Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Brother HL-L8250CDN kisvállalati nyomtató

Megbízható lézernyomtatót keres irodájába egy kis és közepes méretű munkacsoport számára, amely képes kezelni a legigényesebb munkaterheléseket is, és nem teszi tönkre anyagilag? Ebben az esetben a Brother HL-L8250CDN modellre hívjuk fel a figyelmét. Nagyon jól ötvözi a tisztességes teljesítményt, a kiváló minőségű nyomtatással, és továbbra is jó teljesítmény-ár arányról beszélhetünk. Ehhez még számítsuk hozzá a jó csatlakoztatást, a biztonsági funkciók használatának lehetőségét és a modern kialakítást . A 300 euró körüli áron ez egy nagyon érdekes eszköz.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: színes lézeres

Felhasználás vállalat/ háztartás: kisvállalkozás

Nyomtató interfész: USB/ LAN

Funkciók nyomtató/ többfunkció: nyomtató - nyomtatás/ duplex

Maximális nyomtatási méret: A4

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 410 mm

Mélység: 486 mm

Magasság: 313 mm: 21,9 kg

Tömeg: 21,9 kg

 

Formatervezés

Első pillantásra nemcsak a kompakt méretek, hanem a friss, modern formatervezés is megragadja a figyelmét. Ez a nyomtató bármely modern irodába jól beilleszkedik. Színes kivitelével és minimalista dizájnnal erre mindenképpen alkalmas és méreteinek köszönhetően kis helyen is elfér. Elülső része fekete, és a gyártó emblémája mellett csak az USB portot találja a felső részén, a bemeneti papíradagoló tálcát pedig alul. Bőséges kapacitása 250 papírlap. Ha ez nem elég, kibővítheti az opcionális alsó 500 lapos papírtálcával. Ez a kapacitás garantálja a nyomtatást a papír gyakori újratöltése nélkül. A készülék többi oldala világosszürke színű. Ez a kombináció frissnek és stílusosnak tűnik. A vezérlőgombok a nyomtató bal felső sarkában találhatók, egy kis kétsoros kijelzővel (16 karakter) és két LED diódával. A felső rész a papírkimenetre is fenn van tartva. Ez a modell a formatervezés szempontjából mindenképpen az egyik legérdekesebbek közé tartozik.

Funkciók

A Brother HL-L8250CDN által kínált szolgáltatások fontosak, és ezek nem hagyják cserben. A csatlakozást az USB kábel és az Ethernet LAN hálózathoz történő csatlakoztatásának lehetősége képviseli. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a többcélú (kézi) papíradagoló 50 lapra pozitív értékelést érdemel. A nyomtatási beállítások az alap- és a speciális beállításokban, valamint a nyomtatási profilokban találhatók. Az alapértelmezett beállítás lehetővé teszi, hogy kiválassza a papír méretét, típusát és több oldal nyomtatását egy lapra. Választhat 600 x 600 dpi vagy 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás között. A speciális beállításokban hozzáadhat vízjelet, fejlécet és láblécet, méretarányt, és választhat energiatakarékos módot. Üzleti nyomtatáshoz használhatja a távolsági nyomtatókezelési beállításokat egy webböngészőn vagy a BRAdmin segítségével. Viszont a nyomtatás biztonságát olyan beállításokkal biztosíthatja, ahol akár 100 felhasználó számára is szabályokat hozhat létre és kezelhet. Ide tartoznak a színes nyomtatás korlátozása vagy tiltása, PIN-nyomtatás, IP-szűrés és egyebek. Van festéktakarékos mód és alacsony energia fogyasztású mód.

Nyomtatási sebesség és minőség

Igényes munkahelyi telepítéseknél, ahol nagy hatékonyságra és magasabb fokú minőségre van szükség, ez a modell jól fog teljesíteni. Percenként 28 oldalt tud nyomtatni fekete-fehér és színes módban egyaránt, 2400 x 600 dpi maximális felbontással.  Az első oldalt a bemelegedés után kevesebb, mint 15 másodperc alatt ki tudja nyomtatni. Kétoldalas nyomtatás esetén ez 7 oldal / perc. Ezek az adatok a max. A4-es papírméretre vonatkoznak. A gyártó által ajánlott havi terhelés 500-3000 oldal. A maximális havi  terhelés 40 000 oldal. A 250 lapos adagolótálca, amely opcionálisan 500 lapos tálcával bővíthető, elégséges kapacitást kínál. Ezzel szemben a kimenet kapacitása 150 lap.

 

A nyomtató előnyei

 - minőségi gyári feldolgozás

- modern minimalista kialakítás

- kompakt méretek

- jó csatlakozás

- duplex (automatikus kétoldalas nyomtatás)

- nyomtatási sebesség

- színes nyomtatás

- nyomtatási minőség

- a biztonsági elemek lehetőségei

- az adagolótálca kapacitásának növelése (opcionális tálca)

- közvetlen nyomtatás a fényképezőgé pről (csatlakozás az elülső USB-porthoz)

- nagy kapacitású tonerek használatának lehetősége

 

A nyomtató hátrányai

- hiányzik a Wi-Fi támogatás

- kicsi, meglehetősen rosszul olvasható kijelző (csak felülről látható)

- a készülék kényelmetlen hordozásra (nincsenek rajta fogantyúk)

- a fotó nyomtatási minősége

 

Nyomtatópatronok

A Brother HL-L8250CDN lézernyomtatóhoz 4 lézerkazetta tartozik. Fekete, ciánkék, bíborvörös és sárga festékkkazetta Brother TN-321 jelöléssel, a fekete toner kapacitása  2500 oldal, a színes tonereké pedig 1500 oldal. Ennél a modellnél megéri a nagy kapacitású Brother TN-326 jelölésű (fekete, cián, bíbor, sárga) tonereket használni, amelyekkel 4000 oldalt nyomtathat a fekete festékkel és 3500 oldalt az egyes színes tonerekkel. Csökkentheti a nyomtatási költségeket alternatív tonerek használatával. Teljes mértékben kompatibilisek a Brother HL-L8250CDN készülékkel. Ehhez a modellhez a TonerDepot Premium - minőségi márkájú festékeket ajánljuk, amelyek több mint 80% -ot takarítanak meg Önnek.

Értékelés

A kisvállalkozások számára ez a modell megfelelő megoldást jelent. A nyomtatási minőség és a sebesség nagyon jó, és nagy kapacitású festékkel csökkentheti a nyomtatási költségeket. A biztonsági lehetőségek dicséretesek, csakúgy, mint az automatikus kétoldalas nyomtatás támogatása. Nagy előny az opcionális papírtálca a bemeneti kapacitás növelése érdekében. A kicsi, nem túl könnyen olvasható kijelző, amelyet csak felülről láthat, és a Wi-Fi hiánya kritikát érdemel.

Tipp az Ön számára

Ha hasonló nyomtatási megoldást keres ennek a modellnek az árában, amely rendelkezik Wi-Fi támogatással, akkor megnézheti a Brother HL-L8250CDW terméket, amely vezeték nélküli kapcsolatot is kínál. A kissé drágább Brother HL-L8360CDW nagyobb teljesítményű, az USB, LAN és Wi-Fi formájában megjelenített csatlakozási lehetőségekkel, automatikus kétoldalas nyomtatással és különösen egy nagy színes érintőképernyős LCD-kijelzővel van ellátva a nagyon kényelmes működés érdekében.