Irodaszerek

Brother DCP-T420W

Ha jó teljesítmény- és árarányú univerzális nyomtatót keres otthonába vagy kis irodájába, akkor a Brother DCP-T420W modellt is érdemes megjegyezni. A kompakt méretű eszköz  színes nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókat tartalmaz. A vezeték nélküli kapcsolat beállításának támogatása mellett egyetlen eszköz szolgálja ki az összes nyomtatási feladatot.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes Céges/háztartási felhasználás: háztartás, kisiroda, Home Office

Nyomtató interfész: USB/Wi-Fi Direct

Mobil csatlakozás: Brother iPrint&Scan Mobile, Brother Print Service Plugin, Mopria

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem

Kijelző: nem

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 435 mm

Mélység: 359 mm

Magasság: 159 mm

Tömeg: 6,4 kg

Minimalista kialakítás

A Brother DCP-T420W egyszerű kialakításával és praktikus ergonómiájával illeszkedik a modellkínálatba. A felső rész egy vékony fedelű lapos szkennerhez tartozik. A bal oldalon egy vezérlőpulttal ellátott tér található, amely öt gyorsgombot és két állapotjelző LED-et tartalmaz. Ami az irányítást illeti, mást nem talál. A készülék nem rendelkezik kijelzővel. A jobb első oldalon egy integrált tartályrendszer található négy különálló tintatartállyal. Az adagolótálca elöl, az alsó részben található. Kihúzás után 150 papírlapot helyezhet a tálcába. Az opcionális hordozókhoz hátsó adagoló található. Fölötte 50 lap kapacitású kihúzható rúd található a nyomtatáshoz. A nyomtató hátulján csatlakozók találhatók az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz és az USB-kábelhez. A gyári feldolgozás nagyon jó minőséget ér el és a vékonyabb műanyag ellenére a készülék stabil és megbízhatóan működik. Klasszikus fekete dizájnnal, minimalista dizájnnal, az otthon bármely modern irodájába vagy munkasarkába illeszkedik.

 

Brother

3 az 1-ben funkciók

Mivel egy többfunkciós készülékről van szó, amely 3 funkciót kínál 1 készülékben, így nem csak színes és fekete-fehér nyomtatásra, hanem másolásra és szkennelésre is használható. Csak csatlakoztassa a nyomtatót egy számítógéphez vagy laptophoz USB-kábellel, vagy állítsa be Wi-Fi Direct vezeték nélküli kapcsolatra. A Brother iPrint&Scan alkalmazást is használhatja mobileszközről történő nyomtatáshoz. Az egyszerű beállítás, a kényelmes kezelés és a kiváló minőségű nyomtatás alacsony költséggel a nyomtató fő előnyei.

Nyomtatási sebesség és minőség

A Brother DCP-T420W nyomtató 1200 x 1800 Dpi felbontással nyomtat, és 1200 x 2400 Dpi felbontással szkennel. Percenként 16 oldalt nyomtat monokróm módban vagy 9 oldalt színesben A4-es formátumban. Az első oldal kinyomtatása körülbelül 6,5 másodpercet vesz igénybe. A maximális havi leterhelés 2500 oldal.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méretek

- ergonómia

- nyomtatási minőség

- 3 az 1-ben többfunkciós (nyomtatás, másolás, szkennelés)

- tintatartály - rendszer

- vezeték nélküli kapcsolat támogatása

- teljesítmény/ár arány

 

A nyomtató hátrányai

- nem támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást

- nincs LCD kijelzője 

Nyomtatópatronok

Négy tinta kerül ebbe a modellbe, amelyeket a tartályrendszer külön tartályaiba palackok segítségével töltenek fel. A Brother BTD60BK fekete tinta kapacitása akár 6500 oldal is lehet 5%-os nyomtatási lefedettség mellett. A Brother BT-5000C/M/Y színes tinták kapacitása 5000 oldal. Az előny a kényelmes utántöltés biztonságos rendszerrel és a megfizethető alternatív utántöltők.

 

Brother

Értékelés

 

A vezeték nélküli, színes többfunkciós eszköz ideális eszköz minden nyomtatási feladathoz. Az egyszerű vezérlésnek köszönhetően gyorsan nyomtathat, másolhat és szkennelhet. A patronok tartóssága kiváló, kis irodában vagy otthonban hosszú ideig tud majd újratöltés nélkül nyomtatni. Az adagolótálca kapacitása sem jelent problémát. Az egyetlen hátrány, amely eltántoríthat a vásárlástól, a kijelző és az automatikus kétoldalas nyomtatás hiánya. Ez manuálisan lehetséges a vezérlő segítségével. A nyomtató masszív felépítésű, és a vékonyabb műanyag ellenére stabil és megbízhatóan működik. A fő előny az alacsony költségek az olcsó tinták utántöltésére szolgáló tartályrendszernek köszönhetően.