Irodaszerek

Brother PT-D800W eredeti címkenyomtató

Érdekes atipikus nyomtatókat keresünk

Brother PT-D800W eredeti címkenyomtató

A Brother PT-D800W nyomtató szövegeket, vonalkódokat, képeket és logókat nyomtat laminált, tartós címkékre, amelyek bel- és kültéren is használhatók. Elérhető itt a gyártó szoftvere és a címkekészítő alkalmazás. A sokféle színkombinációnak és 36 mm-es szalagszélességnek, a szinte szegély nélküli nyomtatásnak, a nagy nyomtatási sebességnek és a nagy felbontásnak köszönhetően ez a nyomtató ideális kábeljelölésre, vagyonkezelés és -karbantartás, dokumentumarchiválás területén történő használatra. A címkék tervezése és nyomtatása kétféle módon történhet, USB-n vagy Wi-Fi-n keresztül iOS és Android operációs rendszerű okostelefonról.

 

Specifikus tulajdonságok

- 36 mm széles címkék nyomtatása

- a címkék hossza 5 - 999 mm

- függőleges, tükör, inverz nyomtatás

- felbontás 360 dpi és nyomtatási sebesség 60 mm/s

- professzionális levehető billentyűzet és háttérvilágítású LCD kijelző

 - számos sablon

- címkék tervezésének és nyomtatásának lehetősége PC/Mac és mobil eszközökről WiFi-n keresztül

- automatikus és félszalag vágás

- eredeti dizájn

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 337 mm

Mélység: 173 mm

Magasság: 188 mm

Tömeg: 3,4 kg

Érdekes kialakítás

A címkenyomtató modellek többnyire hasonlóak egymáshoz. Ez a modell kialakításának köszönhetően jelentősen eltér a többitől. Inkább szerszámtokra hasonlít, mint nyomtatóra. A finoman lekerekített élű készülék téglalap alakú és egy fogantyú egészíti ki, amely a szállításra szolgál. A felső rész egy kivehető QWERTY billentyűzetet tartalmaz beépített háttérvilágítású LCD kijelzővel. Miután kihúzta a billentyűzet felső részét, leteheti a nyomtató melletti asztalra, és egy rövid USB-kábellel csatlakoztathatja. A készülék előlapján nyomtatási kimeneti nyílás, vezérlőgombok és akkumulátor állapotjelző LED-ek találhatók. A billentyűzet szétválasztása és kinyitása után eljut arra a területre, ahol a laminált címkés szalag és a szalagos tintapatron be van helyezve. Csatlakoztathatja a nyomtatót a hálózathoz egy adapter segítségével, vagy használhat kivehető lítium akkumulátort, amelyet alulról helyeznek be a készülékbe. 

 

     

Gyors és hatékony címkézés

A Brother PT-D800W modellel 3,5 mm és 36 mm közötti szélességű címkéket, 32 mm-es nyomtatási magasságig képes nyomtatni. Ez szinte szegély nélküli nyomtatást jelent, ami minimálisra csökkenti a címke nem használt éleit. Más címkenyomtatókhoz képest a nyomtatási sebesség sokkal nagyobb, akár 60 mm/s. A könnyen lehúzható funkcióval ellátott fejlett vágó biztosítja, hogy nagyszámú címke kerüljön nyomtatásra folyamatos szalagra, amelyek könnyen szétválaszthatók és a megfelelő sorrendben nyomtathatók.

 

Kompatibilis professzionális szoftver címkék készítéséhez (Windows PC és Mac)

Az egyedülálló P-touch Editor szoftver címkék létrehozásához és nyomtatásához Windows és Mac környezetben egyaránt használható. Speciális funkciókkal rendelkezik, amelyek a drágább alkalmazások területét képezik, mint pl. szabványos 1D és 2D ipari vonalkódok nyomtatása, logók és egyéb grafikák importálása. Ezenkívül lehetővé teszi a számítógépre telepített betűtípusok használatát, vagy Microsoft Excel adatfájlok vagy .csv fájlok csatlakoztatását nagyszámú címke nyomtatásához ezekből a fájlokból származó adatokkal.

