Tonerek és tintapatronok

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Nyomtató vagy kazetta típusa

Nyomtatómodell választék

Modell sorozat töltés

Irodaszerek és iskola
Akciók

Canon imageRUNNER 2425/ 2425I

A Canon imageRUNNER 2425 / 2425I monokróm lézer multifunkciós készülék robusztus újítás egy nagy volumenű nyomtató és szkennelő vállalat számára. Ideális megoldás egy kis és közepes méretű vállalat irodájába, ahol magas követelményeket támasztanak a nyomtatási munkákkal szemben. Ennél a nagy teljesítményű nyomtatónál sem hiányoznak a tartalmas funkciók. Minőségi és megbízható munkát végez a kijelölt feladatokon. A működését megszakítás nélkül hosszú ideig fenn tudja tartani. A funkciók testreszabásának és a kényelmes vezérlés kibővített lehetőségeinek köszönhetően a felhasználók hatékonyan fognak vele dolgozni. A cégnél kinyomtatott bizalmas dokumentumokhoz jól megtervezett többszintű védelmet tartalmaz.

 

Rövid jellemzők

Nyomtatási technológia: monokróm lézer

Felhasználás cég / háztartás: kis, közepes méretű vállalkozás

Nyomtató interfész: USB / LAN / Wi-Fi

Mobil csatlakozás: AirPrint / Google Cloud Print / Mopria

Funkciók nyomtató / többfunkció: Többfunkciós - nyomtatás / másolás / szkennelés / fax

Maximális nyomtatási formátum: A3 / A3 +

Automatikus kétoldalas nyomtatás: igen

Kijelző: igen

 

Méretek és tömeg

Szélesség: 627mm

Mélység: 665 mm

Magasság: 149 mm

Tömeg: 39,2 kg

 

Masszív kialakítás 

A készülék robusztus felépítésű, stabil alappal rendelkezik, amely könnyedén képes kezelni még az igényes műveleteket is. Alján egy fiókos bemeneti papíradagoló tálca található, amelynek kapacitása 330 lap. Ez a kapacitás egy további adagolótálcával bővíthető, legfeljebb 580 bemeneti lapig. Az adagolótálca fölött van egy nyitható fedél, ahol van egy nyomtatási mechanizmus és egy festékkazetta, amelyet nagyon kényelmesen lehet eltávolítani. Közvetlenül a nyitó fedél felett található egy 250 lapos kapacitású kimeneti tálca. A kimeneti tálca és a festékkazetta rekesz közötti helyet a panel számára tartják fenn. Bal oldalán található egy kezelőpanel, amelyen egy színes 7 "(17,8 cm) WVGA kijelző található érintésvezérléssel, numerikus billentyűzettel, vezérlőgombokkal és állapotjelző diódákkal. A kezelőpanel oldalán található egy USB-port a közvetlen nyomtatáshoz. A jobb oldalon található a személyi igazolvány-olvasó biztonsági szakasza. A felső rész egy síkágyas szkennerhez tartozik, automatikus dokumentumadagolóval. A hátlapon vannak portok az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz, csatlakozás USB kábellel és Ethernet port a LAN hálózathoz való csatlakozáshoz. A gyári feldolgozás kiváló minőségű. A készülék acélszerkezettel és szilárd műanyagokkal rendelkezik. A nyomtató a fehér és a sötétszürke színek kombinációja, amely megfelelő megjelenést kölcsönöz a munkaterületen. Nagyon jó ergonómiával rendelkezik, és kényelmes hozzáférést biztosít az összes kezelőszervhez és a fogyóeszközök kezeléséhez.

