Irodaszerek és iskola

Néhány tipp a karácsonyi ajándékokhoz

Mindjárt itt a karácsony, ha még mindig nem vette meg a szeretteinek szánt ajándékokat, van néhány tippünk. A praktikus eszközöktől az egész család számára az apró meglepetésekig. Az ajándéknak nem kell dráganak lennie, fontos, hogy ne felejtse el megajándékozni az Önhöz legközelebb állókat.

 

Epson EcoTank L3260 többfunkciós tintasugaras nyomtató

Az első tippünk egy nyomtató a háztartásba. Minden családtag részesülni fog ebből az ajándékból. Itt egy többfunkciós színes tintasugaras nyomtatóról van szó. Kompakt méretekkel és nagyon kellemes kialakítással rendelkezik, finoman lekerekített élekkel. Tartalmaz egy síkágyas szkennert, másolót és színes nyomtatót. A vezérlés kényelmes a dönthető vezérlőpanellel, amely LCD kijelzővel és érintőgombokkal rendelkezik. A teljes 5760 x 1440 dpi felbontású nyomtatási, másolási és szkennelési funkciók mellett támogatja a szegély nélküli nyomtatást és a Wi-Fi csatlakozást. Könnyedén csatlakozhat ehhez a többfunkciós nyomtatóhoz  az AirPrint segítségével iOS-eszközökről. A készülék 33 oldalt nyomtat monokróm módban vagy 15 oldalt színesben percenként. A legnagyobb előny itt az integrált tartályrendszer. Könnyedén tölthet tintát a tartalék palackokból a négy különálló tintatartályt tartalmazó tartályba. A fekete patron kapacitása 8100, a színes kazetták kapacitásai pedig színenként 6500 oldal. Ez rengeteg teret biztosít a családban a nyomtatáshoz a mellékelt tintákkal. Bár a kezdeti befektetés magasabb, a jutalom a nyomatok minősége és az alacsony nyomtatási költségek lesznek.

 

Vezeték nélküli készlet Logitech Wireless Desktop MK235

A második tipp egy vezeték nélküli készlet, amely PC-billentyűzetet és egeret tartalmaz. Nagyon jó áron ajándékot biztosíthat valakinek, aki értékeli a rendet az íróasztalon, felesleges kábelek nélkül. Mindkét eszköz egy kisméretű USB nano vevővel csatlakozik 10 méteres hatótávolsággal a számítógéphez. A billentyűzet alacsony profilú, csendes billentyűkkel rendelkezik, és támogatja a CZ/SK billentyűkiosztást. Az egér optikai érzékelővel szkennel. Ezt a Logitech vezeték nélküli irodai szettet akár kedvezményes PROMO áron is beszerezheti.

 

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth

Egy másik tipp egy hordozható vezeték nélküli billentyűzet iPad vagy Android táblagéphez. Ez az ajándék örömet okoz annak, aki táblagépet használ munkához, és gyorsan kell gépelnie egy hardveres billentyűzet használatával. A K380 modell kompakt méretei megkönnyítik a szállítását. A Bluetooth interfész segítségével táblagéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztathatja. A kényelmes gépelés ezen az ultravékony billentyűzeten alacsony profilú billentyűkkel függőséget okoz, és biztosan örömet fog szerezni ezzel az ajándékkal.

 

Forever ABS-100 Sweet Animals

Eredeti ajándék lehet egy vezeték nélküli hangszóró a Forever márka vidám Sweet Animal kollekciójából. Nem csak gyerekeknek kínál hangszórókat állati mintákkal. Bluetooth technológiával csatlakoznak, és vezeték nélkül lejátszhatnak zenét vagy kimondott szót bármilyen mobiltelefonról, táblagépről vagy laptopról. Tartalmazzák a TWS-t, amellyel okostelefonját egyszerre akár két hangszóróhoz csatlakoztathatja, így sztereó módban hallgathatja. Egy igazán kedves ajándék, ami nem kerül sokba.

 

Canon Zoemini 2 hordozható fotónyomtató

A Canon kis termikus szublimációs nyomtatójának új modellje minden bizonnyal tetszeni fog a fa alatt. Ez már a Canon Zoemini 2. generációja. Számos nagyon szép színben kapható, és a kék nagyon érdekesen néz ki. A Zink nyomtatási típusú nyomtatót 5 x 7,6 cm-es formátumú nyomtatásra tervezték. A fényképeket 314 x 400 dpi felbontásban nyomtatjuk ki. Ezt az eszközt okostelefonhoz vagy táblagéphez is csatlakoztathatja a Bluetooth interfész segítségével. Méreteit tekintve a nyomtató nagyon kis helyet foglal, 120 x 84 x 21,5 mm-es méretének és 0,177 kg-os súlyának köszönhetően akár zsebben is hordhatja. Ezzel a fotónyomtatóval azonnal kinyomtathatja az első fényképeket, amikor a karácsonyfa alatt kicsomagolja az ajándékokat.

 

 

Ha egyik gyors tippünk sem tetszett, választhat valami praktikus ajándékot. Szép hátizsákot vagy laptoptáskát. Különböző méretben és színben kaphatók. Érdemes lenne megfontolni a játékhoz való fejhallgatót a PC-hez vagy egy tartalék utántöltő csomagot a nyomtatóhoz. Elég,ha ismerjük a tintapatronok vagy tonerek pontos típusát, illetve a nyomtató modelljét. Egyes készülékek alternatív patronokat is támogatnak, csökkentve ezzel a nyomtatási költségeket. Bármilyen ajándékot választ is, fontos, hogy emlékezzen és ajándékozzon meg másokat, még akkor is, ha ez csak csekélység.