Irodaszerek és iskola

Tippek a karácsonyi ajándékokhoz

Karácsonyi ajándékok a nyomtató felhasználóknak, vagy azoknak, akiknek nyomtatóra van szükségük

Közeledik a karácsony, és nem akarunk elmaradni abban, hogy nyomtatványokra és nyomtatásra vonatkozó tippeket közöljünk. Ha elmulasztotta a Fekete Pénteket, azt jelenti, hogy nem vásárol előrelátóan, de ne essen kétségbe. A karácsonyi  bevásárlóláz az utolsó karácsony előtti napig tart, és mindig vannak érdemleges kedvezmények vagy vásárlási engedmények. Tehát, mit vásároljon szeretteinek, ha tudja róluk, hogy szeretik a klasszikus fotópapíron készült fényképeket, vagy olyan felhasználói csoporthoz tartoznak, akiknek fontos a papírra vetett regisztrálás  és sokat nyomtatnak. Van néhány ésszerű, gazdaságos és érdekes tippünk az Ön számára.

 

 

A nyomtató vásárlása ma nem nagy befektetés, amely nagy terhet jelentene a pénztárcájának. Nagyon érdekes nyomtatót vagy többfunkciós eszközöket vásárolhat pár tíz euróért. Ennek ellenére érvényes az, hogy érdemes ellenőrizni a tartalék patronok árait. Annak érdekében, hogy az olcsóbb nyomtató ne dráguljon meg a magasabb nyomtatási költségek által. Még ha csak ajándékról van is szó egy közeli hozzátartozójának, fontolja meg, hogy mennyit és milyen dokumentumokat az illető nyomtat és, hogy a modern nyomtató technológiáját és tulajdonságait majd kihasznája- e.

Olcsó nyomtató bárki számára, aki sokat nyomtat

Ha nyomtatót vagy többfunkciós készüléket keres valaki számára, aki sokat nyomtat, próbálkozzon olyan modellekkel, amelyek támogatják a nagy kapacitású patronokat. Nem csak jól kihasználhatók, hanem gazdasági szempontból is kedvezőek. Még jobb megoldás a tanktartállyal ellátott eszközök.. A nyomtatási költségek csökkennek annak köszönhetően, hogy  a tartalék tintapatronok kedvező árral rendelkeznek, melyekkel a tanktartályokat tudjuk feltölteni. Ha olyan gépet is választ, amely automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióval rendelkezik, amely már elérhető olcsóbb modellekben, akkor olcsóbban jön ki. Ezzel a nyomtatóval vagy többfunkciós készülékkel garantáltan boldog lesz. Ebben a kategóriában a HP és a Brother modellek, valamint a Canon márkák az érdekeltek.

A  lézeres nyomtató HP Neverstop Laser MFP 1200w az idei újítás, melynek eredményeként a HP kibővítette portfólióját. A gépbe integrált egyedi festékbetöltő rendszernek köszönhetően a festékkazetták kezelése jelentősen egyszerűsödött. A nyomtató festékkazettája képes befogadni két adag tartalékpatront is. A tartalékpatron kapacitása 2500 oldal, tehát akár 5000 oldal nyomtatást is elérhet. A készülék egy perc alatt legfeljebb 20 oldalt nyomtat. A4 formátumban. Nem hiányzik itt sem a vezeték  nélküli kapcsolat a Wi-Fi és a mobiltelefonos nyomtatási támogatás révén. Mivel ez egy multifunkciós készülék, másolási és szkennelési funkciókat is tartalmaz. Az egyetlen hátránya, hogy a nyomtató nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást, tehát el kell fogadnia a kézi beállítást a kétoldalas nyomtatáshoz, és a nyomtató csak fekete-fehér módban nyomtat. Az új tartályrendszernek köszönhetően a nyomtatási költségek nagyon alacsonyak, míg a toner kezelésének és újratöltésének a kényelme magas.

Ha a színes nyomtatót választja, érdemes megemlíteni a HP Ink Tank Wireless 515 All-in-One készüléket. A tintákat könnyen újratölthetjük az integrált tartályba, és a tartalék patronok vonzó árszinten vannak. Ennek előnye a nagy kapacitású és alternatív patronok lehetséges felhasználása, ami jelentősen csökkenti a nyomtatási költségeket. A készülék modern, alacsony profilú kialakítású, és ismét egy multifunkcionális megoldás, amely nyomtatás mellett másolást és szkennelést is kínál. Támogatást nyújt a mobil nyomtatáshoz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül is. Még ebben a modellben nincs duplex, de ezt beállíthatja manuálisan is. Ez a modell sokféle papírtípusra való nyomtatást támogat, és a sima papíron kívül fotó- és öntapadó papírral is megbirkózik.

Harmadsorban megemlíthetjük az új Canon Pixma TS5350 / 51/52/53-at, amely stílusos, modern kialakítású, több színváltozatban lenyűgöző (az egyes színeknél 50,51,52,53 megjelölés). Ez egy színes tintasugaras multifunkciós készülék, amely 2 tintapatront használ a nyomtatáshoz. Az egyik fekete, fekete pigment tintával és a másik háromszínű . Ez a modell a nagy kapacitású XL patronok használatát is támogatja.

