Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Küszöbön az iskolakezdés, és megfelelő nyomtatót keresünk a diákok számára

Ha eddig kivárt, hogy mi lesz az iskolakezdéssel a COVID19 fertőzés miatt, és nem sietett a vásárlásokkal, de most már itt az idő! Szeptember van, és a sok tanszer mellett számítógépeket, laptopokat, PC-tartozékokat és nyomtatókat is keresünk iskolások számára. Az általános iskolások és középiskolások számára megfelelő nyomtatókra fogunk összpontosítani. Mi áll jelenleg az eladók kínálatában a piacunkon? Mennyit kell befektetni a nyomtatóba , hogy az eszközben rejlő lehetőségeket kiaknázhassuk a felhasználó életkorának és igényeinek megfelelően, és ne fizessünk külön a fel nem használt funkciókért. És végül, de nem utolsósorban, mennyibe kerül nekünk a fogyóeszközök és az 1 oldal nyomtatásának költsége? Berendezéseket nemcsak a nyomtatási minőség, a funkciók és az ár, hanem a nyomtatás összköltségének jó arányában is keresünk.

Egyszerű nyomtató az igénytelen általános iskolai felhasználók számára

Mire van szüksége egy általános iskolába járó felhasználónak. Kiemelt feladata a különféle iskolai feladatok és prezentációk beolvasása és kinyomtatása. Ebben az esetben nincs szükségünk extrém minőségre és egyáltalán nem a magas nyomtatási sebességre. Az alacsony költségvetésű színes multifunkciós készülék a tintapatronokkal megfelel egy iskoláskorú nyomtatási követelményeinek. Különböző gyártók több multifunkciós készüléke közül választhatunk. Találtunk néhány nyomtatót, amelyeket ajánlani tudunk. Mindegyik megfelel a kiválasztási kritériumoknak, és ezek a következők: megfizethető ár, multifunkcionalitás, egyszerű kezelés és megfizethető nyomtatási költségek. Akár 50 euróért megtalálja a HP újdonságait az All in One modellekben: a HP DeskJet 2720, 2721, 2320, valamint a Canon Pixma TS3550, 3551.

Tippünk

HP DeskJet 2720 - megfizethető multifunkciós készülék

A legolcsóbb multifunkciós nyomtató a HP kínálatában az idén HP DeskJet 2720 vagy 2721 néven bevezetett multifunkciós készülék. Ezek szinte azonos készülékek, amelyek színes árnyalatokban különböznek. A 2720 modell fehérszínű , lágyabb szürke árnyalattal, a 2721 modell pedig szintén fehér színű, de a petróleum színárnyalataival gazdagítva jelenik meg. Mindkét modell ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, és a megfizethető All-in-One eszközök csoportjába tartozik. Ez egy többfunkciós eszköz, amely színes nyomtatót, fénymásolót és szkennert tartalmaz. A nyomtatási felbontás 4800 x 1200 dpi, és a nyomtató által támogatott maximális papírméret A4. A multifunkciós nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat, és 2  tintapatront a HP 305 feketét és háromszínűt használ a nyomtatáshoz. A konektivitáson belül a felhasználó az USB-kábellel történő számítógéphez való klasszikus csatlakozás mellett vezeték nélküli csatlakozást is használhat Wi-Fi-n keresztül. A mobil nyomtatás magától értetődő, és az AirPrint támogatást nyújt az iOS eszközökhöz is.

Ez a modell bármelyik színes változatban ideális eszköz az igénytelen felhasználók és az általános iskolások igényeinek kielégítésére. A multifunkciós eszköz nagyon alacsony áron kapható, jól nyomtat színesben és az irányítás egyszerű. Előny a kiváló kompakt méret és a friss, modern kialakítás. A nyomtató kényelmesen elfér egy gyermekszoba íróasztalon is.

