Irodaszerek

A HP LaserJet Pro M12a / HP LaserJet Pro M12w nyomtatók tesztelése

Megfizethető lézernyomtatók a mobil eszközökről történő vezérlés támogatásával

Tavaly, év végén a HP bemutatta a HP LaserJet Pro M12 nyomtatók új sorozatát. Ezek olyan új gyors nyomtatók, amelyek megfelelnek a fogyasztók jelenlegi igényeinek, amelyek főként a gyors nyomtatás és

 

Rövid jellemzők

lézernyomtató/ fekete-fehér/ USB, LAN, Wifi, Wifi Direct

 

Nyomtatók, amelyek megfelelnek a mai felhasználók igényeinek

Ma minden eddiginél jobban a munka termelékenységére helyezik a hangsúlyt. És pontosan e mellett döntött a HP ezzel az új nyomtatósorozattal. Minden feladatot gyorsan, hatékonyan és eredményesen kell elvégezni a munkahelyi környezetben. A HP LaserJet Pro M12 nyomtatók mindezt magukkal hozzák. Lehetővé teszik a távmunkát, ill. „menet közben" a mobiltelefonról történő közvetlen nyomtatás támogatásával, a HP ePrint technológiával. A nyomtatók támogatják az Apple AirPrint szolgáltatást is. Tehát közvetlenül a mobiltelefonról, táblagépről vagy laptopról is nyomtathat, ha a Wifi Direct funkcióval csatlakozik a nyomtatóhoz, anélkül, hogy csatlakoznia kellene a vállalati hálózathoz.

Osztályának legerősebb nyomtatói

A HP LaserJet Pro M12 fekete-fehér nyomtatók hatékonyak és környezetbarátiak. Időt takarítanak meg, mert a nyomtatási teljesítményük akár 15-20% -kal gyorsabb, mint az ebben a kategóriában szereplő többi nyomtató teljesítménye. Gyors nyomtatásuk energiát takarít meg, nyomtatott oldalanként akár 5-10% -ot is, ami tovább csökkenti az általános nyomtatási költségeket. A HP Auto-On / Auto-Off technológiájának használatával energiát takaríthat meg. Beállíthatja a nyomtatókat, hogy automatikusan bekapcsoljanak a nap és az aktivitás alapján, és kikapcsoljanak, ha elérkezik egy bizonyos hőmérséklet vagy idő.

A HP LaserJet Pro M12 eszközök szintén nagyon megfizethetőek. Ezeknek a lézereszközöknek az ára 95 euró alatt van, és olyan minőséget kap érte, amely méltó a HP márkához.

Kompakt kialakításukkal a HP LaserJet Pro M12a és a HP LaserJet Pro M12w nyomtatók ideálisak otthoni és kis irodai használatra. Tiszta, fehér kivitelben készülnek. 5,6 kg súlyú, nyugodtan elhelyezheti őket az íróasztalán is.

Ezekkel a lézernyomtatókkal nyomtatott szöveg röviden, nagyon éles és világos, ahogy azt a HP ügyfelek már megszokták. A nyomtató csak egyoldalas nyomtatást engedélyez. Megbízható nyomtatók, ajánlott nyomtatási kapacitásuk akár havi 1000 oldal. Az egyszerű szövegek nyomtatási sebessége akár 18 oldal / perc.

Az eszköz rendelkezik 150 papírlap kapacitású adagolótálcával is. Többféle méretben nyomtathat A4-es, A5-ös, A6-os, B5-ös formátumban képeslapokra,  és borítékokra is.

Nyomtatópatronok a HP LaserJet Pro M12 modellekhez

A Tonerdepot.hu e-üzletünkben talál HP lézer tonereket is a HP LaserJet Pro M12a vagy a HP LaserJet Pro M12w nyomtatóhoz. Válasszon az eredeti HP, alternatív vagy prémium tonerek széles választékából. Alternatív tonereink megvásárlásával garantáljuk Önnek a nyomtatást az eredeti tonerek szintjén.

 

Festékkazetta a HP LaserJet Pro M12a vagy a HP LaserJet Pro M12w nyomtatóhoz:

HP CF279A (79A) toner, fekete,eredeti 

HP CF279A (79A) toner, fekete, alternatív

HP CF279A (79A) toner, dupla csomagolású, fekete, alternatív

HP CF279A (79A) toner, öt csomagolású, fekete, alternatív TonerDepot festékkazetta a HP CF279A (79A)-hez, fekete TonerDepot festékkazetta a HP CF279A (79A)-hez, dupla csomagolású, fekete

TonerDepot festékkazetta HP CF279A (79A)-hez, öt csomagolású, fekete