Irodaszerek

Áttekintés: Canon PIXMA MG5750 és MG5751

Minőségi fotónyomtatók otthoni használatra

Rövid jellemzők:tintasugaras fotónyomtató/ többfunkciós eszköz/ WiFi, WiFi Direct, Apple AirPrint, Google Cloud Print

All-in-One otthoni tintasugaras nyomtató

A Canon PIXMA MG5750 a mindennapi otthoni használatra tervezett multifunkciós tintasugaras készülékek legújabb modellje. Ez egy univerzális nyomtató, amelyet kis és közepes terhelésre készítenek. Ugyanakkor kiváló minőségű fotónyomtató, amely professzionális fotókat nyomtat, kényelmesen otthonában. A Canon PIXMA MG5750 egy kompakt, modern kialakítású készülék, kiváló minőségű fekete műanyagból. A készülék fehér változata a Canon PIXMA MG5751 megnevezés alatt található.

Ezek az eszközök mindent megadnak az otthoni használatra. Az MG5700 modellsor a multifunkciós készülékek beolvasási, másolási és automatikus kétoldalas nyomtatási képességekkel rendelkeznek. Ez nagy pozitívum, mert általában csak a drágább készülékek  rendelkeznek ezekkel a funkciókkal. Ezekben az eszközökben azonban nincs faxolási lehetőség.

Minőségi fotónyomtató

A Canon PIXMA MG5750 fotónyomtató kiváló minőségű szegély nélküli fényképeket nyomtat éles részletekkel és élénk színekkel. A nyomtatási felbontás 4800 dpi, ennek köszönhetően ez a tintasugaras nyomtató kiváló eredményeket ér el. A fejlett PIXMA Cloud Link funkcióval azonnal kinyomtathatja fényképeit olyan közösségi hálózatokról, mint a Facebook, az Instagram és a Flickr. Ez manapság nagyon kellemes hozzáadott érték.

Jó teljesítmény, könnyű kezelés

Az automatikus bekapcsolási funkcióval a nyomtató azonnal készen áll a cselekvésre. A készülék könnyen kezelhető színes kijelzővel, amelynek átmérője 62 mm. Gombok vannak körülötte, amelyekkel könnyedén kiválaszthatja a kívánt funkciókat, megtekintheti a kép előnézeteit, vagy hozzáférhet a felhőszolgáltatásokhoz. A kezelőszervek nagyon intuitívak.

A készülék súlya körülbelül 6 kg, így könnyű kezelést biztosít. Tartalmaz egy 100 lapos adagolótálcát is, amely a készülék elején található.

Mindkét nyomtató teljesítménye szintén kielégítő. A fekete-fehér szöveg nyomtatási sebessége 12,6 oldal / perc. A színes nyomtatási sebesség 9 oldal / perc. 10x15 színes fotót körülbelül 41 másodperc alatt kinyomtathat.

Kényelmes vezeték nélküli használat

A Canon PIXMA MG5750 és MG5751 nyomtatók modern vezeték nélküli technológiával vannak felszerelve. Miután csatlakozott egy vezeték nélküli hálózathoz, ez a készülék hálózati nyomtatóként használható. A WiFi Direct és a Canon PRINT segítségével azonnal nyomtathat okostelefonjáról vagy táblagépéről, és szkennelhet ezekre a mobileszközökre. Ezt az eszközt távolról is használhatja anélkül, hogy kábeleket kellene vezetnie a helyiségen keresztül, hogy a számítógépét minden alkalommal csatlakoztassa a nyomtatóhoz. Az eszközök támogatják a felhőnyomtatást, beleértve a Google Drive-ot, és a felhőszkennelést.

Előnyös nyomtatópatronok

Ezeknek az eszközöknek öt különálló tintapatronja van, ami nagyon költséghatékony. Mindig csak azt a patront cserélje ki, amelynek a töltete már elfogyott. Még többet takaríthat meg, ha olyan XL utántöltéseket használ, amelyek nagyobb kapacitásúak.

Az automatikus kétoldalas nyomtatási funkciónak köszönhetően, vagy két oldal nyomtatásával egy papírra, ill. 4 oldal nyomtatásával kétoldalasan egy papírlapra, újabb költségeket takaríthat meg a papír jobb kihasználtságával.

E-boltunkban megtalálhatja a Canon PIXMA MG5750 és Canon PIXMA MG5751 nyomtatókhoz használt patronokat is:

TonerDepot tintapatron a Canon PGI-570PGBK XL-hez, fekete

TonerDepot tintapatron a Canon CLI-571BK XL-hez, fekete

TonerDepot tintapatron a Canon CLI-571C XL-hez, cián

TonerDepot tintapatron a Canon CLI-571M XL-hez, bíborvörös

TonerDepot tintapatron a Canon CLI-571Y XL-hez, sárga