Ha figyelembe vesszük, hogy az általános iskola tanulója többnyire igénytelen projekteket fog nyomtatni, ez a modell teljes mértékben elegendő. A nyomtatási költségek nem magasak, és csökkenthetők a 2720, 2721 modelleknél a kompatibilis alternatív tintapatronok használatával. Kipróbáltuk a HP 343 (tricolor) és a HP 338 (fekete) alternatív tintapatronokat, amelyek a nyomtatás költségének felét takarították meg az eredeti patronokkal szemben.

A boltokban megfizethető áron találhat nagyon jó Canon TS3550 és 3551 alapmodelleket is. Ezek a modellek színes tintasugaras technológiával  nyomtatnak, és az All-in-One többfunkciós csoportba tartoznak. Nagyjából hasonló teljesítményt nyújtanak, mint a HP multifunkciós készülékek, és támogatják a vezeték nélküli nyomtatást a Wi-Fi, az AirPrint és a Google Print segítségével. A Canon TS3550 és 3551 multifunkciós készülékek alternatív patronokat támogatnak, amelyekkel jelentősen csökkentheti a nyomtatási költségeket.

Készülék egy középiskolás diák számára

A középiskolásoknak valamivel magasabb a prioritása a nyomtatásra vonatkozóan, igényeik pedig magasabbak. A középiskolás diák nyomtatójának mindenekelőtt megbízhatónak kell lennie, nagyobb nyomtatási mennyiséget kell kezelnie, és nemcsak a nyomtatás minőségét, hanem alacsony nyomtatási költségeket is kell kínálnia. Pontosan ilyen modelleket találtunk az idei HP újítások között. A HP DeskJet Plus 4120 és a HP DeskJet Plus 6075 Advantage színes többfunkciós készülékek. Mindkét eszköz modern, fehér kivitelben, kiváló ergonómiával és kompakt méretekkel rendelkezik. A modern dizájn az egyik legstílusosabb, és egy ilyen nyomtató minden térbe jól illeszkedik. A kiváló minőségű színes nyomtatás mellett a felhasználó megbízható fénymásolót és szkennert is kap.

A tippünk

HP DeskJet Plus 4120, HP DeskJet Plus 6075 Advantage - stílusos multifunkciós készülékek

Ezenkívül a HP DeskJet Plus 4120 rendelkezik egy automatikus dokumentumadagolóval (ADF) és tovább bővíti a csatlakozást az alapvető USB-kapcsolat és Wi-Fi mellett  a Bluetooth interfésszel. Ezzel szemben a HP DeskJet Plus 6075 Advantage támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. Mindkét modell megfizethető, és a HP Smart alkalmazás segítségével kihasználhatja a fejlett intelligens nyomtatási funkciók előnyeit is.

A nyomtatók két tintapatront használnak a nyomtatáshoz: fekete és színes háromszínű. A 6075 HP 653 (fekete) és HP 653 (háromszínű) jelölésű patronokkal nyomtat. Sajnos alternatív töltések támogatása nélkül. A 4120 nyomtató HP 305 jelölésű nyomtatópatronokat használ a nyomtatáshoz. Alternatív HP 343 és HP 338 patronok is kompatibilisek ezzel a modellel. Nagyobb nyomtatási mennyiség mellett is csökkentheti a költségeket.

Gyors, megbízható, olcsó nyomtató főiskolai hallgatók számára

Ha visszatérünk az egyetemi időkre és arra, amit tanulmányaink során nyomtattunk, akkor egyértelműen sok fekete-fehér nyomtatás volt napirenden. Ha nem egy adott szakot tanul a Grafikai Karon, vagy nem a fényképezésre, a reklámozásra és hasonlókra koncentrál, a legjobb megoldás a gyors monokróm nyomtatás. Főiskolai hallgató számára ezért az automatikus kétoldalas nyomtatást és a vezeték nélküli kapcsolatot támogató monokróm lézernyomtatók közül választanánk. A második alternatíva egy színes multifunkció lenne, egy tintatartály utántöltő rendszerrel. Ezekkel a változatokkal magasabb kezdeti beruházást kell figyelembe venni.

