Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Brother PT-D800W eredeti címkenyomtató

Érdekes atipikus nyomtatókat keresünk

Brother PT-D800W eredeti címkenyomtató

A Brother PT-D800W nyomtató szövegeket, vonalkódokat, képeket és logókat nyomtat laminált, tartós címkékre, amelyek bel- és kültéren is használhatók. Elérhető itt a gyártó szoftvere és a címkekészítő alkalmazás. A sokféle színkombinációnak és 36 mm-es szalagszélességnek, a szinte szegély nélküli nyomtatásnak, a nagy nyomtatási sebességnek és a nagy felbontásnak köszönhetően ez a nyomtató ideális kábeljelölésre, vagyonkezelés és -karbantartás, dokumentumarchiválás területén történő használatra. A címkék tervezése és nyomtatása kétféle módon történhet, USB-n vagy Wi-Fi-n keresztül iOS és Android operációs rendszerű okostelefonról.

 

Specifikus tulajdonságok

- 36 mm széles címkék nyomtatása

- a címkék hossza 5 - 999 mm

- függőleges, tükör, inverz nyomtatás

- felbontás 360 dpi és nyomtatási sebesség 60 mm/s

- professzionális levehető billentyűzet és háttérvilágítású LCD kijelző

 - számos sablon

- címkék tervezésének és nyomtatásának lehetősége PC/Mac és mobil eszközökről WiFi-n keresztül

- automatikus és félszalag vágás

- eredeti dizájn

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 337 mm

Mélység: 173 mm

Magasság: 188 mm

Tömeg: 3,4 kg

Érdekes kialakítás

A címkenyomtató modellek többnyire hasonlóak egymáshoz. Ez a modell kialakításának köszönhetően jelentősen eltér a többitől. Inkább szerszámtokra hasonlít, mint nyomtatóra. A finoman lekerekített élű készülék téglalap alakú és egy fogantyú egészíti ki, amely a szállításra szolgál. A felső rész egy kivehető QWERTY billentyűzetet tartalmaz beépített háttérvilágítású LCD kijelzővel. Miután kihúzta a billentyűzet felső részét, leteheti a nyomtató melletti asztalra, és egy rövid USB-kábellel csatlakoztathatja. A készülék előlapján nyomtatási kimeneti nyílás, vezérlőgombok és akkumulátor állapotjelző LED-ek találhatók. A billentyűzet szétválasztása és kinyitása után eljut arra a területre, ahol a laminált címkés szalag és a szalagos tintapatron be van helyezve. Csatlakoztathatja a nyomtatót a hálózathoz egy adapter segítségével, vagy használhat kivehető lítium akkumulátort, amelyet alulról helyeznek be a készülékbe. 

 

     

Gyors és hatékony címkézés

A Brother PT-D800W modellel 3,5 mm és 36 mm közötti szélességű címkéket, 32 mm-es nyomtatási magasságig képes nyomtatni. Ez szinte szegély nélküli nyomtatást jelent, ami minimálisra csökkenti a címke nem használt éleit. Más címkenyomtatókhoz képest a nyomtatási sebesség sokkal nagyobb, akár 60 mm/s. A könnyen lehúzható funkcióval ellátott fejlett vágó biztosítja, hogy nagyszámú címke kerüljön nyomtatásra folyamatos szalagra, amelyek könnyen szétválaszthatók és a megfelelő sorrendben nyomtathatók.

 

Kompatibilis professzionális szoftver címkék készítéséhez (Windows PC és Mac)

Az egyedülálló P-touch Editor szoftver címkék létrehozásához és nyomtatásához Windows és Mac környezetben egyaránt használható. Speciális funkciókkal rendelkezik, amelyek a drágább alkalmazások területét képezik, mint pl. szabványos 1D és 2D ipari vonalkódok nyomtatása, logók és egyéb grafikák importálása. Ezenkívül lehetővé teszi a számítógépre telepített betűtípusok használatát, vagy Microsoft Excel adatfájlok vagy .csv fájlok csatlakoztatását nagyszámú címke nyomtatásához ezekből a fájlokból származó adatokkal.

