Irodaszerek

Canon i-SENSYS LBP6030w

Olyan megfizethető kis nyomtatót keres, amely alkalmas otthoni, tanulói vagy kis irodai munkákra a könnyű nyomtatási feladatok elvégzéséhez? Pontosan ilyen a lézeres monokróm nyomtató, a Canon i-SENSYS LBP6030w modell. Helyigénytelen, kisebb munkaasztalhoz is alkalmas.

 

Rövid jellemzés

Nyomtatási technológia: monokróm lézer

Felhasználás vállalat / háztartás: háztartás

Nyomtató interfész: USB / Wi-Fi

Funkciók nyomtató / multifunkció: nyomtató - nyomtatás

Maximális nyomtatási méret: A4

Automatikus kétoldalas nyomtatás: nem

Kijelző: nem

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 364 mm

Mélység: 249 mm

Magasság: 199 mm

Tömeg: 5 kg

 

Formatervezés

A Canon i-SENSYS LBP6030w minimalista kialakítású, szép lekerekített élekkel. Elegánsnak tűnik, fehér kivitelben. A készülék eleje a nyitófedél (a bemeneti adagolótálca) és a főkapcsoló gomb számára van fenntartva. A tetején két állapotjelző dióda található, amelyek jelzik, hogy a nyomtató be van kapcsolva és Wi-Fi-n keresztül csatlakozik. Van egy Wi-Fi bekapcsoló gomb is. A nyitó felső fedél alatt van egy papírkimenet. A hálózati kábel és az USB-kábel csatlakozója a készülék hátoldalán található. A kialakítást és különösen a méretet tekintve erre a nyomtatóra nem panaszkodhatunk.

Funkciók

Funkcionálisan a Canon i-SENSYS LBP6030w modell megfelel a minőségi nyomtatás alapjainak. Csak fekete-fehér módban nyomtat, de a nyomatok minősége összehasonlítható a sokkal drágább eszközökével. Ez egy egyszerű működésű alapmodell, automatikus kétoldalas nyomtatás lehetősége nélkül. Amit azonban pozitívan értékelünk, az a vezeték nélküli kapcsolat lehetősége a Wi-Fi használatával. Csatlakoztatott számítógép nélkül is nyomtathat. A Wi-Fi nyomtatás első beállításához azonban USB-kábelre van szükség.

Nyomtatási sebesség és minőség

Ezt a nyomtatót nem nagy nyomtatási mennyiségekhez tervezték, hanem otthoni vagy kis irodai használatra, ahol a sebesség és a mennyiség nem élvez elsőbbséget. 18 oldal / perc nyomtatási sebesség elegendő egy hallgatói, otthoni vagy kis irodai  munkához. Az első oldal nyomtatását 7,8 másodperc alatt kezdi, és szó szerint 1 másodperc alatt ébred fel az alvásból (Gyors első nyomtatás). A nyomtatási felbontás 2400 x 600 dpi, és az automatikus képjavító (AIR) funkciónak köszönhetően a nyomatok kiváló minőségűek. A szöveg éles és a grafika részletes. A maximális terhelés 5000 oldal havonta. A többcélú bemeneti adagolótálca kapacitása 150 papírlap, a kimeneté pedig 100 lap nyomattal lefelé.

 

A nyomtató előnyei

- kompakt méretek

- szép kialakítás

- nyomtatási minőség

- Wi-Fi

- egyszerű kezelés

- nagy kapacitású festék használatának lehetősége (alternatív)

- ár

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- nem tartalmaz duplexet

- nincs kijelző

 

Nyomtatópatronok

A Canon i-SENSYS LBP6030w lézernyomtatóhoz Canon CRG725 jelölésű fekete festékkazetta tartozik, amelynek kapacitása 1600 A4-es oldal (5% -os lefedettség mellett). Van egy költséghatékonyabb megoldás is erre a modellre az alternatív tonerek formájában, megfizethető áron.

 

Értékelés

Ez a modell kis méretével, kiváló teljesítményével és fekete-fehér nyomtatási minőségével lep meg. A minőség és az ár jó arányában minden bizonnyal az előnyös vásárláshoz tartozik. A legnagyobb versenytárs a számára az új HP LaserJet Pro M215w modell.

Tipp az Ön számára

Tippünk a legköltséghatékonyabb megoldás 5 vagy 10 darabos tonerek, minőségi márkájú TonerDepot festékkazetták formájában. Ha nem tud kihasználni ilyen nagy csomagolásokat, jó áron elérheti az 1darab minőségi TonerDepot márkájú toner normál csomagját.