Többfunkció igényes felhasználónak, aki minőségi fényképeket nyomtat

Ha nyomtatót vagy többfunkciós készüléket keres az igényes felhasználónak vagy fotósnak, akkor a Canon és az Epson nyomtatók jó minőséggel rendelkeznek.  Kicsit többe kerülnek, de az ebből eredő minőségi fotók látványa ezt megéri. Ezek elsősorban olyan eszközök, amelyek nem csupán 4 féle alaptintát használnak, hanem speciális fekete tintát is használnak a nyomtatáshoz. A Canon Pixma TS6350 megfizethető áron kapható. ez egy példa arra, hogy miként lehet kiváló minőségű színes nyomtatást végezni ilyen árban is. Ennek a multifunkciós készüléknek a modern kialakítása tökéletesen illeszkedik otthonába vagy irodájába. A FINE technológiának és a ChromaLife 100 festékeknek köszönhetően a nyomtatott fényképek kiváló minőségűek, és ehhez hozzájárul egy speciális fekete pigment tinta is.

 Ha az ajándékozási kedve és a pénzárcája is  lehetővé teszi, akkor nézzen utána a Canon nagyobb fotónyomtatói modelljeinek. Például a Canon Pixma PRO sorozatból. Három nagyszerű Canon Pixma PRO-1, Canon Pixma PRO-10S vagy Canon Pixma PRO-100S modell van. Ezzel a fotónyomtatóval még a legigényesebb felhasználó is képes színes gyönyörű fényképeket kinyomtatni. A rendkívüli színtartományú és színoptimalizálóval ellátott tinták - a Chroma Optimizer - kiváló minőségű tintákat nyújtanak, amelynek köszönhetően a fényképek  egyformán fénylenek és tiszta, éles fekete árnyalatokat biztosítanak. Ezeknél az eszközöknél ne elégedjen meg csak a  4 alaptintával. Ezek a modellek 8, 10 vagy akár 12 tintapatront is használnak.

Még az Epson társaságnak sem kell szégyellnie fotónyomtatóját, az Epson L 800, Epson L 810, Epson L850 vagy Epson L1800 modellekért, melyek  garantálják a magas színvonalú színes nyomtatást. Az Epson L 1800 magasabb árban kapható, de ezen kívül a vevőnek kivételes minőséget kínál. Az integrált tintatartályának köszönhetően, amely 6 kisebb tartályt tartalmaz képes egyszeri töltéssel kinyomtatni 1500 fényképet. Ez már magáért beszél. Ha a felhasználó úgy dönt, hogy a dokumentumokat akar nyomtatni, akkor  egyszeri töltéssel  2600 oldalt  nyomtat monokróm rendszerben  vagy 4700 oldal színes szöveget nyomtat ki. Ez még nem minden, mert a nyomtató támogatja az A3-as nyomtatást. így a plakát kinyomtatása sem lesz probléma.

Azonnali  zsebfotónyomtató egy tinédzser számára, aki szereti a közösségi hálózatokat és a szórakozást

A legnépszerűbb közösségi hálózatok és partik szerelmesei, a fiatalabb generáció az azonnali fotónyomtatókat nagyon kedvelik. Készítsen fényképeket, ossza meg és nyomtassa ki. Ha ajándékot keres egy ilyen fiatal számára, választhat az egyik zsebfotónyomtató-modell közül. Ma nagyon jó árajánlatban találja meg a piacon. A HP Sprocket 200 a legujabb modell. A HP modellek mellett a piacon Canon zseb fotónyomtatók is találhatók.

Jelenleg a Canon Zoemini modelleket, valamint a továbbra is népszerű Canon Selphy CP 1000 és CP1300 modelleket kínálja. Ezen modellek mellett a Polaroid, a FujiFilm és a Brother modellek is vannak a piacon. Mi a közös ezekben a fotónyomtatókban a zsebméret kivételével, kényelmesen hordozhatók és gyorsan csatlakoztathatók bármilyen mobil eszközhöz? Ez Zink-Zero tintamentes technológiát alkalmaz. A készüléknek nyomtatáshoz nincs szüksége tintapatronra, és csak speciális Zink fotópapírokra van szüksége. Ezeket gyors nyomtatás után matricákként is felhasználhatják.

Minőségi patronok gyakorlatias csomagolásban megfizethető áron

Ha gyakorlatias típus , és az egész családnak vagy kollégájának szeretne örömet szerezni az irodában, összeállíthat egy csomagot fogyóeszközökből. Különböző típusú kiváló minőségű irodai papír vagy fotópapír, matt, félig fényes és fényes változatban. Vagy  más érdekes papír típust.Természetesen mindig meg kell fontolnia, hogy milyen nyomtatóhoz vásárolja meg a papírt, hogy a nyomtatás jól működjön. A papírokhoz cserepatronok tartoznak, akár tintapatronok, vagy lézerfestékek. Itt is először ellenőrizze az eszköz típusát és a patron kompatibilitását. Többcsomagolást vagy nagy kapacitású patront vásárolhat ugyanakkor az előnye, hogy 2, 3, 4-10 csomag is lehet egy nagyobb csomagolásbanban. Nagyon érdekesek a költséghatékony alternatív nyomtatópatronok, melyek nagyon jó minőségűek. Nem kell szégyenkeznie,  ha csomagba betesz egy papír aprítót az vagy valami más eszközt is. Ezek az eszközök most nagyon alacsony áron kaphatók.

 

Titkos tipp (pénzvisszafizetéssel jobban működik)

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, keresse fel az eladót a pénz-visszatérítési lehetőségekkel kapcsolatban. Ez ad valami pluszt a vásárláshoz. A mi e-boltunkban történő vásárlásért jutalmazni fogjuk Önt. Csak vásároljon alternatív vagy prémiumpatronokat min. 50 €, és közvetlenül a megrendelésből vonjuk le a pénzvisszafizetést. Végül is a karácsonynak nemcsak a vásárlásra, hanem a néhány euró megtakarítására is kell vonatkoznia.