Irodaszerek és iskola

Információk a utántöltésekről a nyomtatókba

A tonerek, patronok, tintapatronok ajánlatunkban a nyomtatókba 3 féele kazettát talál. Ezek az eredeti patronok és festékkazetták a hivatalos nyomtatógyártótól, az alternatív (kompatibilis) és a prémium festékkazetták és újratölthető patronok.A felkínált alternatív és prémium termékek nem az eredeti irodai berendezések gyártóitól származnak.Minden név és védjegy ezekről a gyártóktól csak a kompatibilitás meghatározására szolgálnak. A felhasznált termékképek szemléltető jellegűek.

AZ EREDETI TONNEREK ÉS TINTAPATRONOK

Az eredeti tonerek és tintapatronok a legdrágább és legmegbízhatóbb fogyóeszközök között szerepelnek Ennek a fajta fogyóeszközök biztosítania kell Önnek a legjobb minőségű nyomtatványokat és garantálni a lézertoner,vagy a tintapatron kiadóságát.A legnagyobb hátrány az eredeti fogyóeszközök egyre növekvő költsége.

ALTERNATÍV (KOMPATIBILIS) TONNEK ÉS TINTAPATRONOK

Jelenleg az alternatív (kompatibilis) tonerek és patronok a nagyon népszerű nyomtatókhoz való fogyóeszközökhöz tartoznak. Az előny elsősorban a patronok és tonerek ára. A drágább eredeti tonerek és patronokhoz képest az alternatív kazetták megtakarítása bizonyos esetekben 70% az eredeti fogyóeszközökhöz ár-ból.Az igazság az, hogy a nyomtatási minőség bizonyos esetekben nem érheti el az eredeti fogyóeszközök szintjét, de a gyártási technológia fejlődik, így a legtöbb alternatív patron kiváló minőségű.Tekintettel arra, hogy a patronok árára gyakorolt nyomás óriási, néhány gyártó elkezdte előállítani az ún. B-minőségű patron alternatívákat, amelyeket gyakran EKO-nak neveznek. Az alacsonyabb minőségű festékpor ( fekete nyomtatásnal szürke) és a kazettacsont vékonyabb műanyaga jellemzi őket, ami a nyomtatás során kazetta séthasadást okozhat. A mi ajánlatunkban csak A minőségű tonereket talál.

Alternatív patronok elosztása

Alternatív (teljesen új) patronok - gyárban gyártott töltések új komponensekből. Ezeknek a kazettáknak a származási helye Čina, ahol az originális lasertonerek és tintakazetták gyártói gyárai találhatók. A gyártás előtt a kazetták egy mintáját megvizsgálják, és ezután sorozatgyártású kazettákat gyártanak.

Alternatív (felújított) patronok - Az ilyen típusú kazettak használatakor a kazetta eredeti, többnyire originál, testét használják, miközben a használt összetevőket cserélik ki (optikai görgő, festékpor és chip) és az újakkal helyettesítik.Az ilyen típusú patron előnye, hogy a gyártás után minden egyes patront 5-10 nyomtatással tesztelnek, ahol a nyomtatási minőséget ellenőrzik, majd tesztelik az eladásra szánt kazettát. Ha a nyomtatás nem megfelelő, visztér a gyártásra.

PRÉMIUM TONER ÉS PATRON TONERDEPOT

A márkás TonerDepot patronok és tonerek az alternatív és minőségi prémium fogyasztói eszközökhöz tartoznak. A gyártásnal hangsúlyozzák a minőségellenőrzést. A gyártási folyamat lassabb, a tonereket és a tintapatronokat tesztelik a kívánt nyomtatási kimenet biztosításához.

Az alternatív és prémium fogyóeszközök megvásárlásaval, nem veszíti el a készülékre vonatkozó garanciát. Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik a mi fogyóeszközeinkel által okozott károkért az Ön készülékén.