Irodaszerek és iskola

Nyaralás fotónyomtatóval a zsebben

Canon Zoemini S/ Canon Zoemini C

A nyár a nyaralások és az iskolai szünet ideje. Ebben az időszakban meglátogatunk különféle gyönyörű külföldi és itthoni helyeket, és természetesen meg akarjuk őrizni emlékeinket. Az emlékezetünkben lévők nem vesznek el, de jó, ha néha dokumentálunk egy- két szép élményt. A poggyászban  a fényképezőgép vagy a mobiltelefon csodálatos és hasznos dolog, de ettől van még jobb, valami különleges. A Canon nemrégiben két új fényképezőgép-modellt mutatott be integrált nyomtatóval. Amikor azt a vakációra csomagolja, megéri.

Ez egy kompakt, azonnali fényképezőgép, amellyel képeket készíthet, és rövid időn belül fényképeket nyomtathat tintamentes Zink technológiával. A Canon-nak már voltak hordozható mini nyomtatók a kínálatában. Ezeket Bluetooth-csatlakoztatott eszközről történő nyomtatáshoz tervezték. A nyomtatók ugyanazt a Zoemini megnevezést viselték. Az új S és C modelleknek nem kell kapcsolódniuk a forráshoz, ahol a fényképeket tárolják. Egyszerűen készítsen képet és nyomtasson egy kicsi, modern készülékkel.

 

A Canon Zoemini S általános jellemzői

Nyomtatási technológia: Zero Ink (ZINK)

Üzleti / háztartási felhasználás: háztartás Nyomtató interfész: Bluetooth

Nyomtató / többfunkciós szolgáltatások: többfunkciós - nyomtatás / fénykép / megosztás

Maximális papírméret: 2,0 "x 3,0" (5 x 7,6 cm) Automatikus papírolvasó: igen

Memóriakártya támogatás: igen (MicroSD, max. 256 GB)

Kijelző: nem

 

Méretek és súly

Szélesség: 80,3 mm

Hossz: 121 mm

Magasság: 21,5 mm

Súly: 0,188 kg

 

A Canon Zoemini C általános jellemzői

Nyomtatási technológia: Zero Ink (ZINK)

Üzleti / háztartási felhasználás: háztartás Nyomtató interfész: -

Nyomtató / többfunkciós szolgáltatások: többfunkciós - nyomtatás / fénykép

Maximális papírméret: 2,0 "x 3,0" (5 x 7,6 cm) Automatikus papírolvasó: igen

Memóriakártya támogatás: igen (MicroSD, max. 256 GB)

Kijelző: nem

 

Méretek és súly

Szélesség: 78,3 mm

Hossz: 121 mm

Magasság: 23,7 mm

Súly: 0,170 kg

 

Modern Insta-design

Az első modell, a Canon Zoemini S, három színben kapható: matt fekete , gyöngyfehér és rózsaszín-arany színben. Az eszközt szín szerint kombinálják. Az előlap ezen színek egyikének felel meg, a hátlap fekete a fekete változatban, fehéres rózsaszínű és a gyöngyfehér színezetnél. A kompakt alakzat finoman lekerekített szélekkel rendelkezik a kényelmes fogás ás tartás érdekében. Elülső részén található a domináns elem, azaz a tükörgyűrűben lévő lencse, fehér kerettel. A vizuális szempontokon kívül kiegészítő fény funkciója is van, rejtett LED-ek segítségével. Használja szelfi készítéséhez. Ezenkívül a kamera lencséjének eleje egy kis vakuval és a gyártó logójával, valamint az alábbi modellnévvel van ellátva . A gép hátuljában két enyhén süllyesztett gomb van, hogy megváltoztassa a képarányt és újra kinyomtassa az utolsó képet.Van még egy kamera kereső és egy fedél, amely alatt a Zink papírtálca található. Minden más a készülék oldalán van elhelyezve . A sarok szélén van egy kis nyílás a hevederhez vagy a csuklópánthoz. A tetején van egy On / Off kapcsoló, egy Off-Auto-Full vaku mód kapcsoló, indítókapcsoló és egy kék állapotjelző LED. Az oldalán egy fényképkimeneti nyílás található. Az alsó rész tartalmaz egy újratölthető mini-USB-kábel csatlakozót, a memóriakártya-nyílást és a reset gombot. A Canon Zoemini S egy gyönyörű eszköz, elegáns kialakítású. A méretek kompaktok, hogy beleférjenek kézitáskába, hátizsákba vagy nadrágzsebbe. Súlya 0,188 gramm, amit alig érez. A készüléken kívül töltő kábelt, csuklópántot, mini útmutatót és ZINK indítókészletet is talál.

