyártó a 9 mm-es neodímium hangszórókat választotta a jó dinamikus hangzás érdekében, 5-24 000 HZ frekvenciatartományban. A névleges impedancia 16 ohm, az érzékenység pedig 103 dB. A csatlakoztatás kényelmes a 3,5 mm-es audio-jack csatlakozóval. Súlya 12 gramm. Szín változata fehérben és feketében. 

A megfelelő hangminőség és a megfelelő hangerő ennek a modellnek az előnyei. A zene egészen hűen szól, főleg ha popot hallgat. A magas hangok elég jól szólnak, a basszus is megfelel, így semmi sem zavaró. Nem olyan megbízható, mint a magas hangok, de még mindig menő. Alapvetően a fejhallgató semmilyen zenével nem szólt kifejezetten rosszul. Ami a hangátvitelt illeti, elégedettek voltunk vele. A hanghívás a laptopon lévő alkalmazáson keresztül kielégítő volt. Nem fog sokat költeni erre a fejhallgatóra, és elégedett lesz a minőséggel.

 

 

Belkin SOUNDFORM BoltTrue

A Belkin SOUNDFORM True Wireless Earbuds egy megfizethető fülbe helyezhető fejhallgató, amely elvégzi a munkát. Jó hangteljesítményt és kényelmes viseletet kínálnak alacsony áron. A beállítás és a párosítás egyszerű a Bluetooth technológia segítségével. A gyártó 10 méteres csatlakozás távolságot közöl. Így nyugodtan leugorhat a számítógépről, és tölthet magának egy kávét.

 

A robusztus, 21 grammos sportos kialakítás jól illeszkedik a fülbe. Az intuitív érintésvezérlés és a fejhallgató akár 9 órás akkumulátor-üzemideje egyetlen töltéssel, valamint további 19 órás akkumulátor-üzemidő a töltőtokban (összesen akár 28 óra akkumulátor-élettartam) megfelelő paraméterek a hallgatáshoz vagy a hívásokhoz. Természetesen a fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik. Vízállóak, IPX4 tanúsítvánnyal, izzadság és víz ellen. 

A többféle méretben cserélhető szilikon fülcsúcsok lehetővé teszik a dugók könnyű rögzítését a fülekre, így azok járás vagy futás közben is szilárdan és kényelmesen a helyükön maradnak. Alkalmazás nélkül kezelheti a fejhallgató alapvető vezérlését, azaz lejátszását, szüneteltetését, zeneszámok mozgatását, hívások fogadását. 

A 6 mm-es dinamikus meghajtók hangminősége megfelelő, a zene és a hívások egyaránt hűségesen szólalnak meg. A fejhallgató nem kínál ANC-t zajszűrésre, de az árcédula nagyon jó vezeték nélküli modellhez.

Ez a fejhallgató sem fog sokat kivenni a pénztárcából. A legolcsóbb vezeték nélküli fejhallgatók közé tartoznak. Három szín közül választhat: fehér, teazöld és a lágy levendula.

 

Lenovo 110 sztereó USB fejhallgató (GXD1B67867)

A Lenovo 100 sztereó USB-fejhallgató az irodai sztereó USB-fülbe helyezhető fejhallgatók tökéletes keveréke, forgómikrofonnal és passzív zajszűréssel a tiszta hangért VoIP-hívásokhoz. Az összes vezető egyesített kommunikációs platformmal működik (a Chromebook tanúsítvánnyal működik). Könnyű egész napos viselethez kényelmes bőr és memóriahabos fülkagylókkal. A 30 mm-es, neodímium mágnesekkel ellátott meghajtókkal nagyszerű hangzást biztosít VoIP-hívásokhoz és zenéhez. Az állítható híd és a gém mikrofon lehetővé teszi a bal vagy jobb oldali viselést. Van itt egy egyszerű plug-and-play USB-A csatlakozás és hozzá egy robusztus 1,8 m-es kábel.

 

 

Jellemzés

Frekvencia átvitel: 20-20 000 Hz

Érzékenység: 116+/- 3 dB 1 KHz/ 0,179 V

Impedancia: 32 Ohm

Bemeneti csatlakozó: USB 2.0

Tömeg: 137 g

 

Ez a fejhallgató-modell könnyű súlyának és memóriahabos fülpárnáinak köszönhetően nagyon kényelmes viselet, és a fejhallgató akkor sem zavarja Önt, ha több órán át a számítógépen dolgozik. A teljesítmény, a hangminőség és az ár aránya nagyon jó.

 

Jabra Evolve 20

Ez a modell több okból is érdekes. A Jabra az audiovizuális technológia (fejhallgatók, hangkommunikátorok, videokonferencia megoldások) egyik nagyon magas színvonalú gyártója. Ez a márka a kiváló minőség garanciája. A Jabra Evolve 20 fejhallgató kiváló hangzást kínál megfizethető áron monó kivitelben. Ha szeretné hallani, mi folyik körülötte, akkor ez a modell Önnek való.

 

Másrészt, ha szeretné kiküszöbölni a háttérzajt, és növelni szeretné a koncentrációt, akkor válasszon sztereó modellt.

Az Evolve 20 UC vagy Teams változatban is elérhető. Ha az Ön által használt kommunikációs platform 100%-ban Microsoft Teams, akkor a Teams verzió lesz a legjobb választás a headsethez. Ha azonban a Microsoft Teams, a Zoom vagy más kommunikációs alkalmazások kombinációját használja, akkor az UC verzió az ideális.

