Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

A Brother MFC-T910dw modell tesztelése

Brother MFC-T910dw

A tintasugaras nyomtatók és multifunkciós eszközözk tintatartály rendszerrel a háztartások népszerű eszközeivé váltak. Használhatók kisebb vállalatoknál is, ahol színes reklám szórólapok vagy más promóciós anyagok nyomtatására van szükség a tintapatronok lehető legalacsonyabb költségeivel. Az egyik multifunkciós készülék, amelyet ajánlani tudunk, a Brother MFC-T910dw. Kiváló teljesítmény, minőség, nyomtatási költségek és ár arányban teljesíti a minőségi tintasugaras multifunkciós készülék összes kritériumát. Ha ehhez hozzáadjuk a kellemes irányítást és a kényelmes tintafeltöltést, akkor ez a kedvencünk a színes nyomtatáshoz.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás: vállalat / háztartás: háztartás, kisvállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkciós - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax / AirPrint / Google Cloud Print 2.0 / Brother iPrint & Scan

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 435 mm

Mélység: 439 mm

Magasság: 195 mm

Tömeg: 9,9 kg

 

Formatervezés

A Brother MFC-T910dw modern és különösen praktikus kialakítású. A tintatartály közvetlenül a készülékbe van beépítve, ami  egy egységes egész benyomását kelti. Egy ilyen megoldás sokkal szebb, mint egy további oldalsó tartály. A méretek kellemesek, és a multifunkciós készülék nem foglal sok helyet az alapméreteivel. Magasságában sem tartozik a robusztusabb készülékek közé, és ezért a kialakítás szempontjából nincs ok a panaszra. A kissé lekerekített élek hozzájárulnak a jó ergonómiához. Minden, amire szüksége van, a készülék elülső részéből elérhető. Figyelemrekeltő a vezérlőpanel a jól áttekinthető 4,5 cm-es LCD kijelzővel, kezelőgombokkal és numerikus billentyűzettel ellátva. A kezelőszervek intuitívak és kényelmesek. A bal oldalon található a gazda USB port a közvetlen nyomtatáshoz, a jobb oldalon pedig egy  tintatartály 4 különálló tintához. Az alsó elülső rész a papíradagoló tálcának van fenntartva. A felső rész a papírkimenetre szolgál, a nyitott felső fedél alatt pedig található egy síkágyas szkenner. A multifunkciós készülék modern, és minden, ami rajta van, praktikusan van elrendezve , a legkényelmesebb működés érdekében.

Funkciók

Ez a többfunkciós tintasugaras  készülék színes nyomtatást, másolást, szkennelést és még faxolást is tartalmaz. Így átfogó eszközt kap minden nyomtatáshoz. A csatlakozást az USB-kábellel való klasszikus kapcsolat, a LAN-hálózathoz való Ethernet-kábel és a Wi-Fi-n keresztüli vezeték nélküli kapcsolat lehetősége képviseli. Mobileszközről történő nyomtatáshoz használhatja az AirPrint, a Google Cloud Print 2.0, a Mopria, a Brother iPrint & Scan támogatást. A nyomtatási feladatokkal kapcsolatos funkciók mellett, például több oldal nyomtatása egy lapra stb., a gép tartalmaz egy 20 oldalas ADF-et (automatikus dokumentumadagoló) és egy duplexet (automatikus kétoldalas nyomtatási funkció) is. Ez a praktikus multifunkciós készülék megfelelő a legigényesebb felhasználók számára is.

Nyomtatási sebesség és minőség

Lehetőségünk volt tesztelni a Brother MFC-T910dw multifunkciós készüléket színes grafikával ellátott szórólapok nyomtatásakor, és ez jól sikerült. Elégedettek voltunk az eredménnyel. A nyomtató percenként 12 A4-es oldalt fekete módban és 10 oldalt nyomtat színes módban. A maximális nyomtatási felbontás 6000 dpi, a szkenner felbontása pedig 1200 dpi. A szokásos bemeneti adagolótálca kapacitása 150 lap, a kimeneté pedig 50 lap papír. Az első oldal kinyomtatásának ideje körülbelül 14 másodperc. A CIS szkenner 3,5 másodperces fekete-fehér vagy 4,4 másodperces színes beolvasást végez. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 50-100 oldal. Pozitívan értékeljük a készülék sebességét a szokásos fekete-fehér és színes dokumentumok nyomtatásakor. A nyomtatónak egy kicsit több időbe telik a fényképek nyomtatása.

 

A nyomtató előnyei

- modern kialakítás

 - kezelőpanel és elég nagy kijelző a kényelmes működéshez

- egyszerű kezelés

- kiváló minőségű színes nyomtatás

- többfunkciós készülék (nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás)

- kiváló csatlakozás - mobil eszközről történő nyomtatás támogatása

- duplex

- ADF

- szegély nélküli nyomtatás

- tartályrendszer (egyszerű utántöltés)

- nyomtatási költségek

- az ár

 

A nyomtató hátrányai

- Az USB- és LAN-kábel kissé szokatlan csatlakoztatása a nyomtató fedele alatt - nem rendelkezik SD kártyaolvasóval

 

Nyomtatópatronok

A Brother MFC-T910dw multifunkciós nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat. A színes nyomtatást egy tartályrendszer biztosítja, külön tartályokkal a ciánkék, a bíborvörös, a sárga és a fekete (CMYK) festék számára. A tinta újratöltése egyszerű és kényelmes közvetlenül a tintapalackokból. A patronok tintakapacitása 5000 oldal (5% -os lefedettség) színes tintához és 6500 oldal a fekete tintához BTD60BK jelöléssel vagy 6000 oldal BT6000BK jelöléssel. A tartályrendszer megtakarítja a nyomtatási költségeket, és egyúttal hozzájárul a környezetvédelemhez a patronrendszer nélkül.

Értékelés

A Brother MFC-T910dw egy kiváló minőségű, modern multifunkciós készülék, amely alkalmas háztartásba igényes felhasználónak, lelkes fotós számára, de egy kisebb iroda számára is színes promóciós anyagok nyomtatásához. A nyomatok minősége magas színvonalú. Kiváló minőségű fotópapírral igazán gyönyörű, éles, gazdag színekkel rendelkező fényképeket kaphat. Kellemes kialakítású és méretei nagy előnyt jelentenek. A nyomtatási feladatok gyors beállításakor értékelni fogja az egyszerű kezelhetőséget és az összes kezelőszervhez való kiváló hozzáférést. Dicséretet érdemel a bemeneti papírtálca, amelyet be lehet süllyeszteni az eszközbe.  Kellemes meglepetés volt a fénykép előnézete is a kijelzőn, amikor USB-kulcsról nyomtatott. Alapvetően nincs semmi panaszunk erre a multifunkciós nyomtatóra.

Tipp az Ön számára

A tintatartály renszerrel felszerelt tintasugaras multifunkciós készülék  olcsóbb változata a Brother DCP-T310, Brother DCP-T510 vagy Brother DCP-T710.