 

A második Canon Zoemini C modell az alapvetõ modellje az Insta-fényképezőgépnek. Gyönyörű pasztell színben kapható: rózsaszín rágógumi, poszméh sárga, mentazöld és tengerparti kék. Ezt a modellt színekkel kombinálják,amely hátul fehér. A Canon Zoemini S-hez képest kissé alacsonyabb súlyú és kissé eltérő méretekkel rendelkezik. Mint az első fényképezőnél a gép teste itt is kényelmes fogást biztosít. Számos különbséget talál a formatervezésben. Előlapján van az optika, egy kerek gyűrű lencsével és egy kis fényvisszaverő tükörrel.Ez a különbség jelentős, és nem lehet ezt a két modellt összekeverni. Az előnézeti képernyő hiánya csak azt a tükröt kompenzálja, amelyet önmagáról készített felvételekhez használ. Az alsó S modellhez hasonlóan a Canon Zoemini C mini USB-kábel-töltő csatlakozóval, memóriakártya-nyílással és reset gombbal rendelkezik. Vannak hevederek vagy csuklópántok is. Hátul van a kereső, két gomb és egy papírtálca, mint az S modellnél. Hiányzik a tetején lévő vaku gomb. A tervezés kis eltérései ellenére mindkét modell nagyon érdekes, modern Insta-fényképezőgép. A gyári feldolgozás magas színvonalú, és a felhasznált műanyagok szilárdak.

 

 

A Zoemini C vs a fejlettebb Zoemini S alapfunkciói

További különbségek találhatók belül és a funkciókban. Canon Zoemini C 5 megapixeles fényképezővel rendelkezik, és 314 x 500 Dpi felbontással nyomtat. A fényképeket memóriakártyára mentheti anélkül, hogy megosztaná őket és csatlakoztatna egy mobil eszközhöz. Ez a modell képezi a gyors fényképezés és fotónyomtatás alapját. Alkalmas a szabadságra,nyaralásra és összejövetelekre, ha érdekes szelfiket szeretne készíteni. A ZINK papírra (öntapadó) történő nyomtatás időbe telik, de a fénykép vízálló és véd az elmosódás ellen.

A Canon Zoemini S kissé vonzóbb. Ez már rendelkezik 8 megapixeles fényképezővel, Bluetooth-kapcsolattal a mobillal, megosztással (Instagram, Facebook, Dropbox) és a Canon Mini Print támogatásával. Szerkessze fotóját, adjon hozzá szűrőket, és dolgozza fel a feljavított képeket egy egységgé közvetlenül az alkalmazásban. Az első homlok tükör (5 cm átmérőjű) és a gyűrű kiegészítő megvilágítása (8 LED) jó segítség a szelfi felvételek készítéséhez. A nyomtatási felbontás 314 x 600 Dpi.

Mindkét modell beépített újratölthető 700 mAh-és lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely kb. 25 fényképet képes kinyomtatni egyetlen töltéssel. A feltöltés a modelltől függően 90-120 percig tart. 5 perc elteltével a nyomtatás után az akkumulátor automatikusan  leáll. Nagyon érdekes a fényképformátum kiválasztásán, egy gombbal. A 2 x 3 oldalarány téglalap alakú formátum mellett választhat a 2 x 2 oldalarány méretű Instagram formátumot is. A fényképet egyszerűen és gyorsan kinyomtathatja, ismét a hátoldalán található gomb segítségével. Az alapcsomagban egy 10 darab Zink papír kezdőcsomag található. A cserecsomagok 20 vagy 50 darab papírcsomagolásban kaphatók. Húzza le a csomagolt papír hátuljáról az öntapadó matricát a kibontáskor, amelyet újra felhasználhat a csomag leragasztásához.

 

Készítsen képeket, nyomtasson és élvezze nyaralását

A modern Insta-fényképezőgépek nagyon népszerűek a fiatalok és az utazók körében. A fényképek készítése, a nyomtatás és a leragasztás gyors és kényelmes. Ez a két vonzó modell biztosan megtalálja célközönségét, aki értékelni fogja az azonnali nyomtatás varázsait. A Zoemini C  118,90 euróba kerül, amíg 50 euróval (168,90 euró) fizet többet a Canon Zoemini S modellért. Ha azonban minőségi Insta- fényképezőgépekkel szeretné élvezni nyaralását, ezek a modellek készen állnak az Ön számára. De ne csak dicsérjünk. A papír ára ezekben a modellekben 20 db / 13 € és 50 db / 26 €. Egy fénykép nyomtatásának költsége megközelítőleg 0,65 euró, ami nem alacsony, bár az egyes patronok esetében nincs szükség további költségekre. Egy másik mínusz az, hogy nem használhatja a fényképezőgépét, ha nincs  fotópapír az adagolóban. Annak ellenére, hogy a fényképeket memóriakártyán tárolják, a papír nélküli kamera egyszerűen nem működik. Ha ezen a két Insta- fényképezőgép közül kellene  választanunk, akkor határozottan a Canon Zoemini S-re esne a választás.