Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Az új Canon Colorado M sorozatú moduláris roll-to-roll nyomtató

A Canon vállalat bevezette az új Colorado M sorozatú nyomtatót. Ez az első nagy formátumú roll-to-roll grafikus nyomtatóplatform, amely a sebességkonfiguráció és a médiakezelés tekintetében moduláris felépítésű. Eddig ez a leggyorsabb és legproduktívabb megoldás ebben a szegmensben a piacon, speciális effektusok és fehér tintával történő nyomtatási lehetőséggel.

 

Az 1,6 m-es roll-to-roll technológiás modell megőrzi a Canon Colorado sorozat ipari minőségét, és az egyes grafikus szolgáltatók igényei szerint konfigurálható. A nyomtató a cég növekedésével együtt növekedhet az egyszerű frissítés lehetőségének köszönhetően.

Az M sorozatú készülékek, a Colorado M3 (29 m²/ó kiváló minőségű nyomtatási sebesség és 111 m²/ó maximális nyomtatási sebesség) és az M5 (40 m²/ó, 159 m²/ó) változtathatóak, és választható kimeneti sebességet kínálnak. a sebesség átmeneti növelése a nagyobb volumenű termelés igényeinek kielégítésére vagy az egyik sebességről a másikra való állandó átállásra. Ez egy jövőorientált megoldás. Mindkét nyomtató könnyen frissíthető.

Az új fehértinta Canon UVgel  bevezetésével jelentősen kibővíti a felhasználók által létrehozható alkalmazások spektrumát. A fehér UVgel tinta maximalizálja a technológia előnyeinek kihasználását a prémium grafikai és dekorációs alkalmazások teljes spektrumában, például ablakgrafikák, címkék és tapéták esetében. Ennek az innovációnak és a kezelést megkönnyítő új médiaérzékelő szenzortechnológiának köszönhetően a Colorado M sorozat felhasználói kibővíthetik a megszokott termékkínálatot és nyomtathatnak erősen strukturált, átlátszó, színes, fényvisszaverő és mágneses anyagokra.

 

 

A Canon UVgel gél tinta eredeti összetétele lehetővé teszi a nagy optikai sűrűségű és átlátszatlan képek gyors létrehozását fehér tintával, kevesebb lépésben, mint a hagyományos nyomtatási technológiákkal. A nyomat hosszú ideig megőrzi eredeti fehérségét. Az UVgél specifikus tulajdonságai emellett számos gyártási, fúvókatisztítási és karbantartási problémát is kiküszöbölnek, amelyek általában a fehér tinta használatával járnak. Sima és hibamentes nyomtatást kínálnak, minimalizálják a tintafogyasztást és a pazarlást, valamint maximalizálják a termelékenységet.

A nyomtatási szolgáltatók a Colorado M sorozatú nyomtatók egyedi FLXfinish+ technológiájával rendelkező változatot is választhatják, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon a CMYK nyomathoz matt, fényes vagy vegyes felületet válasszunk. Ez anélkül történik, hogy további lakkot tartalmazó színcsatornát kellene hozzáadni.

A nagy volumenű felhasználók automatizálhatják a nyomtatási folyamatot az UVgel Print Factory vagy az UVgel Wallpaper Factory konfigurációval, amely zökkenőmentesen integrálja a Colorado M-sorozatú nyomtatót a vágással, visszatekeréssel, ragasztással vagy lapköteggel. Évente több mint 50 000 m² nyomtatási mennyiséget tesznek lehetővé, minimális kezelési idővel.

 

 

Az UVgel tintával ellátott Colorado nyomtatók bevezetésük óta magasra tették a mércét a sebesség, a minőség és az általános termelékenység terén. A mai nagy formátumú grafikai szolgáltatók azonban már nem csak ezeket az alapvető teljesítménykritériumokat nézik, hanem bölcsen és környezetbarát módon szeretnének befektetni a nyomtatási megoldásokba, hogy együtt fejlődhessenek, és segítsenek nekik olyan jövedelmező, kreatív alkalmazásokat és termékeket létrehozni, amelyek segítségével bejutnak a növekvő piacokra. A modularitásnak és az új, könnyen karbantartható fehér tinta-képességnek köszönhetően az új Colorado M sorozat megbízható hajtóerő, amely segíti a vállalkozásokat a gyártási kapacitások bővítésében és az ötletek megvalósításában – mondta Jennifer Kolloczek, a Canon Európa termelési nyomtatás európai tervezési, marketing- és innovációs igazgatója. 

A Canon UVgel tinta éles rajzot és egyenletes színeket garantál. Gyors száradása azonnali vágást és befejezést tesz lehetővé, kivételes tartóssága pedig szükségtelenné teszi a laminálást. A korábbi Colorado modellekhez hasonlóan a további fejlesztésekkel ellátott M sorozatot úgy tervezték, hogy kezelje több régebbi tekercsről tekercsre cserélhető nyomtató terhelését. Folyamatos megbízhatóságot, ipari minőséget és felügyelet nélküli nyomtatást kínál minimális kezelői beavatkozással. Az új Colorado M sorozatú nyomtatókat a PRISMAguide XL szoftver támogatja, amely lehetővé teszi a nyomtatási feladatok egyszerű és hatékony előkészítését erőfeszítés nélkül, egyenletesen magas minőségben.

Más tintatechnológiákhoz, például a latexhez vagy az öko-oldószeres tintákhoz képest az UVgel technológia akár 40%-kal kevesebb tintát használ az azonos képminőség és színintenzitás mellett. Az energiatakarékos LED-es térhálósító rendszer alacsony fűtési hőmérséklettel és "azonnali bekapcsolással" csökkenti az energiafogyasztást más technológiákhoz képest, és lehetővé teszi a kiváló minőségű, hőérzékeny anyagokra történő nyomtatást. Ez fontos a nagy értékű termékek, például a falburkolatok piacán. Ráadásul az UVgel technológiával a vásárlók felületkezelés nélkül is nyomtathatnak környezetbarát anyagokra, például PVC-mentes és papíralapú hordozókra.

A nagy robusztusságnak és méretstabilitásnak köszönhetően az UVgel technológiát alkalmazó nyomatok kivételesen jó tulajdonságokkal rendelkeznek a mechanikai és vegyi ellenálló képesség tekintetében. Hosszabb ideig kitart, és a Colorado nyomtatóval nyomtatott legtöbb alkalmazás nem igényel laminálást. A laminálási idő- és költségmegtakarítás gazdasági előnyei mellett az egyszerűbb eljárás szükségtelenné teszi további műanyagréteg alkalmazását.

Modularitása révén az M sorozat fenntarthatóbb megoldást jelent, hiszen a felhasználók vállalkozásuk igényei szerint növelhetik a nyomtatási sebességet és bővíthetik a nyomtató képességeit anélkül, hogy az alapvető nyomtatóberendezéseken kellene változtatni. Kényelmes lehetőség is van az ideiglenes licenc használatával történő frissítésre a sebesség növelése érdekében csúcsidény esetén.

A Colorado M sorozatot úgy tervezték, hogy csökkentse a teljes birtoklási költséget és felgyorsítsa a befektetés megtérülését. És mindez a kategória alacsony működési költségeinek, a nagy értékű alkalmazások előállításának képességének és az egyedi moduláris frissítési lehetőségeknek köszönhető.