Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Brother MFC-J3930DW (Ink Benefit Professional)

Egy professzionális eszköz a vállalkozáshoz

A Brother MFC-J3930DW modell a Ink Benefit Professional modellcsaládhoz tartozik és a gyártó e sorozat zászlóshajójaként írja le. Ez egy színes multifunkciós készülék, gyors indítással, megbízható teljesítménnyel és magas nyomtatási minőséggel, akár A3 formátum nyomtatásának támogatásával. Nagy kapacitású újratöltéssel és elegendő papírbemeneti tálcával együtt ez egy kiváló eszköz. Használható ott, ahol nagy nyomtatási mennyiség és nagy munkaterhelés szükséges.

 

Rövid jellemzés

 Nyomtatási technológia: tintasugaras, színes

Felhasználás cég / háztartás: kis, közepes méretű vállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi / NFC

Mobil kapcsolat: AirPrint / Google Cloud Print / iPrint & Scan / Mopria / Brother Print

Funkciók nyomtató / többfunkció: többfunkció - nyomtatás / másolás / beolvasás / fax

Maximális nyomtatási formátum: A3

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 575 mm

Mélység: 477 mm

Magasság: 374 mm

Tömeg: 23,6 kg

 

Robusztus kialakítás és megbízható felépítés

Nagyobb mérete és súlya ellenére a készülék kellemes, ergonómikus kialakítású, jól elhelyezett kezelőpanellel. A papírkezelés szintén nagyon kiváló. A multifunkciós készülék kiváló minőségű gyári kivitelezéssel rendelkezik. A műanyagok erősek és a nyomtató stabil még nehéz igénybevétel esetén is. A felső rész a szkennerhez tartozik, amely egy automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik. Az elülső oldal közepén helyezkedik el a kezelőpanel. A jobb irányítás érdekében szögbe dönthető, és üresjáratban könnyen összecsukható . Színes, érintőképernyővel, vezérlőgombokkal és numerikus billentyűzettel rendelkezik. A panel mellett található egy gazda USB-port a közvetlen nyomtatásra USB-kulcsról, vagy egy kamera csatlakoztatására. A kezelőpanel alatt van egy papírkimeneti tálca és két papírbemeneti tálca.  A másik oldalon van egy nyitófedél, amely mögött vannak különálló tintapatronok. A papírkibocsátást egy csúszórészű rés oldja meg a papír megtartásához. A bemeneti adagolótálca A3 formátumú papírra állítható. A tálca kihúzásával és az egyik szakasz kibontásával növeljük a helyet A3 méretű papírra. Az A4 formátum esetén pedig ellenkezően járunk el és  csökkentjük a kívánt helyet a kívánt méretre. Hátul talál egy többcélú adagolót. Robusztusabb megjelenése ellenére a multifunkciós készülék modernnek tűnik.

 

A professzionális eszköz funkciói

A Brother MFC-J3930DW modell 4 funkcióval rendelkezik egy eszközben. A színes nyomtatás mellett másolást, kétoldalas szkennelést kínál egy 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval és faxot. Nem hiányzik az automatikus kétoldalas nyomtatás sem. A készüléknek nagyon jól megtervezett papírtálcái vannak az A3, A4 mérethez, azzal a lehetőséggel, hogy a többcélú adagolót használhatja borítékokhoz, címkékhez és speciális hordozókhoz. Ha az USB-kulcs az első gazdaporthoz van csatlakoztatva, akkor azonnal kinyomtathatja a dokumentumait vagy fényképeit. Az eszköz a csatlakoztatott fényképezőgépről is nyomtathat és közvetlenül a nyomtató képernyőjén kap rátekintést a műveletre. A készülék csatlakoztatása szintén kiváló. A klasszikus USB-kábelcsatlakozáson kívül a nyomtatót Ethernet-kábellel is csatlakoztathatja a LAN-hálózathoz, és vezeték nélküli hálózatot is használhat Wi-Fi-n keresztül. Ehhez kapcsolódnak a mobil eszközökről és a felhőalapú szolgáltatásokból származó nyomtatás előnyei. Nemcsak mobiltelefonjáról érheti el őket, hanem közvetlenül a nyomtató érintőképernyőjén is. A kezelőszervek nagyon intuitívak és a nyomtatási beállítások gazdagok.

