Irodaszerek

Canon imageRUNNER 2425/ 2425I

A Canon imageRUNNER 2425 / 2425I monokróm lézer multifunkciós készülék robusztus újítás egy nagy volumenű nyomtató és szkennelő vállalat számára. Ideális megoldás egy kis és közepes méretű vállalat irodájába, ahol magas követelményeket támasztanak a nyomtatási munkákkal szemben. Ennél a nagy teljesítményű nyomtatónál sem hiányoznak a tartalmas funkciók. Minőségi és megbízható munkát végez a kijelölt feladatokon. A működését megszakítás nélkül hosszú ideig fenn tudja tartani. A funkciók testreszabásának és a kényelmes vezérlés kibővített lehetőségeinek köszönhetően a felhasználók hatékonyan fognak vele dolgozni. A cégnél kinyomtatott bizalmas dokumentumokhoz jól megtervezett többszintű védelmet tartalmaz.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: monokróm lézer

Felhasználás cég / háztartás: kis, közepes méretű vállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint / Google Cloud Print / Mopria

Funkciók nyomtató / többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax

Maximális nyomtatási formátum: A3 / A3 +

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 627mm

Mélység: 665 mm

Magasság: 149 mm

Tömeg: 39,2 kg

 

Masszív kialakítás 

A készülék robusztus felépítésű, stabil alappal rendelkezik, amely könnyedén képes kezelni még az igényes műveleteket is. Alján egy fiókos bemeneti papíradagoló tálca található, amelynek kapacitása 330 lap. Ez a kapacitás egy további adagolótálcával bővíthető, legfeljebb 580 bemeneti lapig. Az adagolótálca fölött van egy nyitható fedél, ahol van egy nyomtatási mechanizmus és egy festékkazetta, amelyet nagyon kényelmesen lehet eltávolítani. Közvetlenül a nyitó fedél felett található egy 250 lapos kapacitású kimeneti tálca. A kimeneti tálca és a festékkazetta rekesz közötti helyet a panel számára tartják fenn. Bal oldalán található egy kezelőpanel, amelyen egy színes 7 "(17,8 cm) WVGA kijelző található érintésvezérléssel, numerikus billentyűzettel, vezérlőgombokkal és állapotjelző diódákkal. A kezelőpanel oldalán található egy USB-port a közvetlen nyomtatáshoz. A jobb oldalon található a személyi igazolvány-olvasó biztonsági szakasza. A felső rész egy síkágyas szkennerhez tartozik, automatikus dokumentumadagolóval. A hátlapon vannak portok az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz, csatlakozás USB kábellel és Ethernet port a LAN hálózathoz való csatlakozáshoz. A gyári feldolgozás kiváló minőségű. A készülék acélszerkezettel és szilárd műanyagokkal rendelkezik. A nyomtató a fehér és a sötétszürke színek kombinációja, amely megfelelő megjelenést kölcsönöz a munkaterületen. Nagyon jó ergonómiával rendelkezik, és kényelmes hozzáférést biztosít az összes kezelőszervhez és a fogyóeszközök kezeléséhez.

Funkciók személyre szabással

Már az első pillantásra a nagy kijelzőre és a kezelőszervekre egyértelmű, hogy a nyomtató rengeteg funkcióval fog szolgálni a nyomtatási feladatokhoz. A monokróm nyomtatáson, a másoláson és a szkennelésen kívül a fax- és faxszolgáltatásokat is tartalmazza. A nagyobb hatékonyság érdekében automatikus kétoldalas nyomtatással és automatikus dokumentumadagolóval (ADF) is rendelkezik. A csatlakozásnak köszönhetően, amelyet a LAN hálózathoz való csatlakozás, valamint a vezeték nélküli LAN hálózat és QR kód támogatása képvisel, elérhető a mobil eszközökről történő nyomtatás. Dolgozhat a felhőtárhelyről származó dokumentumokkal is. Lehetőség van beolvasott színes dokumentumok küldésére is a Cloud szolgáltatásba. A beolvasott dokumentumok nem konvertálhatók át PDF, Microsoft Word vagy PowerPoint fájlokká. A Print Hold (nyomtatási visszatartás) funkcióval a dokumentumok végleges formája nyomtatás előtt módosítható. A funkciókat a leggyakrabban használt funkcióknak megfelelően lehet testre szabni. Nagy pozitívum a nyomtatás biztonságának lehetősége. Ide tartoznak a hitelesítés az eszközön vagy a Cloud szolgáltatásban, a biztonsági beállítások központi kezelése, az adatvédelmi eszköz által aláírt PDF-ek és PDF-ek titkosítása, PIN-kóddal történő biztonsági nyomtatás és kényszerített nyomtatási szünet a dokumentumok bizalmas kezelése érdekében, valamint a rendszer hitelesítése az indításkor és az illetéktelen változások elleni védelem . Végül megemlíthetünk egy nagyon jó kezelési és karbantartási rendszert, amely magában foglalja a távdiagnosztika e-karbantartási rendszerét, a mérőműszerek automatikus leolvasását és a fogyóeszközök állapotának figyelemmel kísérését is. A vállalatban a funkciók felállításának és használatának lehetőségei gazdagok.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon imageRUNNER 2425 / 2425I lézertechnikával nyomtat monokróm módban, 600 x 600 dpi felbontással. 25 oldalt nyomtat percenként A4 formátumban, vagy 12 oldalt max. A3 formátum. A bemelegedéshez szükséges idő kevesebb, mint 4 másodperc, a nyomtatás kezdete pedig 10-12 másodpercet vesz igénybe, miután elindította a nyomtatót vagy alvásból felébredt. A gyors teljesítményt 1 GHz-es kétmagos processzor és 2 Gb RAM biztosítja. Kiváló a nyomtatási minőség is.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- szilárd stabil felépítés

- ergonómia

- 4 az 1-ben funkció (nyomtatás, másolás, szkennelés, fax)

- kényelmes kezelés érintőképernyőn keresztül

- gazdag funkciók a személyre szabás lehetőségével

- többszintű védelem

- nyomtatási sebesség és minőség

- gazdag csatlakoztatás

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló (ADF)

- bemeneti kapacitás a bővítés lehetőségével

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- nem tartalmaz külön Wi-Fi modult (létrehozás LAN-on keresztül)

- magasabb ár

 

Nyomtatópatronok 

A Canon monokróm multifunkciós imageRUNNER 2425 / 2425I modell a Canon C-EXV 60 fekete tonerkazettával nyomtat, amelynek kapacitása 10 200 oldal. A festékcsere egyszerű, és bárki képes kezelni.

Értékelés

Teljesítményével ez a szerkezetileg robusztus multifunkciós készülék képes kielégíteni egy kis és közepes vállalat leterhelt munkacsoportjának követelményeit. Ahol nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgoznak, fejlett nyomtatási feladatok kezelésére van szükség, és a sebesség és a minőség nagy jelentőségű. A nyomtató ezt az egészet magába foglalja, és képes kezelni az érzékeny dokumentumokat, amelyeket széleskörű biztonsági funkciókkal tud biztosítani. Ha az irodában nincs szüksége színes nyomtatásra, akkor ez a modell nagy termelékenységet és munkahatékonyságot eredményezhet irodájában.