Funkciók személyre szabással

Már az első pillantásra a nagy kijelzőre és a kezelőszervekre egyértelmű, hogy a nyomtató rengeteg funkcióval fog szolgálni a nyomtatási feladatokhoz. A monokróm nyomtatáson, a másoláson és a szkennelésen kívül a fax- és faxszolgáltatásokat is tartalmazza. A nagyobb hatékonyság érdekében automatikus kétoldalas nyomtatással és automatikus dokumentumadagolóval (ADF) is rendelkezik. A csatlakozásnak köszönhetően, amelyet a LAN hálózathoz való csatlakozás, valamint a vezeték nélküli LAN hálózat és QR kód támogatása képvisel, elérhető a mobil eszközökről történő nyomtatás. Dolgozhat a felhőtárhelyről származó dokumentumokkal is. Lehetőség van beolvasott színes dokumentumok küldésére is a Cloud szolgáltatásba. A beolvasott dokumentumok nem konvertálhatók át PDF, Microsoft Word vagy PowerPoint fájlokká. A Print Hold (nyomtatási visszatartás) funkcióval a dokumentumok végleges formája nyomtatás előtt módosítható. A funkciókat a leggyakrabban használt funkcióknak megfelelően lehet testre szabni. Nagy pozitívum a nyomtatás biztonságának lehetősége. Ide tartoznak a hitelesítés az eszközön vagy a Cloud szolgáltatásban, a biztonsági beállítások központi kezelése, az adatvédelmi eszköz által aláírt PDF-ek és PDF-ek titkosítása, PIN-kóddal történő biztonsági nyomtatás és kényszerített nyomtatási szünet a dokumentumok bizalmas kezelése érdekében, valamint a rendszer hitelesítése az indításkor és az illetéktelen változások elleni védelem . Végül megemlíthetünk egy nagyon jó kezelési és karbantartási rendszert, amely magában foglalja a távdiagnosztika e-karbantartási rendszerét, a mérőműszerek automatikus leolvasását és a fogyóeszközök állapotának figyelemmel kísérését is. A vállalatban a funkciók felállításának és használatának lehetőségei gazdagok.

 

Nyomtatási sebesség és minőség

A Canon imageRUNNER 2425 / 2425I lézertechnikával nyomtat monokróm módban, 600 x 600 dpi felbontással. 25 oldalt nyomtat percenként A4 formátumban, vagy 12 oldalt max. A3 formátum. A bemelegedéshez szükséges idő kevesebb, mint 4 másodperc, a nyomtatás kezdete pedig 10-12 másodpercet vesz igénybe, miután elindította a nyomtatót vagy alvásból felébredt. A gyors teljesítményt 1 GHz-es kétmagos processzor és 2 Gb RAM biztosítja. Kiváló a nyomtatási minőség is.

 

A nyomtató előnyei

- minőségi gyári feldolgozás

- szilárd stabil felépítés

- ergonómia

- 4 az 1-ben funkció (nyomtatás, másolás, szkennelés, fax)

- kényelmes kezelés érintőképernyőn keresztül

- gazdag funkciók a személyre szabás lehetőségével

- többszintű védelem

- nyomtatási sebesség és minőség

- gazdag csatlakoztatás

- automatikus kétoldalas nyomtatás (duplex)

- automatikus dokumentumadagoló (ADF)

- bemeneti kapacitás a bővítés lehetőségével

 

A nyomtató hátrányai

- csak fekete-fehér nyomtatás

- nem tartalmaz külön Wi-Fi modult (létrehozás LAN-on keresztül)

- magasabb ár

 

Nyomtatópatronok 

A Canon monokróm multifunkciós imageRUNNER 2425 / 2425I modell a Canon C-EXV 60 fekete tonerkazettával nyomtat, amelynek kapacitása 10 200 oldal. A festékcsere egyszerű, és bárki képes kezelni.

Értékelés

Teljesítményével ez a szerkezetileg robusztus multifunkciós készülék képes kielégíteni egy kis és közepes vállalat leterhelt munkacsoportjának követelményeit. Ahol nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgoznak, fejlett nyomtatási feladatok kezelésére van szükség, és a sebesség és a minőség nagy jelentőségű. A nyomtató ezt az egészet magába foglalja, és képes kezelni az érzékeny dokumentumokat, amelyeket széleskörű biztonsági funkciókkal tud biztosítani. Ha az irodában nincs szüksége színes nyomtatásra, akkor ez a modell nagy termelékenységet és munkahatékonyságot eredményezhet irodájában.