Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475

A DeskJet sorozat utolsó újítása, amely a nyári kínálatban jelent meg a HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 modell. Otthoni vagy kisvállalkozási, önálló irodának, de a Home Office számára  is megfelelő nyomtató. Stílusos kialakításával és kompakt méreteivel tökéletesen illeszkedik egy modern térbe. Megbízható csatlakozás, univerzális funkciók vannak a nyomtatási feladatokhoz, és lehetőség van a készülék faxként történő használatára. A felhasználók elégedettek lesznek az árral is, ami csaknem 100 € körül mozog.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/ háztartás: kisvállalkozás, háztartás, otthoni iroda

Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi/ Bluetooth

Mobil kapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ HP Smart

Funkciók nyomtató/ többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás/ másolás/ szkennelés

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: nem

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 432mm

Mélység: 361,1 mm

Magasság: 174 mm

Tömeg: 6,16 kg

 

Kialakítás stílusos fehér színben

Az idei HP nyári kínálatának utolsó negyedik modellje szintén kellemes dizájnnal rendelkezik, stílusos fehér színben, szürke árnyalattal. Jobban szemügyre véve észrevettük a hasonlóságot a két korábbi modellel. Az eszköz alja hasonlít a HP Deskjet Plus 6075 Ink Advantage készülékhez, amelynek ugyanaz a  kezelőpanelje van. A felső részen ADF-szkenner található, amely kissé hasonlít a HP DeskJet Plus 4120-hoz. A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 multifunkciós készülék minden modellből elsajátított valamit, és nagyon jól néz ki. A nyomtató kompakt méretekkel és nagyon jó ergonómiával rendelkezik. A kezelőszervekhez való hozzáférés kényelmes. A helyi vezérlőpult háttérvilágítású gombokkal rendelkezik, amelyek szükség szerint világítanak. A dokumentumadagolónak van egy összecsukható támasztórúdja, amely nem foglal helyet a síkágyas lapolvasó fedelén, amikor nincs rá szükség. Amikor kinyitja a készülék egyik részét, hozzáférhet a multifunkciós készülék által használt 2 tintapatronhoz. A papírkimenetet egy szép háttérvilágítású rés oldja meg. Az eszköz alján bemeneti adagolótálca van a papírbevitelhez, amely használatkor kihúzható. Ennek az univerzális nyomtatónak a kellemes benyomását,a kompakt és stílusos kialakításnak köszönhetően, kiegészíti a minőségi gyári kivitelezés és a felhasznált szilárd műanyagok. Itt is meg kell említenünk, hogy ez a modell 20% -ban újrahasznosított anyagot használ fel gyártása során.

All-in-One funkciók

A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 egy sokoldalú többfunkciós nyomtató, amely teljes funkcionalitású nyomtatási, másolási és szkennelési lehetőségeket kínál egyetlen eszközön. A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a felhasználó közvetlenül mobileszközről adhatja meg a nyomtatási feladatokat. Szerezzen több intelligens funkciót a HP Smart alkalmazás segítségével. Wi-Fi kapcsolattal két sávban mozoghat, 2,4 GHz és 5 GHz között. A kettős Wi-Fi támogatás mellett a készülék önjavító funkcióval is rendelkezik az átviteli veszteség minimalizálása érdekében. Racionalizálhatja a nyomtatási feladatokat az automatikus kétoldalas nyomtatás és az automatikus dokumentumadagoló használatával.

Nyomtatási sebesség és minőség

A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 multifunkciós eszköz tintasugaras technológiával nyomtat 4800 x 1200 Dpi felbontással. Az első oldal kinyomtatásának ideje körülbelül 18 másodperc. 10 oldalt képes nyomtatni A4-es formátumban fekete-fehér módban vagy 7 színes oldalt. A bemeneti adagolótálca 100 papírlap kapacitású, a kimenetié pedig 25 papírlap. A nyomtató olyan felhasználók számára alkalmas, akik havonta körülbelül 100–400 oldalt nyomtatnak. Az eszköz maximális terhelése 1000 oldal nyomtatása havonta. A szöveges dokumentumok fekete-fehér nyomtatása kiváló minőségű. A szöveg éles és nagyon jól olvasható. Teljes oldalas színes képek vagy fényképek nyomtatásakor ez sokkal rosszabb. De ez a modell nem is elsősorban fotográfusok számára készült, és az átlagfelhasználók számára teljesíteni fogja azt, amire a nyomtatót szánták. A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 támogatja a szegély nélküli nyomtatást is.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- kellemes, stílusos kialakítás

- All-in-one multifunkcionalitás

- kiváló minőségű színes és fekete-fehér nyomtatás

- jó csatlakozás

- automatikus kétoldalas nyomtatás és ADF

- kétsávos Wi-Fi kapcsolat önjavító funkcióval

- nyomtatás és faxolás mobil eszközökről

- egyszerű kezelés

- intelligens kontextus vezérlőpanel

- lehetőség egy tintapatronnal nyomtatni

- kompakt méretek

- az ár

 

A nyomtató hátrányai

- még mindig hiányzik az alternatív töltések támogatása

 

Nyomtatópatronok

Két tintapatron kerül a nyomtatóba. A HP 653 jelölésű 360 oldalas, 6 ml kapacitású fekete patron és egy közös HP 653 háromszínű patron, 200 oldalas kapacitással és 5 ml-es térfogattal. A nyomtatás költségei az otthoni tintasugaras nyomtatók átlagos árában mozognak, és természetesen nem teszi tönkre az átlagfelhasználót. Kár, hogy ehhez a modellhez még nem állnak rendelkezésre alternatív, kompatibilis patronok.

Értékelés

100 eurós árszint mellett, az eladók kínálatában meglehetősen sok érdekes tintasugaras nyomtatót talál. A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 All-in-One kissé felül van ezen az áron, de van mit kínálnia a felhasználónak. Vonzó, stílusos kialakításával, kompakt méreteivel, kiváló csatlakoztathatóságával és kényelmes működésével lenyűgözhet. A fekete-fehér és színes nyomtatás minősége nagyon jó, a készülék megbízhatóan és viszonylag gyorsan működik. Az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkenthetők a nyomtatási költségek. Pozitívum, hogy egy patronnal nyomtathat. Minden bizonnyal tetszetős lenne, ha egy ilyen modern kivitelű nyomtatóban már a patronok helyett integrált tartályrendszer lenne a tinta újratöltésére, de ez máris növelné az árat, ami sok felhasználót vissza riasztana. Mindenesetre nagyon érdekes eszközről van szó.