Áttekintés: HP LaserJet Pro MFP M26nw


Minőségi és hozzáférhető lézernyomtató alacsony üzemeltetési költségekkel

Rövid jellemzők: Többfunkciós nyomtató / fekete-fehér nyomtatás / A4 / LAN, USB, wifi / kézi duplex nyomtatás /

A HP LaserJet Pro MFP M26nw egy többfunkciós lézernyomtató, hozzáadott másolási és beolvasási képességekkel. Megbízható nyomtatóról van szó, kompakt kivitelben, minőségi eredménnyel. Ráadásul örömmel töltheti el, hogy ez a HP egyik legolcsóbb kompakt multifunkciós készüléke.

Gyors és kiváló minőségű nyomtatás

Profi eredményeket érhet el alacsony áron ezzel a nyomtatóval. A HP LaserJet Pro MFP M26nw üzemeltetési költségei a legalacsonyabbak közé tartoznak a HP All-in-One kategóriában. A nyomatok magas szinten vannak, éles betűkkel és élénk fekete szöveggel.

Nyomtatási felbontás akár 600 x 600 dpi. Legfeljebb 19 oldal / perc a nyomtatási sebesség. A maximális ajánlott havi nyomtatási mennyiség 5000 oldal. A vezérlést egy gombokkal ellátott vezérlőpult és egy egyszerű kétsoros kijelző biztosítja. Így gyorsan beállíthatja a szükséges feladatokat.

A készülék hátránya, hogy nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást. Ez a funkció valószínűleg drágább eszközök számára van fenntartva. A duplex nyomtatás csak manuálisan lehetséges, azaz a papírlapok kézi forgatásával.

Stílusos, kompakt kialakítás

A készülék súlya 8 kg, amely lehetővé teszi a készülék rugalmas kezelését. A méretek 42 x 26,6 cm x 25,4 cm, tehát nem sok helyet foglal el. Könnyedén elhelyezheti a nyomtatót az asztalán, különösen értékelni fogja, ha nincs túl nagy munkaterülete. A kompakt kialakítás azonban nem rontja a nyomtató hatékonyságát. A HP LaserJet Pro MFP M26nw 150 lapos bemeneti és 100 lapos kimeneti tálcát tartalmaz. A maximálisan támogatott nyomtatási méret A4. Lehetővé teszi boríték és képeslap formátumban történő nyomtatást is. Támogatja a klasszikus irodai papírra, borítékokra, fóliákra, címkékre és képeslapokra történő nyomtatást. A nyomtatót már a dobozból való kicsomagolás után is használhatja, mivel az előre telepített eredeti HP LaserJet festéket tartalmaz, amely a legjobb és legélesebb nyomtatási eredményt nyújtja. A készülék azonnal készen áll az Ön munkaigényének kielégítésére.

Csatlakozási lehetőségek

A HP LaserJet MFP M26nw csatlakozási lehetőségei nagy rugalmasságot biztosítanak. A készülék támogatja a vezetékes nagysebességű USB 2.0 és a nagysebességű LAN-csatlakoztatást, valamint a vezeték nélküli csatlakoztatást. Könnyen nyomtathat Android mobileszközökről (4.4-es és újabb verzió) vagy a Google Chrome-ról. A HP ePrint segítségével közvetlenül nyomtathat mobiltelefonjáról, vagy küldhet egy e-mailt közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról. Az e-mailbe szkennelés szintén hasznos funkció.

HP lézer tonerek

E-üzletünkben talál HP LaserJet Pro M26nw nyomtatóhoz használt HP lézer tonereket is. Válasszon az eredeti, alternatív vagy prémium HP tonerek kínálatából:

 

HP CF279A (79A) toner, fekete, alternatív

TonerDepot festékkazetta a HP CF279A (79A)-hoz, fekete, prémium

HP CF279A (79A) toner, dupla csomagolású, fekete, alternatív TonerDepot festékkazetta a HP CF279A (79A)-hez, dual pack, fekete, prémium

HP CF279A (79A) toner, fekete, eredeti

HP CF279A (79A) toner, öt csomag, fekete, alternatív

TonerDepot festékkazetta a HP CF279A (79A)-hez, öt csomag, fekete, prémium

Infoline (HÉ-PÉ: 8:00-15:30)