Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Brother DCP-T720DW

A tintatartállyal rendelkező tintasugaras multifunkciós készülékek népszerűek alacsony nyomtatási költségeik miatt. Egyre inkább lecserélik a lézernyomtatókat a kis vagy közepes méretű munkacsoportokban. A Brother DCP-T720DW modell olyan nyomtatók képviselője, amely kielégíti a kis irodák igényeit, de az olyan háztartásokét is, ahol nagyobb nyomtatási mennyiséget nyomtatnak. Az egyszeri tinta utántöltés elegendően magas kihasználtsága teszi ezt a modellt nemcsak gazdaságilag előnyössé, hanem hatékony 3 az 1-ben eszközzé is.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: tintasugaras színes

Felhasználás vállalat/ háztartás : kis munkacsoport/ háztartás

Nyomtató interfész: USB/ Wi-Fi

Mobil kapcsolat: AirPrint/ Google Cloud Print/ iPrint & Scan Mobile/ Mopria/ Brother Print

Funkciók nyomtató/ multifunkció: multifunkciós- nyomtatás/ másolás/ szkennelés

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 435 mm

Mélység: 380 mm

Magasság: 195 mm

Tömeg: 8,7 kg

 

Kompakt kialakítás

A Brother DCP-T720DW univerzális tintasugaras nyomtató kellemes kialakítású, és alkalmas kis irodákba és háztartásokba is. A készülék gyári feldolgozása nagyon jó szinten van, és a nyomtató megbízhatóan és stabilan működik üzemeltetés közben. A kialakítás nem terjedelmes, és kisebb alaprajzú. Így könnyen elhelyezhető bárhol az irodában vagy otthon. Egy kis kijelzőt tartalmaz, amely megkönnyíti a felhasználó számára a nyomtató funkcióinak a kezelését. Kár, hogy csak egy- soros. A tintatartály a nyomtató jobb oldalán van beépítve, ami nem növeli a térfogatot. Az általános megjelenés kompakt, és a felhasznált műanyagok erősek. A nyomtatónak 10 vezérlőgombja van, amelyek segítségével a felhasználó egyszerűen beállíthatja a különböző nyomtatófunkciókat a kiválasztott gomb egyetlen megnyomásával. Felül egy síkágyas lapolvasó és automatikus dokumentumadagoló található. Az előlapon található egy kezelőpanel információs kijelzővel és vezérlőgombokkal. A panel alatt egy papírkimeneti tálca, alatta pedig egy kihúzható fiókos papírbeviteli adagoló található. A teljes kialakítás kellemes a kompakt méreteinek köszönhetően.

 

3 az 1 -ben funkciók

Ez a modell egy univerzális eszköz nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókkal. A szabványos nyomtatási funkciókon kívül támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást és szkennelést, automatikus 20 lapos sablon adagoló támogatottsággal. A csatlakoztathatóságot a klasszikus USB-kábelen keresztül történő összekapcsolás képviseli a számítógéppel vagy laptoppal, de a vezeték nélküli kapcsolat lehetősége Wi-Fi-n és Wi-Fi Directen keresztül is. Nem hiányzik a támogatás a mobileszközökről történő nyomtatáshoz és a Brother iPrint & Scan Mobile, az AirPrint és a Mopria csatlakoztatásához. A nyomtató 128 Mb memóriával és 576 MHz -es processzorral rendelkezik.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A nyomtató tintasugaras technológiával nyomtat, akár 6000 x 1200 dpi nyomtatási felbontással, fekete -fehér és színes módban is. Fekete -fehérben 17, színesben 16,5 oldalt nyomtat percenként. Az első oldalt kevesebb, mint 6,5 másodperc alatt nyomtatja ki. A készüléket körülbelül 1000 oldalas ajánlott havi nyomtatási mennyiséghez tervezték. A bemeneti adagolótálca kapacitása 150 lap (standard) és 1 lap manuálisan. A papírkimeneti tálca pedig 50 nyomtatott lapot képes befogadni. A többfunkciós eszköz szegély nélkül nyomtat. Támogatja a nyomtatást A4, A5, A6, B5, C6 Dl papírra és fotópapírra. Maximum 1200 x 6000 dpi felbontással képes nyomtatni. A Brother DCP-T720DW modell szkennelést és másolást is tartalmaz, és mindkettőt képes kezelni 1200 dpi × 1200 dpi felbontással. Automatikus tisztító funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában gyakoribb. A nyomtatófej átlagos élettartama 3-5 év. A dokumentumok nyomtatási minősége kiváló. A grafikák és fényképek színes nyomtatása jól megválasztott papírokkal jónak tekinthető.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- kompakt kialakítás

- tintatartály-rendszer

- megbízható teljesítmény

- vezeték nélküli csatlakoztatás

- egyszerű kezelés

- automatikus kétoldalas nyomtatás

- automatikus dokumentumadagoló

- 3 az 1 -ben funkció

- alacsony nyomtatási költségek

 

 A nyomtató hátrányai

- kicsi, csak 1 soros kijelző

- valamivel nagyobb zajszint

- nem tartalmaz LAN kapcsolatot

 

Utántöltések a nyomtatóhoz

A többfunkciós eszköz a nyomtatáshoz integrált tintatartály-rendszert használ, négy különálló tartállyal. A Brother DCP-T720DW modell teljesítménye, nyomtatási minősége és tintaköltségei nagyon jó arányban vannak. A kiömlésálló tinta újratöltésének módszerét használja, ami sokkal egyszerűbbé teszi a felhasználó munkáját. A kihasználtság  7500 példány a fekete tintánál és 5000 példány minden színes patronnál, ami nagyon jó teljesítmény a tintasugaras nyomtatásnál. Az utántöltések a nyomtatóhoz a Brother BTD60BK jelöléssel a fekete tintánál és Brother BT500 C/ M/ Y jelöléssel ciánkék, bíbor és sárga tintánál vannak feliratozva.

 

 

Értékelés

Ha sokoldalú tintasugaras nyomtatót keres, amely jó minőségű nyomatokat és számos szolgáltatást kínál ebben az árkategóriában, akkor a Brother DCP-T720DW modell jó választás. Ha azonban a grafikus dokumentumok és fényképek kiváló minőségű nyomtatása az elsődleges, akkor ebben az árkategóriában más lehetőségeket kell keresnie. Ez a modell alkalmas inkább  a kis irodák számára, ahol többnyire dokumentumokat és a különféle üzleti prezentációkat nyomtatnak. A háztartásba is jó választás, ahol három teljes funkciót kaphat egy eszközben, vezeték nélküli csatlakoztatást és nyomtatást nagyon alacsony költségekkel.