Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Nyomtatási megoldások coworking terekben

A coworking terek egyre népszerűbbek világszerte. Londontól Marokkóig leülhet egy székre, és elkezdhet dolgozni egy forró íróasztalnál. Az előrejelzések szerint a coworking terek szférája rohamosan fejlődik. Ezt bizonyítja a rugalmas munkaterületek iránti megnövekedett kereslet, mint például a WeWork, a The Wing és az Indusrtious népszerű coworking terek iránt. Van azonban egy apró dolog, ami frusztrálja a felhasználókat, ez pedig a nyomtatás.

A New York-i székhelyű WeWork Inc. coworking tereket kínál, beleértve a fizikai és virtuális megosztott tereket. A WeWork vállalat partnerséget jelentett be a Feather bútorkölcsönző céggel. Lehetővé teszi a WeWork tagjai számára több mint 35 amerikai piacon, hogy Feather bútorokkal tervezzenek irodatereket.

The Wing – eredetileg egy női társasági klub volt, és egy irodákkal rendelkező közös munkahely. Kezdetben a The Wing kizárólag olyan embereket fogadott be, akik nőnek vagy nem bináris személynek azonosították magukat a coworking tereibe. Ettől a diszkriminációmentességi törvényeknek megfelelően elállt. A világjárvány után a The Wing új dizájnnal nyitotta meg a teret az új anyavállalat, az IWG alatt.  

Industrious – egy másik New York-i székhelyű coworking cég, amely kiskereskedelem révén a külvárosokba költözik. Az elmúlt néhány évben inkább a bevásárlóközpontok tereire összpontosított. 2012-ben alapították. Ma közel 160 helyen működik az USA-ban, Európában és Ázsiában.

 

 

forrás: canva

Coworking terek elérhetősége

A Coworker.com szerint 1794 különböző coworking tér közül választhat az Egyesült Államokban. Több mint 500 van az Egyesült Királyságban és 300 Ausztráliában. Területek széles választéka áll rendelkezésre, az alkalmi látogatásoktól a hosszú távúig, a szupervállalati terekig. A Gitnux jelentése szerint körülbelül 18 700 coworking terület van világszerte, és ez 2024 végére elérheti a 41 975-öt. 

(A Coworker egy online platform a coworking terek felfedezésére, lefoglalására és elérésére szerte a világon)

(A Gitnuxnál a legmodernebb piackutatások, átfogó statisztikák, legújabb piaci trendek és üzleti betekintések biztosítására specializálódtunk)

Ha már volt lehetősége egy coworking területen dolgozni, akkor eldöntheti, hogy mi tetszett és mi nem. Ez némi együttműködést, tanulást és fenntarthatóságot indukál. A coworking terek nem csak munkahelyet biztosítanak, hanem gyakran előnyöket is kínálnak a térrel együtt. Ez természetesen magában foglalja a közösségi érzést is. Egy közös kávéfőzőnél mindig találkozhat néhány érdekes emberrel.

De használt már nyomtatót egy közös munkaterületen? Szó szerint rémálom lehet. Gyakran nem ismeri a nyomtató beállításait. Ez nyomtatási hibákhoz, például kétoldalas nyomtatáshoz, helytelen oldaltájoláshoz vagy helytelen nyomtatási beállításokhoz vezet. Valami olyan egyszerű dolog, mint a tárgyalási jegyzőkönyvek kinyomtatása, rémálommá változhat. És nem csak a végfelhasználónak, hanem a nyomtatási rendszert kezelőknek is.

Nyomtatási megoldások coworking terekben

Pontosan mivel küzdenek a felhasználók a közös munkaterületeken történő nyomtatás során? A leggyakoribb nyomtatási problémák közé tartozik:

Csatlakozási problémák

Előfordulhat, hogy a nyomtató nem csatlakozik megfelelően a hálózathoz, ami nyomtatási hibákat okoz.

Illesztőprogram telepítése

Ha a nyomtató-illesztőprogramok nincsenek megfelelően telepítve, vagy elavultak, az nyomtatási problémákat okozhat.

Kevés a tinta vagy a festék

A közös munkaterületeken gyakran használnak nagy fogyasztású nyomtatókat, ami alacsony tinta- vagy festékszintet eredményezhet. Ez rossz minőségű nyomatokat okozhat, vagy teljesen megakadályozhatja a nyomtatást.