Nyomtatási sebesség és minőség

A multifunkciós készülék 4800 x 1200 dpi felbontással nyomtat, percenként 35 oldalt fekete-fehéren és 27 oldalt színesen, Draft módban. Az ISO / IEC 24734 szabványban megadott beállítás szerint pedig 22 oldalt monokróm vagy 20 oldalt színesen nyomtat. Az első oldal nyomtatási ideje kevesebb, mint 6 másodpercig tart. Az ajánlott havi nyomtatási mennyiség 250–2000 oldal. A nyomtató maximális havi leterhelése pedig 30.000 oldal. Az automatikus kétoldalas nyomtatás mellett a készülék támogatja a kétoldalas szkennelést is, 1200 x 2400 dpi felbontással (optikai). Beolvasható nemcsak jpeg, OCR, PDF, e-mail, FTP fájlokba, közvetlenül a Cloud szolgáltatásokba, de a csatlakoztatott USB kulcsra és mobil eszközre is. A  bemeneti adagolótálca megfelelő kapacitással rendelkezik. A standard 250 lapos papírtálcát kiegészíti egy 250 lapos alsó tálca. Használhatja a többcélú tálcát 100 lapra és az automatikus dokumentumadagolót 50 lapra. A kimeneti tálca 100 A4-es vagy 50 A3-as lapra van kialakítva. A teljesítmény és a sebesség szempontjából a Brother MFC-J3930DW megbízható eszköz, amely gyorsan nyomtathat, és még igényes munkaterhelés esetén sem vall  kudarcot. A dokumentumok nyomtatási minősége magas. Ez a multifunkciós készülék megállja a sarat a versenytársaival szemben a másolataival és a szkennelt dokumentumaival is. Ez a modell nem elsősorban a fényképek nyomtatására szolgál, de nagyon jól képes kezelni a képekkel és grafikákkal ellátott dokumentumokat. A nyomat éles és a színek elég gazdagok.

 

A nyomtató előnyei

- a készülékek minőségi gyári feldolgozása

- stabil eszköz, szilárd felépítés

- 4 az 1-ben funkció

- nyomtatási minőség és sebesség

- színes nyomtatás

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló ADF

- duplex szkennelés

- gazdag csatlakoztatás

- támogatás a mobil- és a felhőből való nyomtatáshoz

- gazda USB port a közvetlen nyomtatáshoz

- A3 formátum támogatás

- lehetőség nagy kapacitású XL patronok használatára

- papírbemeneti kapacitás

 

 A nyomtató hátrányai

 - az eszköz magasabb  ára

 

Nyomtatópatronok

A Brother MFC-J3930DW többfunkciós eszköz az Ink Benefit Professional  sorozatból tintasugaras technológiával nyomtat. A nyomtatáshoz 4 különálló tintapatront (CMYK rendszer) használ. Ennek előnye a nagyobb kapacitású patronok támogatása, nagyobb kihasználtsággal. Az LC3617C (cián), az LC3617M (bíborvörös), az LC3617Y (sárga) és az LC3617BK (fekete) felirattal ellátott standard patronok 550 oldalas hozammal rendelkeznek. Nagy kapacitású, LC3619XLC, LC3619XLM és LC3619XLY címkével ellátott színes patronokkal 1500 oldal nyomtatható 5% -os lefedettség mellett. Az LC3619XLBK fekete patron kapacitása legfeljebb 3000 oldal. A patron cseréje egyszerű, a hozzáférés pedig kényelmes a készülék előlapjának kinyitása után.

 

 

Értékelés

A Brother MFC-J3930DW multifunkciós készülék kiváló választás üzleti és önálló irodák számára. Ennek előnye a minőségi és gyors nyomtatás, a megbízható eszközteljesítmény és a gazdag csatlakoztathatóság. Az összes olyan funkciót tartalmazza, amelyre szüksége lehet a vállalat munkakörnyezetében és előnye az A3-as nyomtatás lehetősége. A nagyon jó papírbemeneti kapacitással és az XL patronok támogatásával együtt nemcsak kiváló minőségű, hanem gazdasági szempontból is előnyös nyomtatást kap a vállalat számára. Megtakaríthat további költségeket, ha helyesen állítja be a nyomtatási beállításokat, automatikus kétoldalas nyomtatást használ, és több oldalt nyomtat 1 papírlapra. A 9,3 cm-es átmérőjű  érintőképernyő használata kényelmes. Ha aggódik a nyomtatási biztonság miatt, akkor elérhető a Secure Function Lock 3.0, amely lehetővé teszi, hogy a készüléken bizonyos tevékenységeket jogosulatlan személyek ne végezhessenek. Egy kis gyakorlat szükséges a papír megfelelő behelyezéséhez a tálcákba. Az A3 méretű papírra történő nyomtatáshoz az alsó tálcát szét kell nyitni a kiválasztott méretre. Kissé eláll a készülék testétől, de ami  jó az ,ha a kinyúló részt a papírral le lehet fedni egy fedéllel, és a tálcában lévő papír nem szennyeződik. Lényegében mindkét tálca szétrakható, de a felső tálca amikor ki van húzva az alsó tálca pedig vissza van helyezve az eszköz testébe az A4-es formátum részére, instabilitást idéz elő. Egy bizonyos rész a levegőben van. Ha mindkét A3-tálca beállításait egyesíti, a felső tálca síkban van az alsó tálcával, amely stabilabbnak tűnik. A Brother MFC-J3930DW Ink Benefit Professional a nagyméretű, megbízható eszközökkel könnyedén versenyezhet a kis- és középvállalkozások számára.

Tipp az Ön számára

Erre a modellre kiterjesztett garancia és helyszíni szolgáltatás vonatkozik. Ennek feltétele az eszköz regisztrációja a vásárlástól számított 60 napon belül.