Irodaszerek

Brother DCP-T220

Az Inkbenefit plus T200 sorozatú tintasugaras tintatartály-rendszerrel ellátott nyomtatók nemcsak kompakt kialakítást biztosítanak, hanem felhasználóbarát környezetet is a háztartások és kis irodák számára. Ez a modellsor számos előnyt nyújt. A tintatartály-rendszer egyszerű utántöltésével nagy kapacitású tintapalackok segítségével. Gyors, kiváló minőségű nyomatokkal fekete-fehér és színes módban, valamint stabil, robusztus kialakítással jó ergonómiával.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: kis iroda

Nyomtató interfész: USB

Funkciók nyomtató / többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás / másolás / szkennelés

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen (kézi)

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 435 mm

Mélység: 359 mm

Magasság: 159 mm

Tömeg: 6,4 kg

 

Minimalista dizájn kompakt méretben

Ez a modell minimalista stílusban készült. A műanyagok fekete színű matt felülete nem tűnik eredetinek, de összességében kellemes megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A felső rész egy vékony burkolathoz tartozik, amely alatt a síkágyas szkenner rejtőzik. A bal felső rész egy kis vezérlőpanel számára van fenntartva. Van rajta néhány alapvető kezelőgomb. Az elülső rész a papírbemeneti (eltávolítható) tálcához és a papírkimeneti tálcához tartozik. Az elülső rész jobb oldalán egy integrált tartály található négy különálló rekeszzel a tinták részére.  A gyári feldolgozás jó minőségű és a felhasznált műanyagok kellően erősek. A készülék kompakt mérete előnyt jelent, ha kisebb hely van az íróasztalon vagy polcon.

 

3 az 1-ben funkciók

Ha teljes értékű nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókra van szüksége egyetlen univerzális készülékben, ez a modell az egyik jelölt erre a célra. A Brother DCP-T220 multifunkciós készülék fő előnyei az egyszerű kezelés és az alacsony nyomtatási költségek a tintatartály-rendszernek köszönhetően. A csatlakozást sajnos csak az USB 2.0 interfész jelenti, az USB-kábel PC-hez vagy laptophoz való csatlakoztatásával. Az egyszerű kezelhetőségű multifunkciós készülék minden alapvető funkciót ellát, de semmi extrára ne számítson. A kétoldalas nyomtatás csak manuálisan lehetséges. Az alapfunkciókkal rendelkező tartályos univerzális nyomtató árát tekintve ez egy nagyon jó választás.

Nyomtatási sebesség és minőség

A Brother DCP-T220 tintasugaras nyomtató színes módban 6000 x 1200 dpi nyomtatási felbontással nyomtat maximum A4-es papírra. Percenként 16 oldalt tud nyomtatni monokróm módban és 9 oldalt színesben. Az első nyomat kimeneti ideje kevesebb, mint 10 másodperc. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 1000 lap. A papíradagoló tálca kapacitása 150 papírlap, a kimeneté pedig 50 nyomat. A nyomtatási minőség nagyon jó szinten van, nagyon élénk színekkel.

 

A nyomtató előnyei

- kellemes kialakítás

- kompakt méret

- 3 az 1-ben funkciók (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- színes nyomtatás

- alacsony nyomtatási költségek

- kényelmes tinta utántöltés a tintatartályokba

- kivehető papíradagoló tálca

 

A nyomtató hátrányai

- alapvető csatlakozás USB-kábellel

- kétoldalas nyomtatás csak manuálisan

 

Utántöltések a nyomtatóhoz

A nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat, négy különálló tintával. Ezeket az integrált tintatartály-rendszer különálló tartályaiba töltik fel a palackozott tinták segítségével. Az utántöltés egyszerű folyamat, a tinták hozama  pedig nagyon jó. A Brother BT-D60BK jelölésű fekete tinta 5%-os lefedettség mellett 7500 oldal kapacitással bír. A Brother BT-5000C/ M/ Y jelölésű színes tinták (cián, bíbor, sárga)  kapacitása hozzávetőlegesen 5000 oldal lesz. A palackozott tinták ára jóval alacsonyabb a nyomtatópatronok árához képest, és a nyomtatási költségek is nagyon kedvezőek. Csökkentheti ezeket még azáltal is, ha alternatív utántöltéseket vásárol, ami csökkenti a nyomatok költségeit.

 

 

Következtetés

A Brother DCP T220 Inkjet multifunkciós készülék azok számára készült, akik univerzális színes nyomtatót keresnek. Ez a modell alacsony költségű nyomtatást  nyújt és könnyen használható. A nyomtató több operációs rendszerrel kompatibilis, és kompakt méretének köszönhetően hordozható is. Mindent tartalmaz, amit elvárhat egy kis színes nyomtatótól elérhető áron. A nagy volumenű nyomtatás alacsony költsége, a kiváló összeszerelési minőség és a kiváló nyomtatási minőség a fő előnyök. Használhatja színes nyomatok nyomtatására, de normál fekete-fehér szkennelésre és másolásra is. Így végezetül mindent megkap, amit egy kicsi és kompakt nyomtatótól elvárhat, amelynek rendkívül kedvező ára van és megbízható alapfunkciókat kínál.