A tippünk

HP Neverstop Laser MFP 1200w

A Neverstop sorozat monokróm lézer multifunkcióját már rövid áttekintésben bemutattuk. Kiváló eszköz nagy nyomtatási mennyiségekhez és a tintatartály nagy kapacitásának köszönhetően magas hozammal rendelkezik. Ez az egyik első tintatartály utántöltő rendszerrel felszerelt lézeres eszköz. Kiváló minőségben nyomtat 600 x 600 dpi felbontással. Percenként 20 A4-es oldal nyomtatható monokróm módban. Az adagolótálca kapacitása 150, a kimenete 100 lap. A maximális havi terhelés 2500 oldal nyomtatás. A multifunkciós készülék támogatja a vezeték nélküli Wi-Fi-t és a mobileszközökről történő nyomtatást. A nyomtatás mellett a készülék másolási és beolvasási funkciót is kínál. A HP W1103A / 103A felirattal ellátott fekete szabványos festékkazetta 2500 oldal kapacitású, 5% -os lefedettség mellett. A tartályt egyszerre két festékcsővel töltheti meg, így akár 5000 oldal nyomtatásához is kiváló tartálykapacitást biztosít. A festék feltöltése kényelmes és gyors. A multifunkciós készülék ára magasabb, de ehhez a kezdeti beruházáshoz hosszú távon nagyon alacsony nyomtatási költségeket fog elérni.

Az egyetemisták számára megfelelő eszközök közé tartoznak a lézernyomtatók is:

Brother HL-L2352DW

A gép legalacsonyabb ára a piacon 89 €, a Brother TN-2421 alternatív fekete toner legalacsonyabb ára pedig 37,80 € (3000 oldal).

Lexmark B2338DW

A készülék legalacsonyabb ára a piacon 135 €, a legmagasabb minőségű eredeti toner ára pedig 90 € (3000 oldal).

Canon SENSYS LBP223DW

Az eszköz legalacsonyabb ára 156 euró, a kompatibilis tonereké pedig 40,50 euró (3100 oldal).

Ezek mind monokróm lézeres eszközök, amelyek a gyors nyomtatás mellett másológépet és szkennert is tartalmaznak. Támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot Wi-Fi, AirPrint, Google Print és mobil eszközökről történő nyomtatás révén. Van egy automatikus kétoldalas nyomtatási funkció is. Emellett támogatják az alternatív festékeket is, így a hallgató jelentősen csökkentheti a költségeket.

Színes nyomtatáshoz választhatunk tintatartályos tintasugaras multifunkciós készüléket, amely magas hozamot és alacsony nyomtatási költségeket biztosít. A palackos utántöltések olcsóbbak, mint a szokásos tintapatronok. Természetesen nem hiányzik a Wi-Fi támogatás. Tippjeink: Canon Pixma G3411 és HP Smart Tank Wirelles 530.

Végül van még egy tippünk, amelyet az egyetemisták és a háztartások is értékelni tudnának több felhasználóval a Home Office számára. Ez egy monokróm nyomtató,  tintatartály rendszerrel.

Epson EcoTank M2120

Ez a multifunkciós készülék nyomtat, másol és szkennel. Minden funkció modern kialakításban és kompakt méretben van elrejtve. Támogatja a vezeték nélküli Wi-Fi-t és a mobil eszközökről történő gyors nyomtatást. A nyomtató percenként 32 A4-es oldalt képes kinyomtatni. A kezelés a kezelőpanelen található érintőgomboknak köszönhetően kényelmes. Az információk a grafikus kijelzőn jelennek meg, és közvetlenül a készüléken ellenőrizheti a tinta szintjét. A nyomtatópatronok Epson EcoTank 100 pigment fekete tintával és Epson EcoTank 100S fekete pigment tintával vannak ellátva. Az Epson T7741 fekete pigment tinta szintén kompatibilis ezzel a modellel.