Rugalmas csatlakoztathatóság

A nyomtató képes címkéket nyomtatni okostelefonokról és táblagépekről anélkül, hogy Wi-Fi Directen keresztül számítógéphez kellene csatlakoznia. A Brother iPrint&Label mobilalkalmazása lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást a nyomtatóhoz, valamint a címkék egyszerű létrehozását és nyomtatását közvetlenül egy mobileszközről. A Brother Cable Label Tool mobilalkalmazással címkéket tervezhet és nyomtathat a legkülönfélébb címkézési alkalmazásokhoz. Létrehozhat saját címkesablont a számítógépén, és elmentheti a készülék memóriájába. Lehetőség van az egyes címkéken lévő szöveg szerkesztésére a nyomtatás előtt, így számos azonos formátumú, de eltérő szövegű címkét nyomtathat. A címkére saját képeket is feltölthet, pl. cég logót vagy speciális karaktereket számítógép használata nélkül.

Hordozható megoldás címkék készítésére és nyomtatására

A nagy, teljes méretű billentyűzetnek és az integrált grafikus kijelzőnek köszönhetően a PT-D800 nyomtatón tartós címkéket készíthet és nyomtathat bármikor, bárhol. A készülék saját sablonokkal, számos stílussal és szimbólummal rendelkezik a különféle felhasználású címkékhez. Pozitívum a beépített fogantyú, hely a tartalék kazettáknak szalagokkal és AC adapterrel, újratölthető lítium-ion akkumulátor, de az akkumulátortalp is lehetővé teszi a nyomtató  használatát legyen az bárhol.

A laminált P-touch címkék extrém körülmények között is ellenállnak

A Brother P-touch laminált TZe szalagok hat réteg anyagból állnak, ami még vékonyabb és rendkívül erős címkét eredményez. A tinta hőátadása két PET védőréteg közé kerül, amelyek védik a szöveget a külső hatásoktól, pl. kopás, hő, folyadékok, vegyszerek. Ezek a címkék ellenállnak a szélsőséges körülményeknek.

 

A készülék előnyei

- az extra széles, többsoros címkék számos ipari alkalmazáshoz megfelelnek, beleértve a karbantartási/javítási/üzemi (MRO) jelöléseket

- csatlakozás WiFi-hez/mobileszközhöz és számítógéphez

- nyomtasson mobileszközről vagy számítógépről a Brother mobil címkéző alkalmazásaival: Mobile Cable Label Tool, Mobile Transfer Express és iPrint&Label

- 14 betűtípust, 99 keretet, 465 szimbólumot tartalmaz (beleértve az elektromos szimbólumokat is)

- vonalkód nyomtatás

- 9 féle - 3,5 mm-től extra széles, 36 mm-es címkéket nyomtathat, címkénként akár 17 sort is - A Cable Label Wizard támogatása fordított címkesablonokhoz

- Hivatkozások az Excelhez az adatbázis nyomtatásához

- rugalmas áramforrás, AC adapterrel (tartozék) vagy Li-ion akkumulátorral (opcionális) működi

 

A csomag tartalmaz

- készülék

 - 1x szalag TZE261 36mm fekete fehéren (8m) - USB kábel

- AC adapter

 

Kiegészítők

- PA-BB-003 elemtartó

- tartalék akkumulátor PA-BT-4000LI

- tartalék adapter AD-9100ES (alkatrész)

 

A nyomtató alkalmas ott, ahol nagy térfogatú, nagy felbontású hordozható feliratozógépre van szüksége. Ez az érdekes modell kivehető, háttérvilágítású QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és a fogantyúval könnyen hordozható. Minőségével, teljesítményével és kalakításával mindenképpen lenyűgözi a vásárlót.