A Jabra Evolve 20 megfizethető vezetékes USB headsetnek készült. Bár előfordulhat, hogy hiányzik belőle egy-két funkció, ami a drágább modelleken megtalálható, ne gondolja, hogy ez egy megkérdőjelezhető minőségű olcsó headset, mert nem az.

Attól függően, hogy a mono vagy a duó modellt választja, körülbelül 50 euróra számíthat. Igen, lehet találni "olcsóbb" USB-s fejhallgatót, de minőségben a Jabra márka egy biztonság.

 

Irányítás

A legtöbb vezetékes USB fejhallgató beépített vezérlővel rendelkezik. A Jabra Evolve 20-nak a többihez hasonlóan szintén van egy. Szóval mit lehet kezdeni ezzel a beépített illesztőprogrammal? Íme az Evolve 20 vezérlőn található gombok:

-Hangerő növelése, hangerő csökkentése (ez szabályozza, milyen hangosan hallja a hívókat)

- Némítás be, némítás ki (ezzel be- és kikapcsolja a mikrofont)

– Hívások fogadása/befejezése (ha a számos kompatibilis kommunikációs alkalmazás, például a Teams, a Zoom egyikét használja), akkor közvetlenül a beépített vezérlőről fogadhatja és fejezheti be a hívásokat.

 

Kényelem

Ha egy telefonos ügyfélszolgálatban dolgozik, vagy otthon tölti a napot telefonálással, akkor a kényelem kérdése nagyon is fontos. Senki sem szeretné fájdalommal befejezni a napját egy kényelmetlen fülhallgatóval. Szerencsére a Jabra Evolve 20-szal nem lesz ilyen fájdalmas élményben része. A mono változat súlya mindössze 0,1425 kg, és még hosszan tartó használat mellett sem okoz fejfájást.

Ezzel a legkönnyebb professzionális fejhallgatók közé tartoznak a piacon. Ha választhat egy nehezebb vagy egy könnyebb fejhallgató között, a választás egyértelmű.

A fülkagylók kellő párnázattal rendelkeznek, hogy puhák és kényelmesek legyenek. Ellentétben néhány olyan modellel, amelyek levágják a párnázat sarkait, lehetővé téve a hangszóró kemény műanyag házának érzését, az Evolve 20 elegendő párnázást biztosít ahhoz, hogy a füle hosszú ideig kényelemben legyen.

A fejpántot úgy is beállíthatja, hogy a fülhangszórók megfelelően legyenek elhelyezve és a füléhez igazodva. Bosszantó lehet olyan fejhallgató viselése, amelynek e tekintetben korlátai vannak.

A végén azon kapja magát, hogy megpróbálja megtalálni a megfelelő pozíciót, hogy alkalmazkodjon a fülhallgatóhoz, ahelyett, hogy a fülhallgató alkalmazkodna Önhöz, ami a legtermészetesebb. Szerencsére ez a korlátozás nem az, amit az Evolve 20-nál kap.

 

A csend hangja

A kényelem kétségtelenül fontos, ha hosszabb ideig kívánja használni a headsetet. De ugyanilyen fontos a fejhallgató hangzása. Egy kényelmes fejhallgató, amely rosszul hangzik, nem igazán ad sok élvezetet.

Miért válassza a Jabra Evolve 20 fejhallgatót laptopjához vagy számítógépéhez?

- hang- és hangminőség

- zajcsökkentés NC segítségével

- kényelmes viselet

- egyszerű vezérlés

- szélessávú HD hang

 

Pozitívum az alkalmazott technológiák:

Digitális jelfeldolgozás – A DSP (Digital Signal Processing) egy olyan technológia, amely digitálisan optimalizálja a hangot és a zenét, és elnyomja a visszhangot. 

PeakStop – Az összes Jabra headsetben megtalálható PeakStop technológia azonnal kiiktatja a potenciálisan káros hangos hangokat, mielőtt azok elérnék a fülét. Biztonságos tartományban tartja a hangerőt, így védi hallását.

A Jabra Evolve 20 rendelkezik Jabra Direct és Jabra Express szoftverrel a fejhallgató testreszabásához. Tehát akár a legfrissebb firmware-t keresi, akár a fejhallgatóját saját ízlése szerint szeretné személyre szabni, ez a szoftver segíthet ebben. 

Következtetés

Ennek a headsetnek az a lényege, hogy nagyszerű ár-érték aránya van, ha kényelmes fejhallgatót keres, amely jól hangzik és megfizethető. Remekül eltávolítja a nem kívánt háttérzajt, szép 2 év garanciával és beépített fényjelzővel rendelkezik, így a körülötte lévők is tudni fogják, ha éppen telefonál.

Hallásvédelmet is kap a Jabra PeakStop funkcióján keresztül, a mikrofon pedig szélessávú hangot használ a jó hangminőség érdekében.

Tehát ha szűkös a költségvetése, és nagy teljesítményű professzionális headsetet keres, érdemes ezt megnéznie. Igen, hiányzik belőle az aktív zajszűrés, de 50 € alatti árnál erre tényleg nem lehet számítani. Összességében ennek a fülhallgatónak az áráért sokat kap cserébe.

 

Számunkra ezek a laptop vagy PC fejhallgató tippjei a teljesítmény, a minőség és az ár arányában nagyon jók.