Irodaszerek és iskola

PEKOKO hordozható színes mobil nyomtató

A Pekoko mobilnyomtató segít a felhasználóknak olyan gyakran készíteni és megváltoztatni színes nyomataikat, amikor csak szükségük van rá. Az alkalmazás tartalmaz egy saját tervezőstúdiót, valamint számos szerkeszthető sablont és szövegsablont, amelyek megfelelnek a jelölés minden attribútumának.

 

Alkalmas kisreklámok területén címkézésre, számozásra, idő/dátum/vonalkód/QR kódolásra, valamint küldésre és fogadásra. A hagyományos nyomtatók csak papírra tudnak nyomtatni, és csak egy színben. A Pekoko hordozható színes nyomtatóval gyakorlatilag bármilyen tárgy sok színben nyomtatható egy kattintással papír nélkül. Egy kattintással egyszerre több szín közül választhat. Nagyon egyszerű és kényelmes színes szöveget létrehozni. Különféle nedvszívó felületeken működik, beleértve a papírt, kartont, fát, papírzacskókat, textileket, bőrt, MDF-et, szatén szalagot stb. (mivel a tinta vízbázisú, rosszabb az üvegre, fényes műanyagra és akrilra történő nyomtatásnál).

 

A Pekoko színes nyomtató képes pólókra, ajándékokra, esküvői meghívókra nyomtatni, tetoválásokat nyomtatni és alkalmazható logisztikában, raktárban, kiskereskedelemben, születésnapi bulikban stb. A Pekoko kis színes  nyomtató személyre szabja a gyakori tárgyakat, kinyomtatja a szövegeket,amelyek tökéletesek, és kiváló eszköz kis termelési, művészeti és kézműves felhasználók számára. Ez a kisméretű hordozható készülék alkalmas üzleti utakra, rendezvényekre, művészetre és szórakozásra.

 

A Pekoko nyomtató könnyű teste fehér műanyagból készült, középen alumínium felülettel kombinálva. A felső része az akkumulátort és a töltéshez szükséges micro USB csatlakozót tartalmazza. Az akkumulátor 2 óra alatt teljesen feltölthető. A fedő kinyitása után tintakazettát helyezhet a nyomtató testébe. A Pekoko nyomtató egy Tricolor 62XL színes tintakazettát használ a nyomtatáshoz. Kapacitása 18 ml tinta, a munkaterhelés pedig akár 5000 színes nyomat. Az alsó részen egy vékony LED szalag található, mely színes jelet ad a nyomtató bekapcsolásakor. Az alsó részen található a nyomtatási lyuk (fúvóka), a bekapcsológomb és a leképezési kerék. Egyes piacokon a nyomtatót más színváltozatban is értékesítik.

 

Nyomtatási tartomány: Maximális szélesség 14 mm, hossza nincs korlátozva

Tinta típusa és kapacitása: 18 ml vízbázisú tinta

Nyomtatási távolság: 2-5 mm a legjobb nyomtatási minőség biztosítása érdekében

Maximális nyomtatási terület: 0,56 mm magas, hossza korlátlan

Nagy pontosságú nyomtatás: 600 dpi-1200 dpi (választása szerint)

A gép anyaga: ABS és alumínium ötvözet, tartós és stabil a használat során

Csatlakozás: Bluetooth

Nyelv: bármilyen nyelv támogatása

Akkumulátor: 1200 mAH, folyamatos nyomtatás akár 10 óráig, készenléti üzemmód 18 óra

A csomag tartalma: 1 x Pekoko tintasugaras nyomtató, 1 x háromszínű tintapatron, 1 x mikro USB kábel, 1 x használati utasítás

 

Méretek: 90 x 68 x 78 mm

Tömeg: 200 g

 

A nyomtató előnyei

- A PEKOKO nyomtató sokféle felületen működik, beleértve a papírt, kartont, fát, papírzacskót, textíliát, bőrt, MDF-et, szatén szalagot stb.

- A PEKOKO APP kompatibilis az Android és iOS rendszerrel

- könnyen szerkesztheti a szöveget, QR-kódokat vagy logókat, képeket stb.

- Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat

- Erőteljes, 1200 mAh-s cserélhető akkumulátor (8 óra folyamatos munkaidő és 84 óra készenléti idő töltésenként)

- az ergonomikus kialakításnak köszönhetően (méret: 90 x 78 x 68 mm) ezt a nyomtatót nagyon kényelmes kézben tartani és nyomtatni

 

 

A nyomtatóo hátrányai

- magasabb ár

- elérhetőség

 

A vezérlés egyszerű a Pekoko alkalmazással, amelyet ingyenesen letölthet az App Store vagy a Google Play webáruházból. Miután telepítette okostelefonjára, vezeték nélkül párosítja az alkalmazást a Pekoko nyomtatóval. Ezután létrehozhat saját szövegeket vagy logókat, QR-kódokat, és alkalmazhatja azokat különböző felületekre. Testreszabhatja pólóját, ajándékait, meghívóit, tetoválásait vagy apró reklámelemeit. Érdekes szöveget is készíthets arra a szalagra, amellyel az ajándékát köti át. A színes tintasugaras nyomtató szinte minden általános elemet személyre szabhat az Ön számára.