Irodaszerek

A Canon MF226dn kis multifunkciós eszköz tesztelése

Canon MF226dn kis multifunkciós készülék

A bevált Canon gyártó műhelyének multifunkcionális nyomtatója kompakt méreteivel és modern, stílusos kialakításával hatékony eszközként helyet kap egy forgalmas irodában, de az otthonban is, ahol nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatást nyomtatnak. Emellett fénymásolót, szkennert és még faxot is kínál. Ideális megoldás négy eszközhöz egyben, megfizethető áron, kiváló arányban a jó minőség és teljesítmény érdekében.

 

Rövid jellemzők

Többfunkciós lézernyomtató/ Fekete-fehér nyomtatás/ A4/ USB/ LAN/ Duplex/

Kialakítás

Az i - SENSYS modellcsalád nagyon szép stílusos multifunkciós nyomtatója nagy forgalmú  irodák számára alkalmas nagy nyomtatási mennyiséggel. Értékelni fogja a kellemesen lekerekített éleket, ha gyorsan dolgozik a nyomtatón. Nem fordulhat elő Önnel, hogy megsérülne, és ennek a kialakítási elemnek  megvan az értelme is , a lekerekítés tehát nemcsak a szép stílus miatt van. Az alsó bemeneti papíradagoló  diszkréten be van nyomva a készülékbe, így helyet takaríthat meg az asztalon. Pozitívumként megemlíthetjük a dönthető kezelőpanelt is az összehajtás lehetőségével. A kellően nagy 6 soros áttekinthető érintőképernyő gombokkal a panelen remekül illeszkedik az általános kialakításhoz. A tervezés szempontjából ez a multifunkciós nyomtató kellemesen kiegészíti az irodai munkakörnyezetet, és még mindig kompakt méreteinek köszönhetően a diákszoba íróasztalát is.

Funkciók

Multifunkcionális eszközként a gyors fekete-fehér lézernyomtatás mellett másológépet, kiváló minőségű szkennert és faxot is tartalmaz. A nyomtatónak lehetősége van LAN-kábellel csatlakozni egy vállalati hálózathoz is. Sajnos nincs vezeték nélküli Wi-Fi-kapcsolata. Kezeli az automatikus kétoldalas nyomtatást a maximális A4-es nyomtatási méretig.

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtatás minőségét és sebességét tekintve ez a modell megbízható és gyors munkát végez minden irodában. Az első oldal kinyomtatása 6 másodpercet vesz igénybe, és ez a nyomtató percenként 27 oldalt képes kinyomtatni. A 250 lapos adagolótálcát + 1 lapot a kézi adagoláshoz a 100 lapos kimeneti tálca követi.

 

A nyomtató előnyei

+ kellemes stílusos kialakítás

+ sebesség és nyomtatási minőség

+ multifunkciós eszköz (nyomtató, fénymásoló, szkenner és fax)

+ duplex (automatikus kétoldalas nyomtatás)

+ kellően nagy adagolótálca

+ olcsó fekete-fehér nyomtatás

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- nem tartalmazza a Wi-Fi-t

 

Utántöltések a nyomtatóhoz

 

Eredeti festékkazetta

Ez a nyomtató lézeres technológiát használ a nyomtatáshoz, így magától értetődik, hogy a festékkazetta utántöltéssé válik. Ennél a modellnél ez egy CRG-737 jelzésű eredeti 2400 oldal kapacitású festékkazetta.

Prémium TonerDepot márkájú festékkazetta

A költségek csökkentése érdekében a nagy havi nyomtatási mennyiség mellett alternatív patronokhoz is nyúlhat, amelyek akár 70% -ot is megtakaríthatnak a festékköltségeken. A Premium TonerDepot termékcsalád márkás festékkazettái nagyon előnyösek és 100% -ban megegyeznek az eredeti tonerekkel. Az elégedett ügyfelek nagy népszerűségükről tanúskodnak. Ezek a festékkazetták szigorú minőségi teszten mentek át, amelyet maga a gyártó végzett.

TonerDepot Premium CRG festékkazetta - 737 (fekete)

Az ajánlatban költséghatékony egy, kettő, öt és tíz csomag ilyen márkájú festékkazettát talál, amely biztosítja a minőségi nyomtatást. A minőség és a kapacitás megfelel az eredeti patronoknak.

Alternatív festékkazetta

Egy másik költséghatékony megoldás a Canon alternatív CRG-737 festékkazettája, amely teljes mértékben kompatibilis a Canon MF 226dn multifunkciós nyomtatóval és verhetetlen áron, minőségi garanciával. Minden nemzetközi szabványnak megfelel, és a lehető legkisebb költség mellett biztosítja a magas nyomtatási minőséget. Ez a termék egy, két, öt és tíz festék csomagolásban is kapható.

Alternatív CRG - 737 festékkazetta (fekete)

Festékpor

Az ügyesebbek számára van egy másik alternatívánk ehhez a nyomtatóhoz, ez pedig egy különálló festékpor, amellyel üres festékkazettát tölthet meg.

Festékpor a Canon CRG - 737 készülékhez

 

Értékelés

Ezt a lézer multifunkciós nyomtatót lehetőségünk volt teljes üzemeltetésben tesztelnünk, és ez egy megbízható multifunkciós készülék, kiváló nyomtatási eredménnyel. Az egyetlen dolog, amit felvethetünk, az a kissé zajosabb működés és a vezeték nélküli kapcsolat hiánya. A vezérlés egyszerű az áttekinthető panelnek köszönhetően, és dicsérjük az első oldal kinyomtatásának idejét is. A gyártó az ajánlott havi maximális terhelést, legfeljebb 10 000 oldalban adja meg. Bár nagy mennyiségű nyomtatást vittünk véghez, de erre a határra nem értünk el. Összességében azonban nagyon jól értékeljük ezt a modellt.

Tipp az Ön számára

Ez a nyomtató festéktakarékos módot, valamint gyors és csoportos tárcsázási lehetőséget is tartalmaz a faxoláshoz.