Rugalmas csatlakoztathatóság

A nyomtató képes címkéket nyomtatni okostelefonokról és táblagépekről anélkül, hogy Wi-Fi Directen keresztül számítógéphez kellene csatlakoznia. A Brother iPrint&Label mobilalkalmazása lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást a nyomtatóhoz, valamint a címkék egyszerű létrehozását és nyomtatását közvetlenül egy mobileszközről. A Brother Cable Label Tool mobilalkalmazással címkéket tervezhet és nyomtathat a legkülönfélébb címkézési alkalmazásokhoz. Létrehozhat saját címkesablont a számítógépén, és elmentheti a készülék memóriájába. Lehetőség van az egyes címkéken lévő szöveg szerkesztésére a nyomtatás előtt, így számos azonos formátumú, de eltérő szövegű címkét nyomtathat. A címkére saját képeket is feltölthet, pl. cég logót vagy speciális karaktereket számítógép használata nélkül.

Hordozható megoldás címkék készítésére és nyomtatására

A nagy, teljes méretű billentyűzetnek és az integrált grafikus kijelzőnek köszönhetően a PT-D800 nyomtatón tartós címkéket készíthet és nyomtathat bármikor, bárhol. A készülék saját sablonokkal, számos stílussal és szimbólummal rendelkezik a különféle felhasználású címkékhez. Pozitívum a beépített fogantyú, hely a tartalék kazettáknak szalagokkal és AC adapterrel, újratölthető lítium-ion akkumulátor, de az akkumulátortalp is lehetővé teszi a nyomtató  használatát legyen az bárhol.

A laminált P-touch címkék extrém körülmények között is ellenállnak

A Brother P-touch laminált TZe szalagok hat réteg anyagból állnak, ami még vékonyabb és rendkívül erős címkét eredményez. A tinta hőátadása két PET védőréteg közé kerül, amelyek védik a szöveget a külső hatásoktól, pl. kopás, hő, folyadékok, vegyszerek. Ezek a címkék ellenállnak a szélsőséges körülményeknek.

 

A készülék előnyei

- az extra széles, többsoros címkék számos ipari alkalmazáshoz megfelelnek, beleértve a karbantartási/javítási/üzemi (MRO) jelöléseket

- csatlakozás WiFi-hez/mobileszközhöz és számítógéphez

- nyomtasson mobileszközről vagy számítógépről a Brother mobil címkéző alkalmazásaival: Mobile Cable Label Tool, Mobile Transfer Express és iPrint&Label

- 14 betűtípust, 99 keretet, 465 szimbólumot tartalmaz (beleértve az elektromos szimbólumokat is)

- vonalkód nyomtatás

- 9 féle - 3,5 mm-től extra széles, 36 mm-es címkéket nyomtathat, címkénként akár 17 sort is - A Cable Label Wizard támogatása fordított címkesablonokhoz

- Hivatkozások az Excelhez az adatbázis nyomtatásához

- rugalmas áramforrás, AC adapterrel (tartozék) vagy Li-ion akkumulátorral (opcionális) működi

 

A csomag tartalmaz

- készülék

 - 1x szalag TZE261 36mm fekete fehéren (8m) - USB kábel

- AC adapter

 

Kiegészítők

- PA-BB-003 elemtartó

- tartalék akkumulátor PA-BT-4000LI

- tartalék adapter AD-9100ES (alkatrész)

 

A nyomtató alkalmas ott, ahol nagy térfogatú, nagy felbontású hordozható feliratozógépre van szüksége. Ez az érdekes modell kivehető, háttérvilágítású QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és a fogantyúval könnyen hordozható. Minőségével, teljesítményével és kalakításával mindenképpen lenyűgözi a vásárlót.