Nyomtató kompatibilitás

A közös munkaterületeken különböző gyártók nyomtatói lehetnek, és kompatibilitási problémák léphetnek fel, ha különböző eszközökről nyomtat.

Mi van a költségmegtérítéssel

Ilyen környezetben a nyomtatáskezelés elengedhetetlen a költségmegtérüléshez. Számos különböző módszer létezik, hogy mit kell fizetnie a felhasználóknak, vállalkozásoknak az általuk végzett nyomtatásért. 

Az egyik példa az, hogy a kvóta felhasználónkénti/vállalatonkénti kiosztása és a díj beleszámítása a teljes havi fizetésbe. Ha elérik a korlátot, a korláton felüli további nyomtatásért felszámíthatja őket. 

Használja ki a közös munkaterület-kezelő szoftverrel való integráció képességét, hogy megkönnyítse a számlálást és a pénzfelvételt a felhasználók számára úgy, hogy mindkét fél számára áttekintést nyújtson.

Érdekes példa erre a Nexudus, egy közös platform a coworking terek kezelésére. Megtették a kemény munkát ügyfeleikért, és létrehoztak egy integrációt a PaperCut szoftverrel. Engedélyezheti a felhasználóknak, hogy negatív egyenlegbe kerüljenek PaperCut-fiókjukon, és a rendszer lekéri ezeket az adatokat, hogy automatizálja az ügyfelek számlázását, nemcsak a nyomtatást, hanem a helybérlést is. Így nincs szükség a PaperCuton keresztüli nyomtatás költségeinek manuális kiderítésére.

Mobil nyomtatás és nyomtatás saját eszközről (BYOD)

A Mobility Print BYOD megoldás abszolút megmentő a coworking környezetben. Szó szerint bármilyen eszközről nyomtathat, amelyet bevisz a coworking térbe. Okostelefonokat, táblagépeket, laptopokat, Chromebookokat stb. Néhány egyszerű lépéssel a felhasználók gyorsan megtalálhatják és nyomtathatják bármelyik nyomtatót anélkül, hogy technikus segítségére lenne szükségük. Nem kell illesztőprogramokat keresni, nem kell tartományokhoz csatlakozni, és ami a legjobb, minden felhasználót ellenőriznek a nyomtatás előtt annak érdekében, hogy minden nyomtatást pontosan nyomon kövessenek és számlázzanak. Ez megkönnyíti a jelentéskészítést és a költségtérítést. 

Felhőalapú nyomtatási lehetőség

Azok a felhasználók, akik gyakran dolgoznak együtt, és otthonról kell nyomtatniuk, majd a helyszínen felvenni, távolról is nyomtathatnak a Cloud Print segítségével. Nomtasson offline Windows-, Chromebook- és Mac-eszközökön. Amikor otthon van, nyomja meg a Nyomtatás gombot a készülékén, utána lépjen be egy kávézóba, és vegye fel a kinyomtatott dokumentumot, amikor megérkezik a közös munkaterületre.

Beépített megoldás és biztonságos nyomtatás

Előfordult már, hogy megnyomta a CRL+P billentyűkombinációt, és a nyomtatóhoz rohant, hogy senki ne lássa, mit nyomtat? Azok az idők már rég elmúltak a PaperCut MF-nek és a biztonságos nyomtatásnak köszönhetően. Jelszó vagy kártya használatával biztonságosan kiadhatja a nyomtatási feladatot a nyomtató előtt állva. Ez döntő fontosságú, ha egy épületet más vállalkozásokkal oszt meg, és titkos dokumentumokat rejt. 

A beépített megoldás nyomon követi a másolási feladatokat is, és feltárja a szkennelés világát. Könnyedén szkennelhet e-mailbe, mappába vagy felhőtárhelyre, és a beolvasott dokumentumokat szövegesen kereshető és szerkeszthető intelligens dokumentumokká alakíthatja, így minden eddiginél könnyebben tud lekérni információkat.

 

Ha Ön a coworking terek adminisztrátora, ne feledkezzen meg a nyomtatókról és mindenről, ami a nyomtatók egyszerű használatához és a közös munkaterületen történő nyomtatáshoz kapcsolódik. Ha Ön egy coworking tereket használó cég alkalmazottja vagy egy ilyen terület egyéni felhasználója, mindig érdeklődjön, milyen nyomtatási lehetőségeket kínálnak Önnek. Ma már a nyomtatási eszközök beépítése a coworking terekbe, valamint kényelmes és biztonságos használatuk kell, hogy legyen a szabvány.

forrás: papercut