Irodaszerek

Nyomtató, amelyet egy (szilveszteri) partira vihet

Hordozható, kicsi fotónyomtató egy buliba, amelyet csatlakoztat a mobiljához és kényelmesen kinyomtat bármilyen pillanatfelvételt, ez egy jó ajándék lehet a karácsonyfa alá. Annak ellenére, hogy ma szinte mindenkinek van  mobiltelefonja  adatokkal, ha valahol olyan helyen van, ahol nincs térerő, vagy nem képes a Wi-Fi-t sem használni, akkor a kinyomtatott fénykép jól jön. A kicsi HP készülék pontosan az, amit bármilyen partira elvihet magával és itt remek fényképeket készíthet. Számos gyártó már hozott kis hordozható fotónyomtatót  forgalomba , tehát ez nem eredeti ötlet. Amikor a kezébe veszi a HP Sprocket nyomtatót,  biztos lehet  abban, hogy lenyűgözi Önt ez a gyönyörű eszköz.

 

Luxus kialakítás, amely vonzza a figyelmet

Ez a modell két színű változatban kerül forgalomba a piacon. Szép elegáns fekete, ezüst díszítéssel és fényűző fehér, kombinálva arannyal. A nyomtató más színes verziókban, például vörös, lila, kék acél és arany színben is megtalálható a HP áruházban. Mindegyik változat nagyon szép. Dimenziós szempontból egy mobiltelefon méretű kis készülék. Szó szerint a kézbe tartozik. Azt, hogy nem mobilról van szó a termék vastagsága árulja el.  A készülék tiszta vonalait semmi sem zavarja, és a rajta található egyetlen elem a töltéshez használt mikro USB-port és a bekapcsoló gomb, amelyet egy kis LED-dióda is jelöl. A nyomtató a felső része  egy 5 x 7,6 cm-es fotópapír-tálcát rejt magában.

 

Hogyan nyomtat a HP Sprocket szín nélkül?

A speciális papír mellett a nyomtatóhoz nincs szüksége színes patronokra. Az eszköz ZINK (Zero Ink) hőtechnológiával nyomtat, amelynél a fényképek kiváló színnel, ellenállósággal az elmosódás és a víz ellen és nagyon jó tartóssággal rendelkeznek. Térjünk vissza a fotónyomtató papírjához. A HP Sprocket eredeti fotópapírját nyomtatás után természetesen felhasználhatja klasszikus fényképként, de ... A fotópapír hátuljáról, akárcsak egy matricánál, lehúzhatja a védő fóliát, így egy ragasztható öntapadós fényképet kap. Kölcsönzött HP Sprocket fotónyomtatónkkal végzett tesztünkben felragasztottuk a kinyomtatott fényképet majd lehámoztuk és újra egy más helyre ragasztottuk. Azt kell mondanunk, hogy túlélte a többszörös átragasztást, ami nagyon jó eredmény.

 

Milyen kapcsolat és szoftver szükséges a nyomtatáshoz

Először is le kell töltenie a HP Sprocket alkalmazást. Ez ingyenes a Google Play-en és az AppStore-ban. Az alkalmazást letöltöttük az AppStore-ból. Ez intuitív és útmutatást nyújt a bluetooth használatával történő csatlakozáshoz. Ön választja ki az eszközt a kapcsolathoz és a többi már gyerekjáték. A párosított nyomtató a mobiltelefonnal készen áll a nyomtatásra.

 

Előnyök

- fényűző stílusos kialakítás

- könnyű és gyors fotónyomtatás

- öntapadós fényképek készítése

-  közösségi hálózatokból történő nyomtatás lehetősége

- tintamentes nyomtatás

- hordozható eszköz

 

Hátrányok

- nyomtató ára

- fotópapír ára

 

Végül minden jót a partira

Összegezve, hogy milyen a HP Sprocket fotónyomtató, tapasztalataink szerint azt kell mondanunk, hogy nagyszerű. Miért? Mert 313 Dpi jó felbontású képet nyomtat  5 x 7,6 cm-es fotópapírra. Kis méretével 116,8 x 74,93 x 23,11 mm befér a nadrág hátsó zsebébe. Súlya 0,17 kg, nem is fogja érezni. Körülbelül 42 másodpercig tart egy fénykép kinyomtatása. Az egyszerű csatlakoztatás és vezérlés előnynek számít. Nagyon jó ilyen eszközt bármelyik partira vinni. A kis hordozható fotónyomtatónak csak az árát lehet kritizálni. Az ára  a mintegy 130 eurós határon van, eddig csak néhány eladónál.Ezen az áron már vásárolhat egy jó nyomtatót, például az Epson L310-et, amely nagy kapacitású tintapatronokkal rendelkezik, és jó minőségű fényképeket tud nyomtatni, vagy a Canon Pixma iP7250 alacsony profilú fotónyomtatót. Öt különálló tintapatronnal, jó kapcsolattal rendelkezik, automatikus duplexet tartalmaz. Egy másik hátránya a fotópapír ára a HP Sprocket számára. Ezen hátrányok ellenére a HP Sprocket Photo Printer gyönyörű formatervezésű, amely ideálisan befér a zsebébe, ha éppen partira megy. Ha nem akarja hordani ilyen értékes eszközt a zsebében, vásárolhat hozzá egy szép védőtokot is.