Irodaszerek és iskola

Brother DCP-T525W

A kiváló 3 az 1-ben multifunkciós kompakt kialakítású Brother DCP-T525W modell minden háztartásban megfelelő, ahol több nyomtatásra van szükség. Alkalmas a távmunkára, és tökéletesen megbirkózik a nyomtatási feladatokkal egy több felhasználós kis irodában. Nemcsak a többfunkciós készülék funkciója, hanem a nagyobb mennyiségek alacsony költsége is a nyomtató fő előnye. Ezt a modellt a tartósság szem előtt tartásával tervezték, és számos funkcióval rendelkezik.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás cég/háztartás: háztartás, Home Office, kisiroda

Nyomtató interfész: USB/Wi-Fi

Mobil csatlakozás: Brother iPrint&Scan Mobile/ Apple AirPrint/ Brother Print Service Plugin/ Mopria

Funkciók nyomtató/többfunkciós: többfunkciós - nyomtatás/másolás/szkennelés

Maximális nyomtatási formátum: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem (csak kézi)

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 435 mm

Mélység: 233 mm

Magasság: 485 mm

Tömeg: 7,3 kg

Ergonomikus kialakítás 

A multifunkciós eszköz ergonomikusan elhelyezett kezelőelemekkel rendelkezik, ennek köszönhetően a vezérlés gyors és kényelmes. A készülék domináns eleme egy dönthető panel, egysoros kijelzővel és vezérlőgombokkal. A felső rész a síkágyas szkennerhez tartozik. Az előlapon egy vezérlőpanel, alatta pedig egy papírkimenet található. A jobb oldalon egy tintatartály-rendszer található különálló tintatartályokkal. Az alsó részben egy 150 lap befogadására alkalmas papíradagoló fiók található. A csatlakozók a hátoldalon találhatók. A készülék kompakt kialakítású, finoman lekerekített élekkel. A gyári kidolgozás nagyon jó szinten van, a műanyagok szilárdak. A belső szerkezet szilárd, és a nyomtató működés közben stabil.

 

3 az 1-ben funkciók 

Mivel többfunkciós eszközről van szó, három teljes értékű funkciót kínál számunkra egy készülékben. A nyomtatás mellett kiváló minőségű másolást és szkennelést biztosít.       A nyomtató USB-kábellel, vezeték nélküli Wi-Fi-kapcsolattal és mobileszközökről történő nyomtatással rendelkezik. Támogatja a nyomtatást Apple AirPrint, Mopria, Brother iPrint&Scan Mobile segítségével. Nem kell többé a nyomtató előtt állni a feladatok befejezésére várva. A Hi-Speed USB és Wi-Fi használatával útközben és mobiltelefonjáról is nyomtathat.

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató 600 x 1200 dpi felbontással nyomtat tintatechnológiával. Percenként 17 oldalt nyomtat monokróm módban és 9,5 oldalt színesben. Alkalmazások segítségével szerkesztheti nyomtatási feladatait. A nyomtatási minőség kiváló, a nyomtatás pedig éles a színes dokumentumok és fényképek valódi színvisszaadásával.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- ergonomikus kialakítás

- nyomtatási minőség és sebesség

- gazdag csatlakoztatás

- támogatja a vezeték nélküli nyomtatást és a mobileszközökről történő nyomtatást

- utántöltések tintatartály-rendszere

- alacsony nyomtatási költségek

- 3 az 1-ben funkciók

- egyszerű vezérlés

 

A nyomtató hátrányai

- LAN támogatás nélkül

- csak egysoros kijelző

Nyomtatópatronok

A CMYK színes tinták külön tartályokba kerülnek a nyomtatóba. A Brother BT-D60BK, BT-500C, BT-500M ÉS BT-T500Y címkével ellátott eredeti palackos patronok kapacitása 7500 oldal fekete tintánál és 5000 oldal színes tintánál.

 

A Brother DCP-T525W csomag 2 db fekete (7500 oldal kapacitású), 1 db ciánkék (5000), 1 db bíbor (5000) és 1 db sárga (5000) tintapalackot tartalmaz. A mellékelt nagy kapacitású tintákkal rendkívül alacsony nyomtatási költséggel nyomtathat.

Értékelés

Ezt a nyomtatómodellt a tartósság szem előtt tartásával tervezték, és számos funkcióval rendelkezik. Ezenkívül a tinta utántöltése hihetetlenül egyszerű. A nagy kapacitású patronok most egyszerűen és gyorsan megtölthetők tintapalackokkal. Csak helyezze be a palack nyakát a megfelelő tartályba, majd a kiürítés után vegye ki és zárja le a tartály fedelét. Minőségi nyomtatás fekete-fehér és színes módban is, nagyon jó sebesség és alacsony nyomtatási költségek jelentik ennek a készüléknek a fő előnyeit.